It is more faster and easier to pass the VMware vmware 2v0 621d exam by using Breathing VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta questuins and answers. Immediate access to the Improve 2v0 621d vce Exam and find the same core area 2v0 621d vce questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q61. An administrator wants to configure a High Availability cluster to allow virtual machines a

10 minute window to shut down in the event of a Host Isolation incident.

What two configuration settings would satisfy this requirement? (Choose two.)

A. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 10.

B. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 600.

C. Configure Host Isolation Response to Shut Down and Restart VMs.

D. Configure Host Isolation Response to Power Off and Restart VMs.

Answer: B,C


Q62. Which command shows the Physical Uplink status for a vmnic?

A. esxcli network ip get

B. esxcli network nic list

C. esxcli network vmnic list

D. esxcli network ifconfig get

Answer: B


Q63. What is the name of the High Availability agent log?

A. fdm.log

B. ha.log

C. vpxa.log

D. aam.log

Answer: A


Q64. An administrator decides to change the root password for an ESXi 6.x host to comply with the company's security policies.

What are two ways that this can be accomplished? (Choose two.)

A. Use the Direct Console User Interface to change the password.

B. Use the passwd command in the ESXi Shell.

C. Use the password command in the ESXi Shell.

D. Use the vSphere client to update local users.

Answer: A,B


Q65. An administrator wants to prevent a priority virtual machine that resides in a vSphere DRS cluster from migrating to other hosts in the cluster.

What configuration step will accomplish this without affecting other virtual machines?

A. Set VM Overrides to Partially Automated.

B. Set VM Overrides to Manual.

C. Configure a VM/Host Rule with the setting Must run on hosts in group.

D. Configure a VM/Host Rule with the setting Should run on hosts in group.

Answer: B


Q66. Which two settings are required for Virtual Machine Component Protection (VMCP) to protect from All Paths Down (APD) and Permanent Device Loss (PDL)? (Choose two.)

A. Host Monitoring

B. VM Restart Priority

C. Virtual machine Monitoring

D. Response for Host Isolation

Answer: A,B


Q67. An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements:

• The ability to shape inbound (RX) traffic

• Support for Private VLANs (PVLANs)

• Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol)

What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements?

A. vSphere Essentials Plus

B. vSphere Standard

C. vSphere Enterprise

D. vSphere Enterprise Plus

Answer: D


Q68. An administrator notices that there is an all paths down (APD) event occurring for the software FCoE storage.

What is a likely cause?

A. Spanning Tree Protocol is enabled on the network ports.

B. Spanning Tree Protocol is disabled on the network ports.

C. Spanning Tree Protocol is enabled on the storage processors.

D. Spanning Tree Protocol is disabled on the storage processors.

Answer: A


Q69. An administrator is configuring virtual machines to use Worldwide Port Names (WWPNs) to access the storage.

Which two conditions are required? (Choose two.)

A. The switches in the fabric must be N-Port ID Virtualization aware.

B. The virtual machines must be using passthrough Raw Disk Mapping (RDMp).

C. The virtual machines must be using Virtual Machine Disk (VMDK).

D. The switches in the fabric must be Storage I/O Control aware.

Answer: A,B


Q70. An administrator is unable to upgrade a vCenter Server Appliance from version 5.1 Update 2 to version 6.0.

What is a likely reason for this?

A. vCenter Server Appliance 6.0 does not support upgrades from version 5.1 Update 2.

B. vCenter Server Appliance must be joined to an Active Directory domain before upgrading to version 6.0.

C. vCenter Server Appliance 5.1 Update 2 uses an incompatible database for upgrading to version 6.0.

D. vCenter Server Appliance 6.0 must be upgraded using the vSphere Web Client.

Answer: A