Act now and download your Cisco examcollection 300 115 test today! Do not waste time for the worthless Cisco examcollection 300 115 tutorials. Download Improved Cisco Implementing Cisco IP Switched Networks exam with real questions and answers and begin to learn Cisco ccnp 300 115 dumps with a classic professional.

Q11. A network engineer wants to add a new switch to an existing switch stack. Which configuration must be added to the new switch before it can be added to the switch stack?

A. No configuration must be added.

B. stack ID

C. IP address

D. VLAN information

E. VTP information

Answer: A


Q12. What is the maximum number of switches that can be stacked using Cisco StackWise?

A. 4

B. 5

C. 8

D. 9

E. 10

F. 13

Answer: D


Q13. What is the function of NSF?

A. forward traffic simultaneously using both supervisors

B. forward traffic based on Cisco Express Forwarding

C. provide automatic failover to back up supervisor in VSS mode

D. provide nonstop forwarding in the event of failure of one of the member supervisors

Answer: D


Q14. Which statement about using native VLANs to carry untagged frames is true?

A. Cisco Discovery Protocol version 2 carries native VLAN information, but version 1 does not.

B. Cisco Discovery Protocol version 1 carries native VLAN information, but version 2 does not.

C. Cisco Discovery Protocol version 1 and version 2 carry native VLAN information.

D. Cisco Discovery Protocol version 3 carries native VLAN information, but versions 1 and 2 do not.

Answer: A


Q15. On which interface can port security be configured?

A. static trunk ports

B. destination port for SPAN

C. EtherChannel port group

D. dynamic access point

Answer: A


Q16. For client server failover purposes, the application server team has indicated that they must not have the standard 30 second delay before their switchport enters a forwarding state. For their disaster recovery feature to operate successfully, they require the switchport to enter a forwarding state immediately. Which spanning-tree feature satisfies this requirement?

A. Rapid Spanning-Tree

B. Spanning-Tree Timers

C. Spanning-Tree FastPort

D. Spanning-Tree PortFast

E. Spanning-Tree Fast Forward

Answer: D


Q17. Which statement about using EtherChannel on Cisco IOS switches is true?

A. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

B. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

C. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 16 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

D. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 10 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

Answer: A


Q18. After the recent upgrade of the switching infrastructure, the network engineer notices that the port roles that were once "blocking" are now defined as "alternate" and "backup." What is the reason for this change?

A. The new switches are using RSTP instead of legacy IEEE 802.1D STP.

B. IEEE 802.1D STP and PortFast have been configured by default on all newly implemented Cisco Catalyst switches.

C. The administrator has defined the switch as the root in the STP domain.

D. The port roles have been adjusted based on the interface bandwidth and timers of the new Cisco Catalyst switches.

Answer: A


Q19. Which statement describes what happens when a port configured with root guard receives a superior BPDU?

A. The port goes into errdisabled state and stops forwarding traffic.

B. The port goes into BPDU-inconsistent state and stops forwarding traffic.

C. The port goes into loop-inconsistent state and stops forwarding traffic.

D. The port goes into root-inconsistent state and stops forwarding traffic.

Answer: D


Q20. When you design a switched network using VTPv2, how many VLANs can be used to carry user traffic?

A. 1000

B. 1001

C. 1024

D. 2048

E. 4095

F. 4096

Answer: B