Download of 300-360 practice materials and class for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 300-360 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Wireless Enterprise Networks exam Today!

Q11. An engineer is preparing for an outdoor wireless survey to mesh connect a distant remote building to a connected building. Which two types of antennas are appropriate for this application? (Choose two.)

A. circular polarized

B. patch

C. dish

D. Yagi

E. omni

Answer: C,D


Q12. An engineer is performing a predictive wireless design for a Parts Distribution Center, which requires data and location services. Which three requirements are inputs to the design? (Choose three.)

A. access points with directional antennas

B. continuous -67 dBm coverage from one access point

C. overlapping -75 dBm coverage from three access points

D. overlapping -67 dBm coverage from two access points

E. access points in IPS mode

F. continuous -72 dBm coverage from one access point

G. access points in corners and along perimeters

Answer: B,C,G

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/WiFiLBS- DG/wifich5.html


Q13. An engineer plugs in a Cisco Aironet 2700 Series Access Point and it is running in low power. Which three power requirements should be verified? (Choose three.)

A. 802.3ac compliant

B. 802.3at compliant

C. AP requires 43 VDC to function in full power.

D. AIR-PWRINJ3 power injector should be used.

E. AP requires 57 VDC to function in full power.

F. AIR-PWRINJ4 power injector should be used.

Answer: B,E,F

Explanation:

The access point should be powered by any 802.3at compliant device.

The recommended external power supply for the access point is the Cisco AIR-PWR-B power supply. The access point can also be powered by the following optional external power sources:

– Access point power injector (AIR-PWRINJ4)

– Any 802.3af compliant power injector is supported, but in this case the access point will dynamically shift from 3x4 to 3x3.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/access_point/2700/quick/guide/ap2700getst art.html


Q14. While performing a Layer 1 passive wireless site survey of a location an engineer detects several instances of low power frequency hopping interference, but cannot physically locate the interfering device or devices. Why is the engineer unable to locate the offending device or devices?

A. The sources are nearby narrow-beam radar and are sweeping through the facility.

B. The sources are PAN and are mobile.

C. The sources are above the ceiling file and transmit intermittently.

D. The sources are actually high-powered devices and transmit from off the site.

Answer: B


Q15. An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells. Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?

A. Local or National Building Code

B. IEEE

C. BICSI TDMM

D. Cisco Hardware Installation Guide

Answer: D


Q16. Which list of characteristics must all controllers in a mobility group have in common based on best practices?

A. mobility group name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Points mode,ACLs, and WLANs (SSIDs)

B. mobility domain name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode

C. mobility domain name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode, ACLs, and WLANs (SSIDs)

D. mobility group name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode

Answer: A


Q17. When reviewing a design for a voice over wireless deployment, what per-call bandwidth cost should be factored in when determining maximum calls per cell using SIP and G.711u as the codec?

A. 64 bytes 

B. 8 bytes

C. 80 bytes

D. 10 bytes

Answer: C


Q18. Which two steps are associated with the active portion of the audit when a post-installation audit is performed with an auditing tool such as Ekahau? (Choose two.)

A. Check for co-channel interference by standing near an access point on one channel and watching for other access points that are on the same channel.

B. Verify smooth roaming.

C. Check to see if the signal level on other access points that are heard on the same channel is at least 19dBm weaker than the access point that you are next to.

D. Check that all channels are supported by the APs, regardless of client capabilities.

E. Verify that the network traffic of physical data rate and packet loss meets user requirements.

Answer: B,E


Q19. An engineer would like to calibrate the RF environment to improve accuracy. Which wireless attribute is added to the floor-level calculation by calibrating the floor?

A. attenuation

B. TX power

C. multipath

D. SNR

Answer: A


Q20. You have a customer that is building a new campus of four 3-story buildings that you have just completed the site survey for. The customer is interested in the mount of rack space they will need to allocate in either the building MDF or in the data center for controllers. Each building is going to require 75 APs to support voice and data. How should the controllers be deployed to provide the least number of controllers, the highest redundancy, and the easiest management?

A. Use the centralized deployment method in the data center with the N + N redundancy method.

B. Use the centralized deployment method in the data center with the N + 1 redundancy method

C. Use the centralized deployment method in the data center with the 1 + 1 redundancy method and clientSSO.

D. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + 1 redundancy method.

E. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + N + 1 redundancy method.

F. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + N redundancy method.

Answer: C