Want to know Examcollection 2V0-642 Exam practice test features? Want to lear more about VMware VMware Certified Professional 6 - Network Virtualization 6.2 Exam certification experience? Study Actual VMware 2V0-642 answers to Update 2V0-642 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass VMware 2V0-642 (VMware Certified Professional 6 - Network Virtualization 6.2 Exam) test on your first attempt.

Q21. Which is a best practice to secure system traffic, ensure optimal performance and satisfy prerequisites for NSX?

A. Configure a single VMkernel and a single distributed port group for all the system traffic.

B. Configure a single distributed port group with a single VMkernel for Management and iSCSI traffic, a separate VMkernel for vMotion and VSAN traffic.

C. Dedicate separate VMkernel adapters for each type of system traffic. Dedicate separate distributed port groups for each VMkernel adapter and isolate the VLANs for each type of system traffic.

D. Dedicate separate VMkernel adapters for each type ofsystem traffic and dedicate separate standard switches for each type of system traffic connected to a single physical network.

Answer: B


Q22. Which two networking and security components are contained m the backup configuration data of an NSX Manager backup file? (Choose two )

A. vSphere Distributed Switch

B. Resource Pools

C. Edge Services Gateway

D. Grouping Objects

Answer: C,D


Q23. When designing a multi-site NSX deployment, which capably requires Enhanced Linked Mode to function?

A. Creating Universal Transport Zones

B. Creating Universal Logical Switches

C. Cross-vCenter vMotion

D. Registering a Secondary NSX Manager

Answer: A

Explanation:

Referencehttps://pubs.vmware.com/NSX- 62/topic/com.vmware.ICbase/PDF/nsx_62_cross_vc_install.pdf


Q24. In a vSphere Distributed Switch architecture, which plane handles packet switching?

A. Data Plane

B. Forwarding Plane

C. Management Plane

D. Control Plan

Answer: A

Explanation:

Referencehttps://www.slideshare.net/VMworld/vmworld-2013-vsphere-distributed-switch-design-and-best-practices(slide 7)


Q25. Which is a prerequisite for deploying an Edge Service Gateway?

A. Firewall Default Policy

B. An interface

C. Default Gateway

D. High Availability

Answer: B

Explanation:

Referencehttp://buildvirtual.net/vcp-nv-deploying-an-edge-services-gateway/


Q26. What is one of the benefits of a spine-leaf network topology?

A. A loop prevention protocol is not required

B. Automatic propagation of security policies to all nodes

C. Allows for VXl ANs to be defined in h traditional network topology

D. Network virtualization relies on spine leaf topologies to create logical switches

Answer: D


Q27. Which service cannot be included in a Security Policy using Service Composer?

A. Endpoint Services

B. Firewall Rules

C. Virtual Private Network Services

D. Network Introspection Services

Answer: C


Q28. An NSX administrator notices an error during the initial configuration of the SSO lookup service, as shown:

The administrator pulls up the lookup service status, which displays Disconnected.

What step should be performed to resolve this issue?

A. Change the Port number from 7444 to 443

B. Change theSSO Administrator User Name

C. Regenerate the SSL Certificate and reboot the NSX Manager

D. Use IP address versus the DNS name in theLookup Service

Answer: C


Q29. An administrator wants to perform Activity Monitoring on a large group of virtual machines in an NSX environment.

How would this task be accomplished with minimal administrative effort?

A. Create a PowerCLI script to enable virtual machine data collection on each virtual machine.

B. Create a security group in Service Composer and add the virtual machines to the security group.

C. Add the virtual machines to the pre-defined Activity Monitoring security group in Service

Composer.

D. Add the virtual machines to a VM folder in vCenter Server and enable data collection.

Answer: C


Q30. What are two benefits of the NSX Distributed Firewall? (Choose two )

A. VMs are protected even as they are vMotioned

B. Each VM is individually protected by a L2-L4 stateful firewall

C. ESXi hosts are automatically protected by a distributed firewall

D. VXLANs are automatically protected by the Transport Zone definition

Answer: A,C