Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 2v0 621d pdf study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the VMware 2v0 621d pdf exam in just one try? I am currently studying for the VMware 2v0 621d dumps exam. Latest VMware 2v0 621d vce Test exam practice questions and answers, Try VMware 2v0 621d pdf Brain Dumps First.

Q1. When a Content Library is deleted, what happens to the files contained on the backing

storage?

A. The files will be unchanged.

B. The files will be deleted.

C. The files will remain and be marked as orphaned.

D. The containing folder will be marked as orphaned.

Answer: B


Q2. An administrator wants to set a non-default isolation address of 192.168.1.2 for High Availability.

Which advanced setting would accomplish this task?

A. Das.isolationaddress0=192.168.1.2

B. Das.useisolationaddress0=192.168.1.2

C. Das.defaultisolationaddress0=192.168.1.2

D. Das.haisolationaddress0=192.168.1.2

Answer: A


Q3. What are three reasons why a virtual machine might fail to power on? (Choose three.)

A. The virtual machine is running on an ESXi host which has an expired license.

B. The virtual machine is running on a datastore which has insufficient disk space for the .vswp file.

C. The virtual machine is in a cluster with vSphere HA Admission control enabled.

D. The virtual machine has a disconnected network adapter.

E. The virtual machine does not have a Virtual Hard Disk assigned.

Answer: A,B,C


Q4. An administrator plans to use VMware Converter Standalone to convert a virtual machine to a vSphere environment. The source virtual machine has these properties:

✑ Running Windows 2008 R2

✑ Contains one NTFS formatted volume

During conversion, how many virtual disks can the administrator add to the destination virtual machine?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: A


Q5. Refer to the Exhibit.

An administrator is attempting to enable Enhanced vMotion Compatibility (EVC), but receives the error shown in the Exhibit.

Which condition would explain the error?

A. The ESXi hosts are not licensed for EVC.

B. The administrator does not have privileges to enable EVC.

C. The ESXi host CPU has the Intel No-Execute feature disabled.

D. The administrator has turned on Intel Virtualization Technology.

Answer: C


Q6. What are three recommended prerequisites before upgrading virtual machine hardware? (Choose three.)

A. Create a backup or snapshot of the virtual machine.

B. Upgrade VMware Tools to the latest version.

C. Verify that the virtual machine is stored on VMFS3, VMFS5, or NFS datastores.

D. Detach all CD-ROM/ISO images from the virtual machines.

E. Set the Advanced Parameter virtualHW.version = 11

Answer: A,B,C


Q7. After successfully adding a new ESXi 6.x host to vCenter Server, an administrator sees it as Not Responding in the vSphere Web Client interface a few minutes later.

If the issue is caused by a network firewall blocking traffic, which port must be opened to correct this specific problem?

A. 443 (TCP)

B. 443 (UDP)

C. 902 (TCP)

D. 902 (UDP)

Answer: D


Q8. During a vCenter Server upgrade, an ESXi 6.x host in a High Availability (HA) cluster fails. Which statement is true?

A. HA will fail the virtual machines over to an available host during the vCenter Server upgrade process.

B. HA is unavailable during the vCenter Server upgrade process.

C. HA will fail the virtual machines over to an available host after the vCenter Server upgrade completes.

D. HA will successfully vMotion the virtual machines during the host failure.

Answer: A


Q9. Which three connection types are supported between a remote site and vCloud Air? (Choose three.)

A. Secure Internet Connectivity

B. Private Connect

C. Direct Connect

D. Internet Connectivity

E. Secure VPN

Answer: A,C,E


Q10. An administrator with global administrator privileges creates a custom role but fails to assign any privileges to it.

Which two privileges would the custom role have? (Choose two.)

A. System.View

B. System.Anonymous

C. System.User

D. System.ReadOnly

Answer: A,B