Testking offers free demo for 2V0-751 exam. "VMware Certified Professional 7 - Desktop and Mobility Exam", also known as 2V0-751 exam, is a VMware Certification. This set of posts, Passing the VMware 2V0-751 exam, will help you answer those questions. The 2V0-751 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real VMware 2V0-751 exams and revised by experts!

Q21. Which three desktop pool attributes can be set only at the time of pool creation? (Choose three.)

A. Max number of machines

B. Type of virtual machine

C. Pool ID

D. Storage location

E. Pool type

Answer: A,B,C


Q22. What are three valid options for writable volumes? (Choose three.)

A. Limit the attachment of users’ writables to specific computers.

B. Attach volume on next login or reboot.

C. Delay writable creation for group/OU members until they log in.

D. Attach volume immediately.

E. Prevent user login if the writable is in use on another computer.

Answer: A,C,E

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/appvolumes-210/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.appvolumes.user.doc%2FGUID-BF446318-00B8- 4D3A-A7DE-AF21604FE3DB.html


Q23. A second Identity Manager 2.x server must be added to distribute traffic and eliminate downtime. All of the prerequisites have been met.

What is the most effective method to accomplish this?

A. Log into the Identity Manager console using an admin account, navigate to theAppliance Settingstab, select VA Configuration, manage configuration, and select Clone Identity Manager appliance and assign a new IP address to it.

B. Log into the Identity Manager console using an admin account, navigate to theAppliance Settingtab, select VA Configuration, manage configuration, and deploy a new Identity Manager appliance and assign a new IP address to it.

C. Deploy a new identity manager appliance and link it to the first one during the initial configuration.

D. Log into the vCenter Web Client using an Inventory Administrator level account or higher. Clone the existing Identity Manager appliance and assign a new IP address to it.

Answer: D


Q24. An administrator has been asked to remove access to the HR user pool and add access to the Legal user pool.

How should the administrator do this?

A. In View Administrator, SelectCatalog > Desktop Pools, SelectHR Desktoppool, Select

>Delete.

B. Open PowerCLI and issue the command,Get-Pool –displayName “HR” | Remove-Pool

–DeleteFromDisk $true

C. In View Administrator, selectCatalog > Desktop Pools, SelectDisable HR Desktop Poolfrom the Status Drop down menu, SelectEnable Legal Desktop Poolfrom the Status drop-down menu.

D. In View Administrator, SelectCatalog > Desktop Pools, SelectChange Access Groupfrom the Status Drop Down Menu, Select the Legal DesktopAccess Groupfrom the

Status drop-down many, Select >OK.

Answer: A


Q25. One of the datastores containing a manual desktop pool is running out of disk space and an administrator adds a second datastore.

Which operation should the administrator perform to resolve the issue?

A. Rebalance

B. Recompose

C. Storage vMotion

D. Refresh

Answer: B


Q26. Which statement is true about assigning an AppStack for users of an RDS pool?

A. AppStacks are incompatible with RDS pools.

B. Both User and Machine assignments are compatible.

C. User assignment is compatible.

D. Machine assignment is compatible.

Answer: D


Q27. When troubleshooting issues with the View Agent, which tool can be used to generate a Data Collection Tool (DCT) bundle?

A. msiexec

B. vdmadmin

C. vdmutil

D. lmvutil

Answer: B

Explanation:

Referencehttps://pubs.vmware.com/horizon-7-view/index.jsp#com.vmware.horizon-view.administration.doc/GUID-1621BB82-8175-4F27-A33E-37B2B0DA9763.html


Q28. In order to establish user assignments for manual desktop pools and automated desktop pools of full virtual machines or View Composer linked clones, which user assignment can an administrator choose?

A. Only dedicated user assignment.

B. Automatic user assignment.

C. Floating or dedicated user assignment.

D. Only floating user assignment.

Answer: D


Q29. Which device section contains a VMware Mirage endpoint that could be centralized utilizing Wake-on-LAN?

A. Assigned Devices

B. Rejected Devices

C. Problematic Devices

D. Pending Devices

Answer: D

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/mirage-59/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.mirage.admin.doc%2FGUID-53C6380B-276B-4D1F- 8BF9-BD3274D44D05.html


Q30. How many ESXi hosts may receive vSphere Desktop licenses if three 100-seat View Standard bundles are purchased?

A. An unlimited number of ESXi hosts.

B. Up to 150 dual-socket ESXi hosts.

C. Up to three dual-socket ESXi hosts.

D. None, Horizon Standard does not include vSphere Desktop licenses.

Answer: B