Want to know Exambible 2v0 621d pdf Exam practice test features? Want to lear more about VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta certification experience? Study Downloadable VMware 2v0 621d dumps answers to Update 2v0 621d pdf questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass VMware 2v0 621d pdf (VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta) test on your first attempt.

Q41. An administrator is upgrading an ESXi 5.5 host to ESXi 6.x and gets the following error: MEMORY_SIZE

What does this indicate?

A. Insufficient memory on the ESXi host to complete the upgrade.

B. Insufficient memory for Auto Deploy to complete the upgrade.

C. Insufficient memory in vCenter Server to complete the upgrade.

D. Insufficient memory for Update Manager to complete the upgrade.

Answer: A


Q42. Which two methods are recommended for managing the VMware Directory Service? (Choose two.)

A. Utilize the vmdir command.

B. Manage through the vSphere Web Client.

C. Manage using the VMware Directory Service.

D. Utilize the dc rep command.

Answer: A,B


Q43. Which two groups of settings should be reviewed when attempting to increase the security of virtual machines (VMs)? (Choose two.)

A. Disable hardware devices

B. Disable unexposed features

C. Disable VMtools devices

D. Disable VM Template features

Answer: A,B


Q44. Refer to the Exhibit.

A Storage Policy for a Virtual SAN is set to the default policy, as shown in the Exhibit. Which change would reduce the storage consumption by one third?

A. Number of failures to tolerate = 1

B. Number of disk stripes per object = 2

C. Number of failures to tolerate = 3

D. Number of disk stripes per object = 1

Answer: A


Q45. Which two statements are true regarding Virtual SAN Fault Domains? (Choose two.)

A. They enable Virtual SAN to tolerate the failure of an entire physical rack.

B. Virtual SAN ensures that no two replicas are provisioned on the same domain.

C. Virtual SAN ensures that all replicas are provisioned on the same domain.

D. They require VMware High Availability (HA) to ensure component distribution across domains.

Answer: A,B


Q46. Refer to the Exhibit.

An administrator has configured a firewall rule as shown in the Exhibit. Which statement best describes the ESXi 6.x firewall rule?

A. Connections from the ESXi host to all devices on the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are allowed.

B. Connections coming from IP addresses from the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are allowed.

A. C. TCP Connections coming from IP addresses from the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are not allowed.

D. TCP Connections from the ESXi host to all devices on the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are not allowed.

Answer: B


Q47. Which log file would you examine to identify an issue which occurred during the pre- upgrade phase of a vCenter Server upgrade process?

A. vcdb_req.out

B. vcdb_export.out

C. vcdb_import.out

D. vcdb_inplace.out

Answer: A


Q48. Refer to the Exhibit.

An administrator reviews the Health of a virtual machine, as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which three metrics can be used to determine the virtual machine's Workload characteristics? (Choose three.)

A. CPU

B. Memory

C. Network IO

D. Threads

E. vNUMA Stats

Answer: A,B,C


Q49. When troubleshooting a performance related issue, an administrator sees the following warning message on an ESXi Console:

Significant imbalance between NUMA nodes detected. Performance may be impacted. Which action should the administrator take to correct this problem?

A. Ensure that the RAM modules are evenly balanced between processor sockets in the physical server.

B. Ensure that all memory banks associated with CPU Socket 0 in the physical server are completely filled.

C. Ensure that the physical server has the maximum amount of RAM modules that it can support.

D. Ensure that all RAM modules in the host are Error-correcting code (ECC) modules.

Answer: A


Q50. An administrator is concerned about possible vCPU over-commitment for an ESXi 6.x host.

Which two Performance Counters should be reviewed in the vSphere Web Client Performance Charts to confirm if there is contention on the host? (Choose two.)

A. Wait

B. Ready

C. Core Utilization

D. Co-Stop

Answer: B,D