Testking offers free demo for passleader 400 101 exam. "CCIE Routing and Switching (v5.0)", also known as 400 101 dumps exam, is a Cisco Certification. This set of posts, Passing the Cisco 400 101 pdf exam, will help you answer those questions. The 400 101 vce Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Cisco passleader 400 101 exams and revised by experts!

Q51. Which two statements about IPv4 and IPv6 networks are true? (Choose two.) 

A. In IPv6, hosts perform fragmentation. 

B. IPv6 uses a UDP checksum to verify packet integrity. 

C. In IPv6, routers perform fragmentation. 

D. In IPv4, fragmentation is performed by the source of the packet. 

E. IPv4 uses an optional checksum at the transport layer. 

F. IPv6 uses a required checksum at the network layer. 

Answer: A,B 


Q52. Which is the way to enable the control word in an L2 VPN dynamic pseudowire connection on router R1? 

A. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# set control-word 

B. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# enable control-word 

C. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# default control-word 

D. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# control-word 

Answer:

Explanation: 

The following example shows how to enable the control word in an AToM dynamic pseudowire connection: 

Device(config)# pseudowire-class cw-enable 

Device(config-pw-class)# encapsulation mpls 

Device(config-pw-class)# control-word 

Device(config-pw-class)# exit 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/mpls/command/mp-cr-book/mp-a1.html 


Q53. Which three statements about GLBP are true? (Choose three.) 

A. It uses a virtual MAC address that starts with 0007.b4. 

B. It elects a single active virtual gateway to appoint and manage multiple active virtual forwarders. 

C. It allows the configured virtual IP address to be used on a physical interface as well. 

D. It uses a virtual MAC address that starts with 0070.4b. 

E. It elects multiple active virtual gateways to appoint and manage a single active virtual forwarder. 

F. Preemption is enabled for the configured active virtual gateway by default. 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

The virtual MAC address in GLBP is 0007.b400.xxyy where xx is the GLBP group number and yy is the different number of each gateway (01, 02, 03…). One of the routers in a GLBP group is elected as an AVG – Active Virtual Gateway. There is only one active AVG in a group, and its task is to respond to ARP requests sent to the virtual gateway IP address replying different virtual MAC addresses in response packets. GLBP allows the configured virtual IP address to be used on a physical interface. By default, the GLBP gateway preemptive scheme is disabled. A backup virtual gateway can become the AVG only if the current AVG fails, regardless of the priorities assigned to the virtual gateways. 


Q54. Refer to the exhibit. 

At which location will the benefit of this configuration be observed? 

A. on Router A and its upstream routers B. on Router A and its downstream routers 

C. on Router A only 

D. on Router A and all of its ARP neighbors 

Answer:

Explanation: 

The following example shows how to configure the router (and downstream routers) to drop all options packets that enter the network: Router(config)# ip options drop 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/sel_drop.html 


Q55. Which three actions are required when configuring NAT-PT? (Choose three.) 

A. Enable NAT-PT globally. 

B. Specify an IPv4-to-IPv6 translation. 

C. Specify an IPv6-to-IPv4 translation. 

D. Specify a ::/96 prefix that will map to an IPv4 address. 

E. Specify a ::/48 prefix that will map to a MAC address. 

F. Specify a ::/32 prefix that will map to an IPv6 address. 

Answer: B,C,D 

Explanation: 

The detailed steps on configuring NAY-PT is found at the reference link below: 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/ipv6/configuration/guide/12_4t/ipv6_12_4t_book/i p6-nat_trnsln.html 


Q56. Which two statements are true about an EVPL? (Choose two.) 

A. It has a high degree of transparency. 

B. It does not allow for service multiplexing. 

C. The EVPL service is also referred to as E-line. 

D. It is a point-to-point Ethernet connection between a pair of UNIs. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Following the MEF approach, the services that comprise the Metro Ethernet (ME) solution can be classified into the following two general categories: 

. Point-to-point (PtP) — A single point-to-point Ethernet circuit provisioned between two User Network Interfaces (UNIs). 

. Multipoint-to-multipoint (MPtMP) — A single multipoint-to-multipoint Ethernet circuit provisioned between two or more UNIs. When there are only two UNIs in the circuit, more UNIs can be added to the same Ethernet virtual connection if required, which distinguishes this from the point-to-point type. In the MEF terminology, this maps to the following Ethernet service types: 

. Ethernet Line Service Type (E-Line) — Point-to-point Ethernet service 

. Ethernet LAN Service Type (E-LAN) — Multipoint-to-multipoint Ethernet service 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Data_Center/HA_Clusters/HA_C lusters/HA_ME3_6.pdf 


Q57. DRAG DROP 

Drag and drop the RIP configuration command on the left to the function it performs on the right. 

Answer: 


Q58. Refer to the exhibit. 

R3 is failing to join the multicast group 224.1.1.1 that is sourcing from R1. Which two actions can you take to allow multicast traffic to flow correctly? (Choose two.) 

A. Remove the static multicast route on R1. 

B. Configure OSPF on R1 and R3 to include the tunnel interfaces. 

C. Add an additional static multicast route on R2 for multicast group 224.1.1.1 toward R3. 

D. Replace the static multicast route on R1 to send traffic toward R2. 

E. Remove the static unicast route on R1. 

F. Add an additional static unicast route on R2 toward the loopback interface of R3. 

Answer: A,B 

Explanation: 

Since the tunnel interfaces are not part of OSPF, the best path to the multicast source of R1 from R3 would be over the Gi0/0 path via OSPF. However, the static mroute is configured to use the tunnel, so this causes an RPF failure used in Sparse Mode. Best fix is to add the tunnel interfaces into OSPF and remove the static mroute so that that the RPF check no longer fails. 


Q59. Which statement describes the native VLAN concept in an ISL trunk? 

A. It is the VLAN ID that is assigned to untagged packets. 

B. It is the VLAN with highest priority. 

C. It is the default VLAN for a trunk. 

D. There is no native VLAN concept in an ISL trunk. 

Answer:

Explanation: 

ISL has no native VLAN concept because it places the entire Ethernet frame in the payload of an ISL frame. Native VLANs is an 802.1Q specific concept 


Q60. DRAG DROP 

Drag and drop the IPv6 multicast feature or protocol on the left to the correct address space on the right. 

Answer: