Exam Code: 2v0 621d vce (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass vmware 2v0 621d Exam.

Q71. When upgrading vCenter Server, an administrator notices that the upgrade fails at the vCenter Single Sign-On installation.

What must be done to allow the upgrade to complete?

A. Verify that the VMware Directory service can stop by manually restarting it.

B. Verify that the vCenter Single Sign-On service can stop by manually restarting it.

C. Uninstall vCenter Single Sign-On service.

D. Uninstall the VMware Directory service.

Answer: A


Q72. An administrator has decided to create 10 ESXi 6.x hosts via Auto Deploy for a new Test/Dev cluster. The hosts are configured to obtain their networking configuration via DHCP.

Which Direct Console User Interface option should the administrator use to renew the DHCP lease for the hosts?

A. Restore Network Settings

B. Test Management Network

C. Restart Management Network

D. Network Restore Options

Answer:: C


Q73. What is the name of the command line utility that checks for VMFS5 metadata corruption?

A. vmkfstools --check

B. voma

C. vmfsanalyzer

D. esxcli vmfs check

Answer: B


Q74. Lockdown Mode has been enabled on an ESXi 6.x host and users are restricted from logging into the Direct Console User Interface (DCUI).

Which two statements are true given this configuration? (Choose two.)

A. A user granted administrative privileges in the Exception User list can login.

B. A user defined in the DCUI.Access without administrative privileges can login.

A. C. A user defined in the ESXi Admins domain group can login.

D. A user set to the vCenter Administrator role can login.

Answer: A,B


Q75. Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.)

A. Issue Events

B. Power off and restart virtual machines

C. Reset virtual machines

D. Leave Powered On

Answer: A,B


Q76. An administrator wants to power on a virtual machine (VM) while connected to an ESXi host using SSH. The VM has the following Name and ID:

✑ VM Name = SQL001

✑ VMID = 12345

Which command would successfully power on the virtual machine?

A. vim-cmd vmsvc/power.on 12345

B. vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

C. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on 12345

D. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

Answer: A


Q77. An administrator is upgrading vCenter Server and sees this error:

The DB User entered does not have the required permissions needed to install and configure vCenter Server with the selected DB. Please correct the following error(s): %s

Which two statements explain this error? (Choose two.)

A. The database is set to an unsupported compatibility mode.

B. The permissions for the database are incorrect.

C. The permissions for vCenter Server are incorrect.

D. The database server service has stopped.

Answer: A,B


Q78. Refer to the Exhibit.

-- Exhibit --

Review the Exhibit. An administrator has configured permissions for a group called VMGroup and a user named VMUser. A new Role has been created called PowerVM. The group and role have these charecteristics:

✑ PowerVM role can power on VMs

✑ VMGroup granted PowerVM role on VMFolder

✑ VMUser is a member of VMGroup

✑ VMUser granted No Access on VMFolder

Based on the exhibit, which statement best explains why VMUser is denied access to the VMFolder?

A. The VMUser permission overrides the VMGroup permission.

B. The No Access role overrides the PowerVM role.

C. The VMGroup permission overrides the VMUser permission.

D. The PowerVM role overrides the No Access role.

Answer: A


Q79. Which three statements are correct regarding Fibre Channel over Ethernet (FCOE)? (Choose three.)

A. The network switch must have Priority-based Flow Control (PFC) set to AUTO.

B. The network switch must have Priority-based Flow Control (PFC) set to ON.

C. Each port on the FCoE card must reside on the same vSwitch.

D. Each port on the FCoE card must reside on a separate vSwitch.

E. The ESXi host will require a reboot after moving an FCoE card to a different vSwitch.

Answer: A,D,E


Q80. Which three ports are used by the vSphere Web Client when connecting directly to an ESXi

6.x host? (Choose three.)

A. 443 TCP

B. 902 TCP and UDP

C. 903 TCP

D. 5480 TCP

E. 9443 TCP and UDP

Answer: A,B,C