Exam Code: 70-673 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-673 Exam.

2016 May 70-673 Study Guide Questions:

Q35. Your customer has multiple offices. All purchasing is decentralized. 

The customer maintains software and hardware inventories for each office in 

Microsoft Office Excel spreadsheets. 

You need to identify which tool collects software usage information. 

Which tool should you identify? 

A. metering tool 

B. network discovery tool 

C. network monitoring tool 

D. procurement tool 

Answer: A 


Q36. You plan to implement a SAM improvement plan for a customer. 

You need to ensure that the customer maintains accurate software purchasing information. 

What should you do? 

A. Run the SAM ROI Calculator. 

B. Monitor all software acquisitions. 

C. Optimize the budget approval process. 

D. Identify all approved software vendors. 

Answer: B 


Q37. You plan to reconcile all licenses and ascertain their compliance status for a customer. The customer has competitive upgrade licenses. 

You collect the following information from the customer: 

•Hardware and software inventory 

•All proof of licenses (POLs) You need to reconcile the inventory against the licenses. What should you do? 

A. Identify all software title versions and editions and then reconcile. 

B. Identify key words from the hardware inventory and then reconcile. 

C. Compare the competitive software against the hardware inventory and then generate a report. 

D. Compare the inventory records for software titles against a license that has a corresponding name and then generate a report. 

Answer: A 


Q38. You are validating inventory accuracy for a customer. 

You gather the following data about the installation of Microsoft Office: 

•All licenses are for Office Professional Edition. 

•Many computers report multiple installations of Office. 

•The customer purchased all Office licenses through volume licensing. 

You plan to generate an inventory detail report. 

You need to include the appropriate number of Office installations in the report. 

Which number should you include? 

A. All reported installations of Office. 

B. One installation of Office per computer. 

C. The number of authorized installations of Office. 

D. The number of installations of Office currently in use. 

Answer: B 


Q39. Your customer's network contains servers that run only Windows Server 2008 Enterprise edition. The network has both physical and virtual servers deployed. 

The customer creates a complete inventory of all servers. 

You need to collect additional information to identify the customer's licensing requirements for Windows Server 2008. 

What additional information should you collect? 

A. the number of physical processors 

B. the number of physical machines running virtualization software 

C. the number of virtual processors 

D. the number of virtual machines running on each physical host computer 

Answer: D 


70-673  simulations

Up to date 70-673:

Q40. You manage the software and hardware retirement process for a customer. The customer does not have Microsoft Software Assurance. 

The customer plans to retire desktop computers that have the following characteristics: 

•All hardware is more than three years old. 

•All desktop computers have Windows preinstalled. 

•All Microsoft Office licenses are purchased under a volume license agreement. You need to recommend a solution for reusing licenses. What should you recommend? 

A. Reuse none of the licenses. 

B. Reuse all licenses for Office. 

C. Reuse all licenses for Windows. 

D. Purchase Software Assurance and reuse all licenses. 

Answer: B 


Q41. Rate your level of proficiency with audit procedures (i.e. ITIL SAM-related standards, ISO/IEC 19770 standards). 

A. Very High 

B. High 

C. Moderate 

D. Low 

E. Very Low 

Answer: A 


Q42. Rate your level of proficiency with Microsoft licensing models and product use right (PUR). 

A. Very High 

B. High 

C. Moderate 

D. Low 

E. Very Low 

Answer: A 


Q43. Your customer has a centralized software purchase process. 

You discover that department heads sometimes purchase software by using their personal credit cards. 

You need to reduce the amount of software purchasing by the department heads. 

What should you do? 

A. Implement a software inventory tool. 

B. Perform a SAM optimization assessment. 

C. Notify the Business Software Alliance (BSA). 

D. Establish a SAM awareness and education program. 

Answer: D 


Q44. You maintain a SAM program for a customer. The customer experiences the following recent developments: 

•A new SAM tool is purchased. 

•The SAM program design is complete. 

•The assigned SAM manager leaves the company. 

•The SAM program budget is approved and allocated. 

You need to maintain the SAM program. 

What should you do first? 

A. Secure executive sponsorship. 

B. Secure the support of the IT department. 

C. Recommend starting a new SAM program. 

D. Generate a Microsoft Product License Advisor (MPLA) report. 

Answer: B 


2passeasy.com

Actual 70-673:

Q45. Your customer purchases 80 Windows-based desktop computers that have Microsoft Office Professional preinstalled. The customer does not have Microsoft Software Assurance. 

You need to create a single image for all computers that is compliant with product licensing. 

Which media should you include in the image? 

A. Windows Vista Business OEM Office Professional OEM 

B. Windows Vista Business OEM Office Professional Volume Licensing 

C. Windows Vista Business Volume Licensing Office Professional OEM 

D. Windows Vista Business Volume Licensing Office Professional Volume Licensing 

Answer: C 


Q46. Your customer uses Microsoft Office Excel to maintain an inventory of software and hardware assets. 

You need to recommend a tool that generates daily reports on changes to the inventory of applications installed on computers. 

Which tool should you recommend? 

A. a network monitoring tool 

B. a procurement tool 

C. the SAM ROI Calculator 

D. a software asset inventory tool 

Answer: D 


Q47. You plan to secure funding for a SAM program. 

You gather the following information from a customer: •Hardware inventory is incomplete. •Users install unsupported software. •All software purchasing is decentralized. •Departments use different versions of Microsoft Office. 

You need to identify two benefits that support implementing a SAM program for the customer. 

Which two benefits should you identify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Decreased licensing costs 

B. Decreased IT support costs 

C. Improved payment processes 

D. Improved project management processes 

Answer: A,B 


Q48. You plan to do a SAM optimization assessment for a customer. The customer has no documented SAM processes or defined roles. 

You need to gather information for the assessment. 

What should you do? 

A. Collect sample SAM process documents. 

B. Formally document the customer's SAM processes. 

C. Review the customer's Active Directory forest structure. 

D. Interview managers who have SAM-related responsibilities. 

Answer: D 


Q49. You need to design a SAM program that meets the following requirements: 

•Enables the reuse of desktop software licenses. 

•Enables the implementation of server virtualization technology. 

•Enables a complete refresh of all desktop and server hardware within the next six months. 

What should you include in the program? 

A. decentralized software decision making 

B. decentralized software purchasing 

C. network infrastructure mapping 

D. software and hardware mapping 

Answer: D 


Q50. Your customer plans to improve the application recognition of a software inventory tool. 

You need to measure the performance of the application recognition function. Which metric should you use? 

A. software purchases compared to software requests 

B. software purchases from authorized vendors 

C. software requests compared to software installations 

D. unknown software executables in the environment 

Answer: D 


Q51. You have the following information about a customer's environment: •The network contains 180 computers. •A department named Accounting retains all purchasing information. •The customer purchases all licenses under the Microsoft Open License program. 

You need to collect information from the customer to compare the licenses and the 

current hardware and software inventory. 

Which tools should you use? 

A. eOpen and Microsoft System Center Configuration Manager (CfgMgr) 

B. eOpen and Microsoft System Center Operations Manager (OpsMgr) 

C. Microsoft Volume Licensing Services (MVLS) and Microsoft System Center Configuration Manager (CfgMgr) 

D. Microsoft Volume Licensing Services (MVLS) and Microsoft System Center Operations Manager (OpsMgr) 

Answer: A