Proper study guides for Avant-garde Salesforce Certified Salesforce Sales Cloud Consultant certified begins with Salesforce Sales-Cloud-Consultant preparation products which designed to deliver the Actual Sales-Cloud-Consultant questions by making you pass the Sales-Cloud-Consultant test at your first time. Try the free Sales-Cloud-Consultant demo right now.

Q41. CORRECT TEXT

What is Salesforce to Salesforce?

Answer: Salesforce to Salesforce enables business collaboration both withinand across Salesforce organizations.


Q42. Who is most interested in seamless migration?

A. Sales Reps

B. Sales/Marketing Managers

C. Sales/Marketing VP

D. IT

Answer: D


Q43. CORRECT TEXT

How can Force.com Flow be used?

Answer: 1. To sell products for sales representatives

2. To troubleshoot customer issues for call centre agents


Q44. The native mass email functionality is not recommended for marketing.

A. True

B. False

Answer: A


Q45. What should you keep in mind when designing a solution to improve Sales Rep productivity? (Select all that apply)

A. Links may be confusing; use them sparingly

B. Including AppExchange mash-ups may slow down Sales Reps

C. Information should be entered only once

D. Finding information should only be a few clicks away

Answer: CD


Q46. When editing a quote, you can edit which of the following? (Select all that apply)

A. The discount to apply to the entire quote includingall line items

B. The quote name and status

C. The expiration dateof the quote

D. The contact and address information of the customer

Answer: BCD


Q47. CORRECT TEXT

What are Sites?

Answer: Site forceis a Web content management system (CMS) that makes it easy to build Web pages quickly, edit content in real time, and manage your websites.


Q48. Arrange the steps to set a passcode, in the correct order (using Salesforce Classic).

A. Enter your passcode again for confirmation

B. Enter your passcode when prompted to create a passcode

C. Ensurethat the Salesforce Classic application is installed and all your Salesforce records are downloaded to your device

Answer: ABC


Q49. CORRECT TEXT

When multiple currencies are enabled how are currency fields calculated?

Answer: 1. Every record has a currency field that determines the currency type for amounts in that record.

2. All currency amounts display in the records currency and are also converted to the personal currency of the record owner based on conversion rates (entered by administrator) For example, if you do business with Acme, Inc., a Germancompany, you can set the Currency field in the Acme, Inc. Account to “EUR - Euro.” Amounts such as Annual Revenue will display in eu


Q50. CORRECT TEXT

5 steps to running your campaigns in Salesforce CRM

Answer: 1. Plan campaigns

2. Create campaigns

3. Execute campaigns

4. Track responses

5. Measure campaigns