Want to know Testking 300-210 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) certification experience? Study Verified Cisco 300-210 answers to Far out 300-210 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-210 (Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)) test on your first attempt.

2017 Mar 300-210 free exam questions

Q21. In which two places can thresholding settings be configured? (Choose two.)

A. globally, per intrusion policy

B. globally, within the network analysis policy

C. on each access control rule

D. on each IPS rule

E. per preprocessor, within the network analysis policy

Answer: C D


Q22. Which three operating systems are supported with Cisco AMP for Endpoints? (Choose three.)

A. Windows

B. AWS

C. Android

D. Cisco IOS

E. OS X

F. ChromeOS

Answer: A C E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/products/security/fireamp-endpoints/index.html


Q23. A system administrator wants to know if the email traffic from a remote partner will active special treatment message filters that are created just for them. Which tool on the Cisco Email Security gateway can you use to debug and emulate the flow that a message takes through the work queue?

A. the trace tool

B. centralized or local message tracking

C. the CLI findevent command

D. the CLI grep command

E. the message tracker interface

Answer: A


Q24. Which Cisco AMP for Endpoints, what, is meant by simple custom detection?

A. It is a rule for identifying a file that should be whitelisted by Cisco AMP.

B. It is a method for identifying and quarantining a specific file by its SHA-256 hash.

C. It is a feature for configuring a personal firewall.

D. It is a method for identifying and quarantining a set of files by regular expression language.

Answer: A


Refresh 300-210 real exam:

Q25. Which three statements about Cisco CWS are true'? (Choose three )

A. It provides protection against zero-day threats.

B. Cisco SIO provides it with threat updates in near real time.

C. It supports granular application policies.

D. Its Roaming User Protection feature protects the VPN from malware and data breaches.

E. It supports local content caching.

F. Its Cognitive Threat Analytics feature uses cloud-based analysis and detection to block threats outside the network.

Answer: A B C


Q26. Which three routing options are valid with Cisco FirePOWER version 5.4? (Choose three.)

A. Layer 3 routing with EIGRP

B. Layer 3 routing with OSPF not-so-stubby area

C. Layer 3 routing with RiPv2

D. Layer 3 routing with RIPvl

E. Layer 3 routing with OSPF stub area

F. Layer 3 routing with static routes

Answer: D E F

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/In


Q27. Which Cisco Web Security Appliance feature enables the appliance to block suspicious traffic on all of its ports and IP addresses?

A. explicit forward mode

B. Layer 4 Traffic Monitor

C. transparent mode

D. Secure Web Proxy

Answer: B


Q28. With Cisco AMP for Endpoints, which option shows a list of all files that have been executed in your environment?

A. vulnerable software

B. file analysis

C. detections

D. prevalence

E. threat root cause

Answer: C