Want to know Exambible 2V0-751 Exam practice test features? Want to lear more about VMware VMware Certified Professional 7 - Desktop and Mobility Exam certification experience? Study High quality VMware 2V0-751 answers to Updated 2V0-751 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass VMware 2V0-751 (VMware Certified Professional 7 - Desktop and Mobility Exam) test on your first attempt.

Q11. When replacing the default self-signed SSL certificate in a newly-installed VMware Mirage Server with a signed certificate, which certificate store should the signed certificate be placed in?

A. Certificates(Local Computer)>Trusted Root Certificate Authorities > Certificates

B. Certificates(Local User)>Trusted Root Certificate Authorities > Certificates

C. Certificates(Local User)> Enterprise Trust

D. Certificates(Local Computer)> Personal > Certificates

Answer: A


Q12. Which statement is true about assigning an AppStack for users of an RDS pool?

A. AppStacks are incompatible with RDS pools.

B. Both User and Machine assignments are compatible.

C. User assignment is compatible.

D. Machine assignment is compatible.

Answer: D


Q13. In order to establish user assignments for manual desktop pools and automated desktop pools of full virtual machines or View Composer linked clones, which user assignment can an administrator choose?

A. Only dedicated user assignment.

B. Automatic user assignment.

C. Floating or dedicated user assignment.

D. Only floating user assignment.

Answer: D


Q14. What task is a prerequisite before installing View Composer?

A. Configure an SSL Certificate for View Composer that is signed by a Certificate Authority (CA).

B. Enable TLSv1.0 security protocol.

C. Create a database and data source name (DSN).

D. Pair the connection server with the security server.

Answer: C


Q15. Which three configuration consoles are available in the VMware Identity Manager administrator? (Choose three.)

A. Identity Manager Admin Console

B. Connector Services Admin

C. Policy Management Console

D. Application Management Console

E. Appliance Configurator

Answer: A,B,E

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/vidm-24/topic/com.vmware.ICbase/PDF/vidm-24- install.pdf


Q16. Which two procedures assign a Base Layer to centralized virtual desktops (CVDs) in VMware Mirage? (Choose two.)

A. ClickValidationbutton to validate CVDs.

B. ChooseCommon Wizards > Assign Base Layer.

C. Select individual, multiple or a collection of CVDs.

D. Assign an App Layer.

Answer: B,C


Q17. Which three desktop pool attributes can be set only at the time of pool creation? (Choose three.)

A. Max number of machines

B. Type of virtual machine

C. Pool ID

D. Storage location

E. Pool type

Answer: A,B,C


Q18. An Administrator has started a push-image operation at the start of the work day while clone creation is in progress. The security team has discovered an issue with the new image being pushed out. It has been requested to cancel the push-image operation immediately; however, clones that have the new image remain in the pool and the pool now has a mix of clones.

What must the administrator do to ensure that all the clones in the pool have the same image?

A. Notify all users to log out of their current session and log back in.

B. Stop the push image operation and recompose the image.

C. Remove all the clones. View recreates the clones with the same image.

D. ClickStart > Run, type services.msc, and clickOK. From the list of services, right-click the VMware View Connection Server or VMware View Security Server service and selectRestart.

Answer: D


Q19. Before configuring SAML authentication to work with True Single Sign-On, which two prerequisites must be met? (Choose two.)

A. Configure SAML authenticator to use self-signed certificates.

B. The root certificate for the SAML server is installed.

C. Install and configure VMware Identity Manager.

D. Single sign-on is disabled as a global setting.

Answer: B,C


Q20. Which three tools are recommended to analyze End User Requirements for performance before implementing View? (Choose three.)

A. Wireshark PCoIP protocol assessment

B. Lakeside SysTrack Desktop Assessment for VMware

C. Nmap display protocol port analysis

D. Liquid Labs Stratusphere FIT assessment

E. VMware’s free SysTrack Desktop Assessment

Answer: C,D,E