Cause all that matters here is passing the VMware 2V0-642 exam. Cause all that you need is a high score of 2V0-642 VMware Certified Professional 6 - Network Virtualization 6.2 Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 2V0-642 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q1. You have deployed an Edge Services Gateway with the following interface configuration:

Your customer has requested that you provide the ability to use Remote Desktop Protocol to log into a virtual machine that has a tenant IP address of 192.168.7.21 using the provider IP address 192.168.100.4. You have performed the following configuration however, you cannot RDP into the virtual machine.

What configuration change do you need to make to allow this connection?

A. ChangeApplied Onto “Uplink”

B. Change theProtocolto “any”.

C. Change theTranslated Port/Rangeto “rdp”.

D. Swap theOriginal IP/RangeandTranslated IP/RangeIP Addresses.

Answer: A


Q2. Which tool is used to detect rogue services?

A. NSX Logical Firewall

B. NSX Logical Router

C. Activity Monitoring

D. Flow Monitoring

Answer: D


Q3. An administrator is attempting to troubleshoot a routing issue between the Edge Services Gateway (ESG) and the Distributed Logical Router (DLR).

Based on the exhibit, which method CANNOT be used to troubleshoot the issue?

A. SSH session into 192.168.100.3 on the ESG.

B. Console session into the ESG.

C. Console session into the DLR.

D. SSH session into 192.168.10.5 on the DLR.

Answer: A


Q4. What is the best practice workflow for a NSX installation to support logical switching?

A. Deploy NSX Manager, Configure Logical Switches, Register with vCenter, Deploy Controllers. Prepare hosts

B. Deploy NSX Manager, Deploy Controllers, Configure Logical Switches, Register withvCenter, Prepare hosts

C. Deploy NSX Manager, Register with vCenter, Prepare hosts, Deploy Controllers, Configure Logical Switches

D. Deploy NSX Manager, Register with vCenter, Deploy Controllers, Prepare hosts, Configure Logical Switches

Answer: B


Q5. What is required before running an Activity Monitoring report?

A. Enable data collection on the NSX Controller.

B. Enable data collection on the vCenter Server.

C. Enable data collection on the NSX Manager.

D. Enable data collection on the virtual machine.

Answer: D


Q6. An NSX administrator is creating a filter as shown below.

What would be the purpose of creating a filter?

A. To quickly add a new rule.

B. To temporarily filter traffic.

C. To quickly remove a rule.

D. To quickly identify rules.

Answer: D


Q7. If the Applied To scope is set to Distributed Firewall, which virtual machines with have the firewall rule applied?

A. Only the virtual machines defined in the Source field.

B. Only virtual machines defined in the Destination field.

C. All virtual machines in a Datacenter.

D. All virtual machines on prepared hosts.

Answer: C

Explanation:

Referencehttp://www.routetocloud.com/2015/04/nsx-distributed-firewall-deep-dive/


Q8. What are two things that should be done before upgrading from vCloud Networking and Security to NSX? (Choose two.)

A. Power off vShield Manager

B. Deploy NSX Manager virtualappliance

C. Uninstall vShield Data Security

D. Ensure that forward and reverse DNS is functional

Answer: C,D

Explanation:

Referencehttps://pubs.vmware.com/NSX- 62/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.nsx.upgrade.endpoint.doc%2FGUID-0D1B18B1-B5CC-483B-8BC0-95A2E8C025B9.html


Q9. Which type of VPN should be configured to ensure application mobility data centers?

A. Application VPN

B. L2VPN

C. IPSec VPN

D. SSL VPN-Plus

Answer: B

Explanation:

Referencehttps://www.vmware.com/content/dam/digitalmarketing/vmware/en/pdf/products/nsx/vmw-nsx-network-virtualization-design-guide.pdf(page 23)


Q10. An NSX administrator is validating the setup for a new NSX implementation and inputs this command:

A. It helps verify that VXLAN segments are functional and the transport network supports the proper MTU size for NSX.

B. It helps verify that the source virtual machine is configured with the proper MTU size for NSX.

C. It helps verify that the NSX Controller is communicating with the destination VTEP.

D. It helps verify that the NSX Logical Switch is routing packets to the destination host.

Answer: A

Explanation:

Referencehttps://www.viktorious.nl/2014/12/02/nsx-basics-creating-logical-switch/