Exam Code: 2V0-621D (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-621D Exam.

2017 Mar vcp6 delta exam:

Q101. An administrator notices that one virtual machine is in an orphaned state.

What are two reasons that a virtual machine can appear as orphaned? (Choose two.)

A. A VMware High Availability host failure has occurred.

B. The virtual machine was unregistered directly on the host.

C. The ESXi host is disconnected.

D. The user does not have privilege to access the virtual machine.

Answer: A,B


Q102. An administrator needs to recover disk space on a previously-used thin provisioned virtual disk. The volumes where the administrator needs to recover the disk blocks are on VAAI- compliant storage arrays.

Which two actions should the administrator take accomplish this task? (Choose two.)

A. Perform a Storage vMotion to another volume in order to force free space recovery to occur. This recreates the volume in a new location and recovers all unused space.

B. Use VMware Converter to migrate the virtual machine to a new datastore. This will recreate the volumes and recover all unused space.

C. Issue the vmkfstools -vmfs unmap command within the VMFS volume directory on the ESXi host console.

D. Execute the esxcli storage vmfs unmap command.

Answer: B,D


Q103. Refer to the Exhibit.

An administrator is troubleshooting intermittent poor performance of virtual machines in a vSphere 6.x cluster. Investigating esxtop data shows that the only statistic that stands out is %CSTP as depicted in Exhibit 1:

The administrator proceeds to switch to the Power Management screen and observes the data depicted in Exhibit 2:

Based on the information in the exhibits, which two configurations are probable causes of the poor performance? (Choose two.)

A. The active power policy is set to Low Power.

B. The host has active Sleep States configured in the BIOS.

C. The active power policy is set to High Performance.

D. The host has active Power States configured in the BIOS.

Answer: A,B


Q104. What is the highest object level from which a virtual machine can inherit privileges?

A. Host Folder

B. Data Center

C. Data Center Folder

D. VM Folder

Answer: C


Q105. Deletion of an NFS datastore generates the following error:

Sysinfo error on operation returned the following status: Busy

Which step can be performed that will allow the deletion to complete successfully?

A. Storage vMotion any virtual machines on the datastore to another location.

B. Remove the datastore from the Storage DRS cluster in which it resides.

C. Verify the value of the NFS.HeartbeatDelta is not set to 0.

D. Suspend any running virtual machines and unmount the NFS datstore.

Answer: A


Latest 2v0 621d vce:

Q106. Which three services can be enabled/disabled in the Security Profile for an ESXi host? (Choose three.)

A. CIM Server

B. Single Sign-On

C. Direct Console UI

D. Syslog Server

E. vSphere Web Access

Answer: A,C,D


Q107. Refer to the Exhibit.

An administrator recently created a Virtual SAN but no Storage Policies were defined. A

few virtual machines were deployed to this cluster. The administrator analyzes the default Virtual SAN policy as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. Losing one cluster node will not affect data availability.

B. Losing one Hard Disk in a cluster node will not affect data availability.

C. Creating a virtual machine Swap file will fail if it violates default storage policy.

D. Creating a virtual machine will succeed even if it violates default storage policy.

Answer: A,B


Q108. An administrator is upgrading a vCenter Server Appliance and wants to ensure that all the prerequisites are met.

What action must be taken before upgrading the vCenter Server Appliance?

A. Install the Client Integration Plug-in.

B. Install the database client.

C. Install the ODBC connector.

D. Install the Update Manager Plug-in.

Answer: A


Q109. What three supported methods can be used to upgrade a host from ESXi 5.x to ESXi 6.x? (Choose three.)

A. vSphere Update Manager

B. vihostupdate

C. esxcli

D. vSphere Auto Deploy

E. esxupdate

Answer: A,C,D


Q110. What are two use cases for Fibre Channel Zoning in a vSphere environment? (Choose two.)

A. Increases the number of targets presented to an ESXi host.

B. Controls and isolates paths in a fabric.

C. Controls and isolates paths to an NFS share.

D. Can be used to separate different environments.

Answer: B,D