Act now and download your VMware vmware 2v0 621d test today! Do not waste time for the worthless VMware 2v0 621d pdf tutorials. Download Refresh VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2v0 621d dumps with a classic professional.

Q81. An administrator wants to allow users to login to the vSphere Web Client using the Use Windows session authentication check box for faster authentication.

Which three requirements must be met for this feature to be available and functional? (Choose three.)

A. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on the vCenter Server and Platform Services Controller machines.

B. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on each workstation from where a user will sign in.

C. The users must be signed into Windows using Active Directory user accounts.

D. The administrator must create a valid Identity Source in Single Sign-On for the users domain.

E. The administrator must create a valid Single Sign-On Identity Source using Integrated Windows Authentication.

Answer:: B,C,D


Q82. Refer to the Exhibit.

The Exhibit shows the status of vmhba32 and vmhba33 as Unbound. What is a likely reason for this status?

A. The host bus adapter is not associated with a vmknic.

B. The Dynamic Target Discovery was not configured.

C. The Static Target Discovery was not configured.

D. The host bus adapter is not associated with a vmnic.

Answer: A


Q83. What will occur if the .nvram file is deleted from a powered off virtual machine?

A. The .nvram file will get created the next time the virtual machine is powered on.

B. Restoring the file from backup is needed to allow the virtual machine to power on.

C. The virtual machine will fail to power on and enter an Orphaned state.

A. D. The virtual machine will fail to power on and enter an Inaccessible state.

Answer: A


Q84. An administrator is building a large virtual machine that will require as many vCPUs as the host can support. An ESXi 6.x host has these specifications:

✑ Six 32-core Intel Xeon Processors

✑ 256 GB of Memory

✑ 512 GB Local disk space using VMFS5

What is the maximum number of virtual CPUs that the virtual machine can be allocated?

A. 64

B. 128

C. 192

D. 256

Answer: B


Q85. Which two features are available for virtual machines configured with DirectPath I/O? (Choose two.)

A. Fault Tolerance

B. Suspend and Resume

C. Virtual Symmetric Multi-Processing (vSMP)

D. Virtual Non-Uniform Memory Access (vNUMA)

Answer: C,D


Q86. A virtual machine is exhibiting these symptoms:

✑ Memory usage is constantly high (94% or greater) or constantly low (24% or less).

✑ Free memory is consistently 6% or less and swapping frequently occurs

Which three solutions could correct this problem? (Choose three.)

A. Verify that VMware Tools is installed on each virtual machine.

B. Decrease the memory reservation setting, if higher than active memory.

C. Add physical memory to the host.

D. Disable the balloon driver in each virtual machine.

E. Create a memory limit for each virtual machine.

Answer: A,B,C


Q87. An administrator is troubleshooting a CPU issue for a virtual machine. The following is seen in esxtop:

✑ CPU0 is at 100% usage

✑ The remaining logical CPUs are close to 0%

✑ %RDY value is consistently above 10%

What is likely the cause of the CPU issue?

A. The virtual machine has a CPU limit configured.

B. The virtual machine's guest operating system is configured for SMP.

A. C. The virtual machine has CPU affinity configured.

D. The virtual machine is configured with a CPU reservation.

Answer: C


Q88. An administrator is upgrading an ESXi host from 5.5 to 6.0 and runs the following command:

esxcli software vib list --rebooting-image What does this command show?

A. VIBs active after a reboot.

B. VIBs that require a reboot.

C. VIBs that are in the boot image.

D. VIBs that are third-party.

Answer: A


Q89. Refer to the Exhibit.

An administrator is using the esxtop command to troubleshoot storage performance issues on a virtual machine. The esxtop capture is shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. The iSCSI device is experiencing high latency.

B. The ESXi kernel is experiencing high latency.

C. The Guest OS is experiencing high latency and response time.

D. The NFS device is experiencing high latency.

Answer: A,C


Q90. An administrator has a virtual machine configured with the following settings:

✑ ESXi version: 5.1

✑ CPU: vCPUs 6

✑ Memory: 48GB

✑ Hardware version: 7

✑ VMware Tools: Installed

Which two actions must the administrator take in order to utilize vNUMA? (Choose two.)

A. Upgrade the ESXi host to vSphere 5.5 or later.

B. Upgrade to Virtual Hardware version 8.

C. Configure numa.vcpu.min to 5

D. Configure numa.vcpu.min to 6

Answer: B,C