Cause all that matters here is passing the VMware 2v0 621d pdf exam. Cause all that you need is a high score of 2v0 621d pdf VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 2v0 621d dumps exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q11. An administrator notices that the time on an ESXi 6.x host is incorrect.

Which two actions should the administrator take to correct this issue? (Choose two.)

A. Modify the time for the host using the vSphere client.

B. Correct the NTP settings in the /etc/ntp.conf file.

C. Configure NTP from the Direct Console User Interface.

D. Use the vicfg-ntp command from the vSphere Management Appliance.

Answer: A,B


Q12. Which three options are available for ESXi Certificate Replacement? (Choose three.)

A. VMware Certificate Authority mode

B. Custom Certificate Authority mode

C. Thumbprint mode

D. Hybrid Deployment

E. VMware Certificate Endpoint Authority Mode

Answer: A,B,C


Q13. Which two roles can be modified? (Choose two.)

A. Administrator

B. Network Administrator

C. Datastore Consumer

D. Read-Only

Answer: B,C


Q14. Refer to the Exhibit.

Examine the esxtop command output shown in the Exhibit.

Which option would improve application performance for the SlowVM virtual machine?

A. Increase the number of vCPUs provided to SlowVM.

B. Decrease the number of vCPUs provided to SlowVM.

C. Move SlowVM to another ESXi host with more physical CPU resources available.

D. Increase the CPU limit assigned to SlowVM.

Answer: D


Q15. A task fails while creating a VMFS5 datastore on a disk with these characteristics:

✑ Was previously used by a Linux server

✑ Was not erased

✑ Is visible with the vSphere Web Client

Which action can be performed to resolve the issue?

A. Delete the partitions on the disk manually with partedUtil first.

B. Create a VMFS3 file system first, then upgrade it.

C. Create the VMFS5 file system manually using vmkfstools.

D. Delete the data with the vmkfstools command.

Answer: A


Q16. Refer to the Exhibit.

What will be created upon completion of the steps in this wizard?

A. 100GB VMFS5 datastore with free space available for expansion

B. 100GB VMFS5 datastore with free space available for a second datastore

C. 100GB VMFS3 datastore

D. 200.01 GB VMFS5 datastore

Answer: A


Q17. An administrator suspects that the MTU value for a vSphere Standard Switch is

misconfigured.

Which two commands can determine the value? (Choose two.)

A. esxcfg-vswitch -l

B. esxcli network vswitch standard list

C. esxcfg-vss -l

D. esxcli network standard vswitch list

Answer: A,B


Q18. Refer to the Exhibit.

An administrator is adding an Active Directory over LDAP Identity Source for vCenter

Single Sign-On, as indicated in the Exhibit.

What is the correct value to configure for the Domain alias?

A. The domain's NetBIOS name.

B. The fully qualified domain name.

C. vsphere.local

D. A user defined label.

Answer: A


Q19. Refer to the Exhibit.

An administrator wishes to provide Load Balanced I/O for the device shown in the Exhibit. To meet this requirement, which setting should be changed?

A. Storage Array Type Policy = VMW_NMP_RR

B. Path Selection Policy = Round Robin (VMware)

C. Storage Array Type Policy = VMW_SATP_RR

D. Path Selection Policy = MRU (VMware)

Answer: B


Q20. An administrator is troubleshooting network communications between the vCenter Server and the ESXi 6.x host.

Which log shows the interaction events between these components?

A. /var/log/syslog.log

B. /var/log/hostd.log

C. /var/log/vpxa.log

D. /var/log/fdm.log

Answer: C