Testking offers free demo for 2V0-651 exam. "VMware Certified Professional 6 - Desktop and Mobility Beta", also known as 2V0-651 exam, is a VMware Certification. This set of posts, Passing the VMware 2V0-651 exam, will help you answer those questions. The 2V0-651 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real VMware 2V0-651 exams and revised by experts!

Q41. An administrator is preparing a Windows 7 virtual machine for View and is reviewing Windows services as part of the optimization process.

Which Windows service must the administrator ensure is started?

A. Windows Firewall

B. Disk Defragmenter

C. Windows Defender

D. Routing and Remote Access

Answer: A


Q42. An administrator is configuring the View Connection Broker Agent. The Adapter instance is properly configured within vCenter Operations Manager for Horizon. When the administrator clicks on the Test button to pair the server, the test fails. IP address and name resolution are validated and working for both servers.

What should the administrator do to verify connectivity between both servers?

A. Verify that a proper Fully Qualified Domain Name exists for the vCenter Operations for Horizon servers.

B. Verify that the certificate on the vCenter Operations for Horizon server is recognized by the View server.

C. Login with a domain admin account, instead of a local account on the View server.

D. Verify that the proper port is open between vCenter Operations for Horizon and the View server.

Answer: D


Q43. An organization has the following desktops:

✑ 100 Windows XP SP3 physical desktops

✑ 25 Windows 7 32-bit desktops

✑ 25 Windows 7 64-bit desktops

The organization has mandated that all existing desktops are backed up and then migrated to Windows 7. An administrator has already performed the following tasks:

✑ Configured User State Migration Tool (USMT)

✑ Performed desktop centralization of all the Windows XP SP3 desktops

✑ Performed desktop centralization of all the Windows 7 32-bit desktops

✑ Captured Base Windows 7 32-bit OS layer

✑ Created Office 2010 App Layer

What must the administrator do next to fulfill the stated requirements?

A. Capture Base Windows 7 64-bit OS layer

B. Deploy Windows 7 32-bit Centralized Virtual Desktop (CVD) to all Windows 7 desktops

C. Create Office 2013 App Layer

D. Perform desktop centralization of all the Windows 7 64-bit desktops

Answer: D


Q44. Several users spanning multiple Active Directory groups have been assigned to a special project and need access to a set of applications.

An administrator needs to create a group to manage these users in Workspace Portal but does not have access to Active Directory to create a new group there.

What should the administrator do?

A. Edit the Directory Sync rules to create a filter group.

B. Create a new Connector virtual appliance and sync only the selected users.

C. Create a group in Workspace Portal and assign the users to this group.

D. Create a group in the Configurator virtual appliance console and add the users to this group.

Answer: C


Q45. Refer to the Exhibit.

Based on the exhibit, which pathway is used for RDP traffic?

A. Path A

B. Path B

C. Path C

D. Path D

Answer: B


Q46. An administrator is installing View Connection server and stops at the Authorize a View Administrators account step.

Which user or group is the default suggestion at this stage?

A. The Domain Admins group

B. The local user performing the install

C. The local Administrators group

D. The domain user performing the install

Answer: D


Q47. A Cloud Pod Architecture environment has datacenters in New York and Los Angeles. Users have a Global Home Site configured for the datacenter geographically closest to their home office. When users travel, they connect to the VPN for the datacenter closest to their current geographic location.

When users log into Horizon to access their desktops, which statement is correct regarding the desktop they will connect to?

A. Users will always be connected to a desktop in their Global Home Site. If no desktops are available in that site, users will receive a message stating no desktop resources are available.

B. Users will be connected to an entitled desktop in the site for the VPN they selected, if one is available.

C. Users will be connected to a desktop in the site configured for the security group of which they are a member. If no desktops are available in that site, one will be provided from their Global Home Site.

D. Users will be connected to a desktop in their Global Home Site. If none are available, users will be connected to a desktop in the other site.

Answer: D


Q48. An organization has a View deployment with a Dedicated Full Clone Pool of Windows 7 desktops. Users connect to the desktops using a Zero Client with firmware 4.1.2. Periodically, the desktops display a black screen after inactivity or after they go to sleep mode. The View Connection Manager indicates the desktops are Connected.

An administrator finds the following PCoIP log messages:

<Date, Time> LVL:0 RC:0 SERVER==> WindowProC.Detected WM_DISPLAYCHANGE event (1900x1200)

and

<Date,Time>LVL:2 RC.0 IMG_FRONTEND:DisplayDevice[0] states - DISPLAY_DEVICE_ATTACHED_TO_DESKTOP DISPLAY_DEVICE_ACTIVE

What should the administrator do to resolve the issue?

A. Configure the virtual desktop power management option Turn Off Display to Never.

B. Configure the virtual desktop power management option Sleep to Never.

C. Configure the virtual desktop power management option Turn Off Hard Disk to Never.

D. Configure the virtual desktop power management option PCI Express Link State Power Management to Off.

Answer: A


Q49. An administrator is configuring a group of desktops that will be accessed via the PCoIP display protocol across a WAN link.

Which two settings should the administrator apply to minimize bandwidth usage? (Choose two.)

A. Lower the Maximum Frame Rate

B. Raise the Maximum Frame Rate

C. Disable the Turn off Build-to-Lossless feature

D. Enable the Turn off Build-to-Lossless feature

Answer: A,D


Q50. An administrator receives reports from users connected to View PCoIP sessions of slow desktop responsiveness and blurry images. Additionally, some users report being randomly disconnected from their sessions.

The administrator determines the following:

✑ Network Latency is 100ms.

✑ PCoIP Packet Loss is more than 5%.

Which two solutions should the administrator implement to resolve the issues? (Choose two.)

A. Increase priority of PCoIP traffic.

B. Enable the Turn Off Build-to-Lossless GPO Setting.

C. Disable Spanning Tree on the switches.

D. Add additional vNICs to the virtual desktops.

Answer: A,B