It is impossible to pass Cisco 300-075 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300-075 practice questions. You will get a surprising result by our Up to date Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) practice guides.

2017 Mar 300-075 training

Q81. How do RSVP-enabled locations differ from Cisco Unified Communications Manager locations? 

A. RSVP is configured in the ISR independent of Cisco Unified Communications Manager. 

B. RSVP enables AAR within Cisco Unified Communications Manager. 

C. RSVP is topology aware. 

D. RSVP is configured in Cisco Unified Communications Manager independent of the ISR. 

Answer:


Q82. Which two options are valid service parameter settings that are used to set up proper video QoS behavior across the Cisco Unified Communications Manager infrastructure? (Choose two.) 

A. DSCP for Video Calls when RSVP Fails 

B. Default Intraregion Min Video Call Bit Rate (Includes Audio) 

C. Default Interregion Max Video Call Bit Rate (Includes Audio) 

D. DSCP for Video Signaling 

E. DSCP for Video Signaling when RSVP Fails 

Answer: A,C 


Q83. Which solution is needed to enable presence and extension mobility to branch office phones during a WAN failure? 

A. SRST with MGCP fallback 

B. SRST without MGCP fallback 

C. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode 

D. SRST with VoIP dial peers to Cisco Unified Communications Manager Express 

Answer:


Q84. Refer to the exhibit. 

You have configured transcoder resources in both an IOS router and a Cisco Unified Communications Manager. When you review the configurations in both devices the IP addresses and transcoder names are correct, but the transcoder is failing to register with the Cisco Unified Communications Manager. Which command needs to be edited to allow the transcoder to register properly? 

A. The associate profile and dsp farm profile numbers need to match associate ccm 2 command. 

B. The associate ccm 2 priority 1 command needs to be changed so the ccm value matches identifier 1 in the sccp ccm 10.1.1.1 command. 

C. The sccp ccm group number needs to match the associate ccm 2 command. 

D. The maximum sessions command must match the number of codecs configured under the dsp farm profile. 

E. The sccp ccm group number must match the voice-card number. 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D, E The value of the IP address should match the IP address in the ip source-address command Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucme/admin/configuration/guide/cmevtr ns.html 


Q85. Which statement is true regarding the configuration of SAF Forwarder? 

A. In a multisite dial plan, SAF Forwarders may exist in multiple autonomous systems. 

B. The client label that is configured in Cisco Unified Communications Manager must match the configuration on the SAF Forwarder router. 

C. There should not be multiple nodes of Cisco Unified Communications Manager clusters acting as SAF clients. 

D. The destination IP address must match the loopback address of the SAF router. 

Answer:


Latest 300-075 test engine:

Q86. Which three options are supplementary services that are affected by MTP? (Choose three.) 

A. Call Hold 

B. Call Transfer 

C. Call Park 

D. Call Pickup 

E. Speed Dial 

F. Call Back 

Answer: A,B,C 


Q87. Which two statements regarding you configuring a traversal server and traversal client relationship are true? (Choose two.) 

A. VCS supports only the H.460.18/19 protocol for H.323 traversal calls. 

B. VCS supports either the Assent or the H.460.18/19 protocol for H.323 traversal calls. 

C. VCS supports either the Assent or the H.460.18/19 protocol for SIP traversal calls. 

D. If the Assent protocol is configured, a TCP/TLS connection is established from the traversal client to the traversal server for SIP signaling. 

E. A VCS Expressway located in the public network or DMZ acts as the firewall traversal client. 

Answer: B,D 


Q88. Where do you specify the device mobility group and physical location after they have been configured? 

A. phones 

B. DMI 

C. device mobility CSS 

D. device pool 

E. MRGL 

F. locale 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B, C, E Before you configure a device pool, you must configure the following items if you want to choose them for the device pool, Cisco Unified Communications Manager group (required), Date/time group (required). Region (required) , SRST reference (optional). Media resource group list (optional), Calling search space for auto-registration (optional). Reverted call focus priority (optional), Device mobility group (optional), Device mobility calling search space, Physical location (optional). Location, AAR group. AAR calling search space. Link: 

https://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/b02devpl.ht ml 


Q89. Refer to the exhibit. 

When the user of a phone registered to the Cisco Unified Communications Manager places a call to 3001 when the SAF network is down, what happens? 

A. The call fails. 

B. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as +442288223001 

C. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as 442288223001 

D. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as 0002288223001 

E. The call is rerouted to the PSTN with the constructed PSTN number as +0002288223001 

Answer:

Explanation: 

Incorrect Answer: B, C, D When the SAF forwarder loses network connection with its call-control entity, the SAF forwarder withdraws those learned patterns that were published by the call control entity. In this case, CCD requesting service marks those learned patterns as unreachable via IP, and the calls get routed through the PSTN gateway. Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmfeat/fscallcontrol discovery.html 


Q90. Which two locations are the best locations that an end user can use to determine if an IP phone is working in SRST mode? (Choose two.) 

A. Cisco Unified Communications Manager Administration 

B. IP phone display 

C. Cisco Unified SRST Router 

D. Cisco Unified MGCP Fallback Router 

E. physical IP phone settings 

Answer: B,E 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D IP Phone display and Physical phone IP settings are two locations were an end user can determine if an IP phone is working in SRST mode. Link: http://my.safaribooksonline.com/book/telephony/1587050757/survivable-remote-site-telephony-srst/529