When you acquire your Exambible 300-210 product, we will present free of charge revise on time personally twelve months. Level of quality and also Value with the 300-210 Assessment, 100% Warranty to Ones 300-210 Assessment, Down-loadable, Entertaining 300-210 Evaluating motors, Confirmed The answers Researched by way of Skilled professionals, Puff and also Lose thoughts as proficient in the specific Exams, 300-210, Process Analyze Queries alongside reveals. Our own 300-210 Process Analyze Queries usually are supported by way of your 100% Money back refund.

2017 Mar 300-210 test engine

Q11. With Firepower Threat Defense, which two interface settings are required when configuring a routed interface? (Choose two.)

A. Speed

B. Duplex

C. Media Type

D. Redundant Interface

E. EtherChannel

Answer: A B


Q12. Which type of server is required to communicate with a third-party DLP solution?

A. an ICAP-capable proxy server

B. a PKI certificate server

C. an HTTP server

D. an HTTPS server

Answer: A


Q13. Which interface type allows packets to be dropped?

A. passive

B. inline

C. TAP

D. either passive or inline, provided that the intrusion policy has the Drop When Inline check box selected.

Answer: D


Q14. Which three routing options are valid with Cisco FirePOWER version 5.4? (Choose three.)

A. Layer 3 routing with EIGRP

B. Layer 3 routing with OSPF not-so-stubby area

C. Layer 3 routing with RiPv2

D. Layer 3 routing with RIPvl

E. Layer 3 routing with OSPF stub area

F. Layer 3 routing with static routes

Answer: D E F

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/In


Q15. A system administrator wants to know if the email traffic from a remote partner will active special treatment message filters that are created just for them. Which tool on the Cisco Email Security gateway can you use to debug and emulate the flow that a message takes through the work queue?

A. the trace tool

B. centralized or local message tracking

C. the CLI findevent command

D. the CLI grep command

E. the message tracker interface

Answer: A


Leading 300-210 exam answers:

Q16. Which detection method is also known as machine learning on Network-based Cisco Advanced Malware Protection?

A. custom file detection

B. hashing

C. Spero engine

D. dynamic analysis

Answer: D


Q17. Which three access control actions permit traffic to pass through the device when using Cisco FirePOWER? (Choose three.)

A. pass

B. trust

C. monitor

D. allow

E. permit

F. inspect

Answer: B C D

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/A


Q18. Which option lists the minimum requirements to deploy a managed device inline?

A. passive interface, security zone, MTU, and link mode.

B. passive interface, MTU, MDI/MDIX, and link mode.

C. inline interfaces, MTU, MDI/MDIX, and link mode.

D. inline interfaces, security zones, MTU, and link mode.

Answer: A


Q19.  What is the maximum message size that the Cisco Email Security Appliance will accept from the violet.public domain?

A. 1 KB

B. 100 KB

C. 1 MB

D. 10 MB

E. 100 MB

F. Unlimited

Answer: D


Q20. Which detection method is also known as machine learning on Network-based Cisco Advanced Malware Protection?

A. custom file detection

B. hashing

C. Spero engine

D. dynamic analysis

Answer: D