Q21. An engineer receives a digital image scanned from the floor plans of a facility to be surveyed for wireless survey and imported it into Air Magnet Pro. However, the document contains no scale. Which action can the engineer take to most accurately calibrate the size of the floor plan in Air Magnet?

A. Mark the length of a hallway, then count the ceiling tiles, multiply that number by 2 and enter that value.

B. Zoom in and mark across a hallway, then count the floor tiles across that hallway and enter that value.

C. Zoom in and mark a doorway, then size it at 3 feet because most doorways are 36 inches.

D. Mark the entire longest dimension of the floorplan, then use Google Earth to measure the correspondingoutside dimension and enter that value.

Answer: D


Q22. An engineer is planning for a 24 Mbps data rate for a new installation. What is the coverage area from the AP if the environment and other factors are not taken into consideration?

A. 225 feet

B. 80 feet

C. 150 feet

D. 100 feet

Answer: A


Q23. An engineer is preparing for an indoor wireless LAN survey and is provisioning a survey kit. Which three pieces of equipment should be included? (Choose three.)

A. external connector access point

B. integrated antenna access point

C. coax low-loss cable

D. battery operated power supply

E. range finder

F. Yagi antennas

Answer: B,D,E


Q24. Which two factors influence the density of APs in a data-only WLAN environment? (Choose two.)

A. the number of clients that will roam through the facility

B. the type of controller chosen

C. the defined coverage area and customer needs

D. the number of APs dedicated to voice services

E. channel reuse and WLAN bandwidth

Answer: A,E


Q25. A network engineer wants the DSCP marking to align with the 802.11e access category video. What will this marking be?

A. 34

B. AF31

C. 4

D. 5

Answer: A


Q26. A Cisco 7925 phone at a client’s location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet capture, sees that the phone receives an IP, and downloads the proper configuration file from TFTP successfully. What type of messages should the phone be sending at this point?

A. H.245

B. H.323

C. MCGP

D. SCCP

Answer: D


Q27. An engineer is tuning RRM parameters to improve client connectivity. Which channel band results in the best 802.11n client compatibility?

A. UNII-2

B. UNII-2e

C. UNII-3

D. UNII

E. UNII-1

Answer: E

Explanation:

802.11n operates on the same channel as 802.11a. For better compatibility with 802.11n clients, it is recommended to stay on lower channels (UNII-1 band).

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/4400-series-wireless-lan-controllers/108184config-802-11n-wlc.html


Q28. An engineer installed a 3702 AP and is getting power from the switch. What is the reason for getting 3x3 MIMO instead of 4x4?

A. 802.1p 

B. 802.3af 

C. 802.11e 

D. 802.3at

Answer: B


Q29. A customer is deploying a mesh outdoor wireless network based on FCC standards where spectrum analysis shows significant radar energy propagating throughout the coverage area from a local weather station. Which channel must be excluded from the access points RRM calculation to avoid network disruption due to weather radar activity?

A. 132

B. 44

C. 11

D. 36

Answer: A

Explanation:

Weather radars operate within the 5600- to 5650-MHz band, which means that channels 124 and 128 might be affected, but also channels 120 and 132 might suffer from weather radar activity.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/technology/mesh/7-3/design/guide/Mesh/ Mesh_chapter_0111.html


Q30. An engineer must perform a survey where the target client devices range from standard

Wi-Fi-equipped laptops, consumer handhelds and tablets, and low power tracking tags limited to 12 mW Tx power. With which setting should the survey AP be configured?

A. local power 11

B. local power 5

C. local power 14

D. local power 8

Answer: B