It is impossible to pass Cisco 300-115 exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300-115 practice questions. You will get a surprising result by our Improve Implementing Cisco IP Switched Networks practice guides.

2017 Apr 300-115 simulations

Q11. Which statement describes what happens when a port configured with root guard receives a superior BPDU?

A. The port goes into errdisabled state and stops forwarding traffic.

B. The port goes into BPDU-inconsistent state and stops forwarding traffic.

C. The port goes into loop-inconsistent state and stops forwarding traffic.

D. The port goes into root-inconsistent state and stops forwarding traffic.

Answer: D


Q12. Refer to the exhibit.

Why would the switch be considered as a root bridge?

A. The bridge priority is 1 and all ports are forwarding.

B. The switch priority for VLAN 1 and the macro specifies "This Bridge is the root".

C. The bridge priority is 128.19 and all ports are forwarding.

D. The switch priority value is zero, it has the lowest priority value for VLAN 1.

Answer: D


Q13. Which command does a network engineer use to verify the spanning-tree status for VLAN 10?

A. switch# show spanning-tree vlan 10

B. switch# show spanning-tree bridge

C. switch# show spanning-tree brief

D. switch# show spanning-tree summary

E. switch# show spanning-tree vlan 10 brief

Answer: A


Q14. Refer to the exhibit.

Switch A, B, and C are trunked together and have been properly configured for VTP. Switch C receives VLAN information from the VTP server Switch A, but Switch B does not receive any VLAN information. What is the most probable cause of this behavior?

A. Switch B is configured in transparent mode.

B. Switch B is configured with an access port to Switch A, while Switch C is configured with a trunk port to Switch B.

C. The VTP revision number of the Switch B is higher than that of Switch A.

D. The trunk between Switch A and Switch B is misconfigured.

Answer: A


Q15. Refer to the exhibit.

Switch A, B, and C are trunked together and have been properly configured for VTP. Switch B has all VLANs, but Switch C is not receiving traffic from certain VLANs. What would cause this issue?

A. A VTP authentication mismatch occurred between Switch A and Switch B.

B. The VTP revision number of Switch B is higher than that of Switch A.

C. VTP pruning is configured globally on all switches and it removed VLANs from the trunk interface that is connected to Switch C.

D. The trunk between Switch A and Switch B is misconfigured.

Answer: C


Renew 300-115 exam topics:

Q16. Which VLAN range is eligible to be pruned when a network engineer enables VTP pruning on a switch?

A. VLANs 1-1001

B. VLANs 1-4094

C. VLANs 2-1001

D. VLANs 2-4094

Answer: C


Q17. The command storm-control broadcast level 75 65 is configured under the switch port connected to the corporate mail server. In which three ways does this command impact the traffic? (Choose three.)

A. SNMP traps are sent by default when broadcast traffic reaches 65% of the lower-level threshold.

B. The switchport is disabled when unicast traffic reaches 75% of the total interface bandwidth.

C. The switch resumes forwarding broadcasts when they are below 65% of bandwidth.

D. Only broadcast traffic is limited by this particular storm control configuration.

E. Multicast traffic is dropped at 65% and broadcast traffic is dropped at 75% of the total interface bandwidth.

F. The switch drops broadcasts when they reach 75% of bandwidth.

Answer: CDF


Q18. After implementing VTP, the extended VLANs are not being propagated to other VTP switches. What should be configured for extended VLANs?

A. VTP does not support extended VLANs and should be manually added to all switches.

B. Enable VTP version 3, which supports extended VLAN propagation.

C. VTP authentication is required when using extended VLANs because of their ability to cause network instability.

D. Ensure that all switches run the same Cisco IOS version. Extended VLANs will not propagate to different IOS versions when extended VLANs are in use.

Answer: B


Q19. An EtherChannel bundle has been established between a Cisco switch and a corporate web server. The network administrator noticed that only one of the EtherChannel links is being utilized to reach the web server. What should be done on the Cisco switch to allow for better EtherChannel utilization to the corporate web server?

A. Enable Cisco Express Forwarding to allow for more effective traffic sharing over the EtherChannel bundle.

B. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on destination IP addresses.

C. Disable spanning tree on all interfaces that are participating in the EtherChannel bundle.

D. Use link-state tracking to allow for improved load balancing of traffic upon link failure to the server.

E. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on source IP addresses.

Answer: E


Q20. What does the command vlan dot1q tag native accomplish when configured under global

configuration?

A. All frames within the native VLAN are tagged, except when the native VLAN is set to 1.

B. It allows control traffic to pass using the non-default VLAN.

C. It removes the 4-byte dot1q tag from every frame that traverses the trunk interface(s).

D. Control traffic is tagged.

Answer: D