Exam Code: 300-360 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Wireless Enterprise Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-360 Exam.

2017 Apr 300-360 exam engine

Q1. Refer to the exhibit.

While testing the post-deployment WLAN network, you discover that an AP has been placed in a difficult area.

The AP cannot be moved easily because of various requirements. The client performance of various Apple and Microsoft operating system-based products does not meet expectations. Which two options can help mitigate the performance issue? (Choose two.)

A. Add additional APs.

B. Increase the AP power level to maximum.

C. Rotate the AP 90 degrees to change antenna polarity.

D. Replace the AP with an AP and external antenna.

E. Change the AP location to one that is less RF hostile.

Answer: A,D


Q2. A hospital environment was designed to guarantee RF coverage at or better than -67 dBm in the 5 GHz spectrum. The customer mandates that RRM be used for DCA and TPC in both bands. After deployment, why do many of the legacy 802.11b/g devices have difficulty maintaining connectivity?

A. Excessive co-channel interference in the 2.4 GHz band exists.

B. Excessive overlapping channels in the 2.4 GHz band exists.

C. TPC drastically reduces Tx power in the 2.4 GHz band.

D. TCP drastically increases Tx power in the 2.4 GHz band.

Answer: C


Q3. An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300- 450 Mbps throughput of new 802.11n APs. Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network? (Choose three.)

A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio.

B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link.

C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio.

D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP.

E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck.

F. CleanAir helps clear noise for 802.11n channel bonding to work.

Answer: A,C,D


Q4. A customer has dual-band devices that they want to use 40 MHz channels. If the customer is using Cisco 3600 Series access points with a 5508 controller. Which setting assists with this change?

A. Enable band select globally.

B. Enable aggressive load balancing.

C. Disable lower data rates on 802 .11G GHz radios.

D. Disable overlapping 802.11G channels.

Answer: A


Q5. After the completion of a site survey with Ekahau Site Survey tool, using the default color palette, it is noted that multiple areas are shown as white on the heat map when viewing 5 GHz signal strength data. What does this indicate about the signal strength?

A. The area is below the minimum threshold configured on the tool.

B. The area is below the detectable level and indicates no RF signal.

C. The area is below -100 dBm at coverage cell edge.

D. The area is below -67 dBm at coverage cell edge.

Answer: A


Most recent 300-360 real exam:

Q6. An engineer is preparing for an active site survey of a warehouse and is informed that they should not enter any areas that are blocked by supplies that are difficult to move. Which option describes how the engineer should address this restriction?

A. Extrapolate restricted access areas by drawing circles for AP coverage

B. Survey hallways, common areas, and storerooms.

C. Utilize a predictive tool to define coverage in off-limits areas.

D. Educate the customer about the importance of accurate and complete measurements.

Answer: D


Q7. Which two types of information must be included in the installation inventory portion of the post-installation report? (Choose two.)

A. all AP, controller, and MSE administrator credentials

B. the names, locations, IP addresses, MAC addresses, etc. for every AP, controller, and MSE in the WLAN

C. a layout of the rack that the equipment is installed

D. results of the coverage audit performed with the site survey mapping tool

E. the number and type of all WLAN clients and tags

Answer: A,B


Q8. A customer has a business-critical voice network and wants to be alerted whenever voice clients move out of a coverage area and experience RSSI below -67 dBm on the 5 GHz band. Which option can be configured on the wireless controller to alert network administrators when this limit is surpassed?

A. EDCA; voice optimized

B. SIP voice sample interval

C. 802.11a voice RSSI coverage threshold

D. traffic stream metrics

Answer: C


Q9. When conducting a wireless survey at a customer facility, signal attenuation in an area that is surrounded by thick glass walls is noted as 2dB. When configuring Cisco Prime Infrastructure, which obstacle should be placed in a map editor to represent the impact the glass wall will have on the RF signal in the facility?

A. heavy door

B. thick wall

C. glass

D. light wall

Answer: D

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/prime_infrastructure/1-2/configuration/guide/pi_12_cg/maps.html Table 6-4


Q10. Which two best practices should be considered when a customer wants to purchase and implement Voice over Wireless for Cisco 7925 IP Phones? (Choose two.)

A. Enable lower data rates for 2.4-GHz data WLAN and higher data rates for phones.

B. Use a separate Cisco Wireless Lan Controller.

C. Enable 802.1x and Cisco Centralized Key Management for phone authentication.

D. Use dedicated Access Points only for Voice over Wireless.

E. Set data for 2.4 GHz and voice for 5 GHz using separate SSIDs.

Answer: C,E