Proper study guides for Leading VMware VMware Certified Professional 6 - Desktop and Mobility Beta certified begins with VMware 2V0-651 preparation products which designed to deliver the Approved 2V0-651 questions by making you pass the 2V0-651 test at your first time. Try the free 2V0-651 demo right now.

Q11. An administrator is creating a View full clone desktop pool and needs to enable the 3D Rendering feature. However, the option to select the 3D Renderer is unavailable.

What should the administrator do to enable this feature to be selected?

A. Set the default display protocol to RDP.

B. Install the latest View Feature Pack.

C. Enable the 3D Rendering option on the ESXi hosts.

D. Set Allow users to choose protocol to No.

Answer: D


Q12. An administrator is overcommitting storage in an attempt to more efficiently use the available capacity. The administrator needs to ensure that linked-clones are evenly distributed across available datastores.

Which feature of View should the administrator use?

A. Storage DRS

B. Storage vMotion

C. Rebalance

D. View Storage Accelerator

Answer: C


Q13. An administrator experiences a system failure on the vCenter Server during a Linked-Clone recompose operation.

Which two methods should the administrator use to resolve the unsuccessful recompose operation? (Choose two.)

A. Select a new snapshot and then recompose once more.

B. Delete the failed snapshot and then recompose once more.

C. Delete the failed snapshot, create a new snapshot, and then recompose once more.

D. Select the snapshot that was used in the last successful recomposition and then recompose once more.

Answer: A,D


Q14. Which virtual disk type should an administrator use to reclaim unused space in a Linked Clone?

A. Thin Provisioned Disk

B. SE Sparse Disk

C. Monolithic Sparse Disk

D. Flat Disk

Answer: B


Q15. An administrator installed compatible physical GPUs in all ESXi hosts specified for a View desktop pool. The administrator needs to configure the desktop pool with Virtual Shared Graphics Acceleration (vSGA).

Which virtual machine configuration should the administrator use to meet this requirement?

A. Virtual machine hardware version 9 or later

B. Video card > Auto-detect settings

C. Video memory = 512MB

D. Virtual machine hardware version 8 or later

Answer: A


Q16. An administrator has built a Centralized Virtual Desktop (CVD) using the Mirage default CVD policy, but finds that theD.drive on all users' machines are not centralized correctly.

Which changes should the administrator make to include the additional volume?

A. Create a new Upload policy that includes theD.drive in backup and restore.

B. Add a Protected Volume in the Upload policy.

C. Modify the CVD to include all system drives.

D. Add %ANYVOLUME% to the User Area of the Upload policy.

Answer: B


Q17. A potential Branch Reflector has ample disk space to store base layers, application layers, driver libraries, and User State Migration Tool (USMT) files.

Which other conditions are required for an endpoint to become a Branch Reflector?

A. Power-saving features enabled Directly connected to the LAN

TCP port 8001 to support connections from other Mirage endpoints

B. Power-saving features disabled Directly connected to the LAN

A. TCP port 8001 to support connections from other Mirage endpoints

C. Power-saving features disabled Directly connected to the WAN

TCP port 8000 to support connections from other Mirage endpoints

D. Power-saving features enabled

Directly connected to the wireless network

TCP port 8001 to support connections from other Mirage endpoints

Answer: B


Q18. An administrator has completed an integration of View with Workspace Portal. The administrator added new pools and entitlements in View Administrator. However, the new pools are not displaying in Workspace Portal.

The administrator must ensure updates to View are regularly reflected in the Workspace Portal administrator console.

What should the administrator do?

A. Enable/Click on Sync Now.

B. Enable SAML Authentication.

C. Set the synchronization frequency appropriately.

D. Set the update frequency appropriately.

Answer: C


Q19. An administrator is configuring RADIUS authentication for a View implementation and enters the RADIUS server host name into the View Administrator console.

Which additional information must be entered into View Administrator to properly configure RADIUS?

A. Port number, authentication type, and shared secret

B. DNS server, port number, and shared secret

C. Authentication type, shared secret, and public key

D. Public key, authentication type, and shared secret

Answer: A


Q20. An administrator is building a parent virtual machine for a View desktop pool and needs to enable users to log onto the virtual desktops.

To which group should the administrator assign the users?

A. Global Terminal Server Users group

B. Local Remote Desktop Users group

C. Local Terminal Server Users group

D. Global Remote Desktop Users group

Answer: B