Q71. Which type of information does the DHCP snooping binding database contain?

A. untrusted hosts with leased IP addresses

B. trusted hosts with leased IP addresses

C. untrusted hosts with available IP addresses

D. trusted hosts with available IP addresses

Answer: A


Q72. Refer to the exhibit.

A multilayer switch has been configured to send and receive encapsulated and tagged frames. VLAN 2013 on the multilayer switch is configured as the native VLAN. Which option is the cause of the spanning-tree error?

A. VLAN spanning-tree in SW-2 is configured.

B. spanning-tree bpdu-filter is enabled.

C. 802.1q trunks are on both sides, both with native VLAN mismatch.

D. VLAN ID 1 should not be used for management traffic because its unsafe.

Answer: C


Q73. Refer to the exhibit.

All ports are members of VLAN 10. Considering the default cost of upstream bridges to the root bridge is equal, which option will be the new root port for VLAN 10?

A. interface f0/13

B. interface f0/14

C. interface f0/15

D. interface f0/21

Answer: D


Q74. What is the default value for the errdisable recovery interval in a Cisco switch?

A. 30 seconds

B. 100 seconds

C. 300 seconds

D. 600 seconds

Answer: C


Q75. An access switch has been configured with an EtherChannel port. After configuring SPAN to monitor this port, the network administrator notices that not all traffic is being replicated to the management server. What is a cause for this issue?

A. VLAN filters are required to ensure traffic mirrors effectively.

B. SPAN encapsulation replication must be enabled to capture EtherChannel destination traffic.

C. The port channel can be used as a SPAN source, but not a destination.

D. RSPAN must be used to capture EtherChannel bidirectional traffic.

Answer: C


Q76. after configuring new data VLANs 1020 through 1030 on the VTP server, a network engineer notices that none of the VTP clients are receiving the updates. What is the problem?

A. The VTP server must be reloaded.

B. The VTP version number must be set to version 3.

C. After each update to the VTP server, it takes up to 4 hours propagate.

D. VTP must be stopped and restarted on the server.

E. Another switch in the domain has a higher revision number than the server.

Answer: B


Q77. Which feature must be enabled to eliminate the broadcasting of all unknown traffic to switches that are not participating in the specific VLAN?

A. VTP pruning

B. port-security

C. storm control

D. bpdguard

Answer: A


Q78. Which switch feature determines validity based on IP-to-MAC address bindings that are stored in a trusted database?

A. Dynamic ARP Inspection

B. storm control

C. VTP pruning

D. DHCP snooping

Answer: A


Q79. A network engineer deployed a switch that operates the LAN base feature set and decides to use the SDM VLAN template. The SDM template is causing the CPU of the switch to

spike during peak working hours. What is the root cause of this issue?

A. The VLAN receives additional frames from neighboring switches.

B. The SDM VLAN template causes the MAC address-table to overflow.

C. The VLAN template disables routing in hardware.

D. The switch needs to be rebooted before the SDM template takes effect.

Answer: C


Q80. When IP Source Guard with source IP filtering is enabled on an interface, which feature must be enabled on the access VLAN for that interface?

A. DHCP snooping

B. storm control

C. spanning-tree portfast

D. private VLAN

Answer: A