Cause all that matters here is passing the Cisco 400 101 dumps exam. Cause all that you need is a high score of 400 101 ccie CCIE Routing and Switching (v5.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests passleader 400 101 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q321. What is the most common use for route tagging in EIGRP? 

A. to determine the route source for management purposes 

B. to change the metric of a prefix 

C. to filter routes in order to prevent routing loops 

D. to modify path selection for certain classes of traffic 

Answer:


Q322. Refer to the exhibit. 

Which statement describes the effect on the network if FastEthernet0/1 goes down temporarily? 

A. FastEthernet0/2 forwards traffic only until FastEthernet0/1 comes back up. 

B. FastEthernet0/2 stops forwarding traffic until FastEthernet0/1 comes back up. 

C. FastEthernet0/2 forwards traffic indefinitely. 

D. FastEthernet0/1 goes into standby. 

Answer:

Explanation: 

Use the switchport backup interface interface configuration command on a Layer 2 interface to configure Flex Links, a pair of interfaces that provide backup to each other. Use the no form of this command to remove the Flex Links configuration. With Flex Links configured, one link acts as the primary interface and forwards traffic, while the other interface is in standby mode, ready to begin forwarding traffic if the primary link shuts down. The interface being configured is referred to as the active link; the specified interface is identified as the backup link. The feature provides an alternative to the Spanning Tree Protocol (STP), allowing users to turn off STP and still retain basic link redundancy. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst2960/software/release/12-2_53_se/command/reference/2960ComRef/cli3.html#wp3269214 


Q323. Which two options are advantages of NetFlow version 9 over NetFlow version 5? (Choose two.) 

A. NetFlow version 9 adds support for IPv6 headers. 

B. NetFlow version 9 adds support for MPLS labels. 

C. NetFlow version 9 adds support for the Type of Service field. 

D. NetFlow version 9 adds support for ICMP types and codes. 

Answer: A,B 

Explanation: 

NetFlow version 9 includes support for all of these fields that version 5 supports and can optionally include additional information such as Multiprotocol Label Switching (MPLS) labels and IPv6 addresses and ports. 


Q324. Which three statements are true about OSPFv3? (Choose three.) 

A. The only method to enable OSPFv3 on an interface is via the interface configuration mode. 

B. Multiple instances of OSPFv3 can be enabled on a single link. 

C. There are two methods to enable OSPFv3 on an interface, either via the interface configuration mode or via the router configuration mode. 

D. For OSPFv3 to function, IPv6 unicast routing must be enabled. 

E. For OSPFv3 to function, IPv6 must be enabled on the interface. 

F. Only one instance of OSPFv3 can be enabled on a single link. 

Answer: B,D,E 

Explanation: 

Here is a list of the differences between OSPFv2 and OSPFv3: 

They use different address families (OSPFv2 is for IPv4-only, OSPFv3 can be used for IPv6-only or both protocols (more on this following)) 

OSPFv3 introduces new LSA types 

OSPFv3 has different packet format 

OSPFv3 uses different flooding scope bits (U/S2/S1) 

OSPFv3 adjacencies are formed over link-local IPv6 communications 

OSPFv3 runs per-link rather than per-subnet 

OSPFv3 supports multiple instances on a single link, Interfaces can have multiple IPv6 addresses 

OSPFv3 uses multicast addresses FF02::5 (all OSPF routers), FF02::6 (all OSPF DRs) 

OSPFv3 Neighbor Authentication done with IPsec (AH) 

OSPFv2 Router ID (RID) must be manually configured, still a 32-bit number 

Following is a simple example of OSPFv3 configuration on a Cisco IOS 12.4T router. 

ipv6 unicast-routing 

ipv6 cef 

interface GigabitEthernet 0/0 

description Area 0.0.0.0 backbone interface 

ipv6 address 2001:DB8:100:1::1/64 

ipv6 ospf network broadcast 

ipv6 ospf 100 area 0.0.0.0 

Reference: http://www.networkworld.com/article/2225270/cisco-subnet/ospfv3-for-ipv4-and-ipv6.html 


Q325. Into which two pieces of information does the LISP protocol split the device identity? (Choose two.) 

A. Routing Locator 

B. Endpoint Identifier 

C. Resource Location 

D. Enterprise Identifier 

E. LISP ID 

F. Device ID 

Answer: A,B 


Q326. Which statement about shaped round robin queuing is true? 

A. Queues with higher configured weights are serviced first. 

B. The device waits a period of time, set by the configured weight, before servicing the next queue. 

C. The device services a single queue completely before moving on to the next queue. 

D. Shaped mode is available on both the ingress and egress queues. 

Answer:

Explanation: 

SRR is scheduling service for specifying the rate at which packets are dequeued. With SRR there are two modes, shaped and shared. Shaped mode is only available on the egress queues SRR differs from typical WRR. With WRR queues are serviced based on the weight. Q1 is serviced for weight 1 period of time, Q2 is served for weight 2 period of time, and so forth. 

The servicing mechanism works by moving from queue to queue and services them for the weighted amount of time. With SRR weights are still followed; however, SRR services Q1, moves to Q2, then Q3 and Q4 in a different way. It does not wait at and service each queue for a weighted amount of time before moving on to the next queue. Instead, SRR makes several rapid passes at the queues; in each pass, each queue might or might not be serviced. For each given pass, the more highly weighted queues are more likely to be serviced than the lower priority queues. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/switches/catalyst-3560-e-series-switches/prod_qas0900aecd805bacc7.html 


Q327. Refer to the exhibit. 

Which action will solve the error state of this interface when connecting a host behind a Cisco IP phone? 

A. Configure dot1x-port control auto on this interface 

B. Enable errdisable recovery for security violation errors 

C. Enable port security on this interface 

D. Configure multidomain authentication on this interface 

Answer:

Explanation: 

In single-host mode, a security violation is triggered when more than one device are detected on the data vlan. In multidomain authentication mode, a security violation is triggered when more than one device are detected on the data or voice VLAN. Here we see that single host mode is being used, not multidomain mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst4500/12-2/50sg/configuration/guide/Wrapper-46SG/dot1x.html#wp1309041 


Q328. Which two statements are true about OTV? (Choose two.) 

A. It relies on flooding to propagate MAC address reachability information. 

B. It uses a full mesh of point-to-multipoint tunnels to prevent head-end replication of multicast traffic. 

C. It can work over any transport that can forward IP packets. 

D. It supports automatic detection of multihoming. 

Answer: C,D 

Explanation: 

The overlay nature of OTV allows it to work over any transport as long as this transport can forward IP packets. Any optimizations performed for IP in the transport will benefit the OTV encapsulated traffic. As part of the OTV control protocol, automatic detection of multihoming is included. This feature enables the multihoming of sites without requiring additional configuration or protocols 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/switches/nexus-7000-series-switches/white_paper_c11-574984.html 


Q329. Refer to the exhibit. 

Which option explains why the forwarding address is set to 0.0.0.0 instead of 110.100.1.1? 

A. The interface Ethernet0/1 is in down state. 

B. The next-hop ip address 110.100.1.1 is not directly attached to the redistributing router. 

C. The next-hop interface (Ethernet0/1) is specified as part of the static route command; therefore, the forwarding address is always set to 0.0.0.0. 

D. OSPF is not enabled on the interface Ethernet0/1. 

Answer:

Explanation: 

From the output of the “show ip ospf database” command (although this command is not shown) we can conclude this is an ASBR (with Advertising Router is itself) and E0/1 is the ASBR’s next hop interface for other routers to reach network 192.168.10.0. 

The Forwarding Address is determined by these conditions: 

* The forwarding address is set to 0.0.0.0 if the ASBR redistributes routes and OSPF is not enabled on the next hop interface for those routes. 

* These conditions set the forwarding address field to a non-zero address: 

+ OSPF is enabled on the ASBR’s next hop interface AND 

+ ASBR’s next hop interface is non-passive under OSPF AND 

+ ASBR’s next hop interface is not point-to-point AND 

+ ASBR’s next hop interface is not point-to-multipoint AND 

+ ASBR’s next hop interface address falls under the network range specified in the router ospf command. 

* Any other conditions besides these set the forwarding address to 0.0.0.0. 

-> We can see E0/1 interface is not running OSPF because it does not belong to network 110.110.0.0 0.0.255.255 which is declared under OSPF process -> F.A address is set to 0.0.0.0. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/13682-10.html 


Q330. When you configure the ip pmtu command under an L2TPv3 pseudowire class, which two things can happen when a packet exceeds the L2TP path MTU? (Choose two.) 

A. The router drops the packet. 

B. The router always fragments the packet after L2TP/IP encapsulation. 

C. The router drops the packet and sends an ICMP unreachable message back to the sender only if the DF bit is set to 1. 

D. The router always fragments the packet before L2TP/IP encapsulation. 

E. The router fragments the packet after L2TP/IP encapsulation only if the DF bit is set to 0. 

F. The router fragments the packet before L2TP/IP encapsulation only if the DF bit is set to 

0. 

Answer: C,F 

Explanation: 

If you enable the ip pmtu command in the pseudowire class, the L2TPv3 control channel participates in the path MTU discovery. When you enable this feature, the following processing is performed: 

– ICMP unreachable messages sent back to the L2TPv3 router are deciphered and the tunnel MTU is updated accordingly. In order to receive ICMP unreachable messages for fragmentation errors, the DF bit in the tunnel header is set according to the DF bit value received from the CE, or statically if the ip dfbit set option is enabled. The tunnel MTU is periodically reset to the default value based on a periodic timer. 

– ICMP unreachable messages are sent back to the clients on the CE side. ICMP unreachable messages are sent to the CE whenever IP packets arrive on the CE-PE interface and have a packet size greater than the tunnel MTU. A Layer 2 header calculationis performed before the ICMP unreachable message is sent to the CE. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/l2tpv325.html