Every This job hunters is actually eager to have any VMware VMware certification which is any threshold to the discipline of world wide web technology. There are numerous training materials of the VMware exam on the internet. Its difficult to choose a single that is comprehensive as well as high-quality. Please stop in Testking website and you will probably find each of the VMware 2V0-621D exam prepared questions and answers. Weve got make excellent progress on the development associated with our VMware 2V0-621D exam goods since many of us started. Numerous candidates have got superb results following using each of our 2V0-621D practice materials as well as got the certification. It can be easy in order to compete with your competitors in the task market if you hold the VMware certificate.

2017 Mar 2v0 621d vce:

Q51. Refer to the Exhibit.

Which tab shows the Hardware Acceleration support status?

A. Devices

B. Properties

C. Paths

D. Advanced Options

Answer: A


Q52. A failed upgrade from vCenter Server version 5.x to version 6.0 produces the following error:

[00800 error 'Default'] Database version id '600' is incompatible with this release of VirtualCenter.

What is the cause of the upgrade failure?

A. There was a database schema upgrade failure during the installation.

B. The VMWAREVCMSDS service was upgraded before the vCenter Server service.

C. The VMware Directory Service database failed during the installation.

D. There was an incompatible ODBC driver version for the database.

Answer: A


Q53. An administrator has created a resource pool named Marketing HTTP with a Memory Limit of 24 GB and a CPU Limit of 10,000 MHz.

The Marketing HTTP resource pool contains three virtual machines:

✑ Mktg-SQL has a memory reservation of 16 GB.

✑ Mktg-App has a memory reservation of 6 GB.

✑ Mktg-Web has a memory reservation of 4 GB.

What would happen if all three virtual machines are powered on?

A. All three virtual machines can power on, but will have memory contention.

B. All three virtual machines can power on without memory contention.

C. Only two of the three virtual machines can power on.

D. Only one of the virtual machines can power on.

Answer: C


Q54. A vSphere Replication user needs to connect a source site to a target site. What privilege is needed at both sites?

A. VRM remote.Manage VRM

B. VRM datastore mapper.Manage

C. Host.vSphere Replication.Manage replication

D. Virtual machine.vSphere Replication.Manage replication

Answer: A


Q55. An administrator observes that virtual machine storage activity on an ESXi 6.x host is negatively affecting virtual machine storage activity on another host that is accessing the same VMFS Datastore.

Which action would mitigate the issue?

A. Enable Storage IO Control.

B. Configure Storage DRS.

C. Enable the Dynamic Queue Depth Throttling option.

D. Configure the Disk.SchedNumReqOutstanding parameter.

Answer: A


Up to date 2v0 621d vce:

Q56. Which two advanced features should be disabled for virtual machines that are only hosted on a vSphere system? (Choose two.)

A. isolation.tools.unity.push.update.disable

B. isolation.tools.ghi.launchmenu.change

C. isolation.tools.bbs.disable

D. isolation.tools.hgfsServerSet.enable

Answer: A,B


Q57. An administrator wants to clone a virtual machine using the vSphere Client. Which explains why the Clone option is missing?

A. The vSphere Client is directly connected to the ESXi host.

B. The virtual machine is configured with a thin-provisioned virtual disk.

C. The virtual machine is configured with outdated Virtual Hardware.

D. Cloning can only be performed with vRealize Orchestrator.

Answer: A


Q58. An administrator wants to monitor virtual machines on a host and send notifications when memory usage reaches 80%.

What should the administrator create in vCenter Server to accomplish this?

A. A host alarm that will monitor virtual machine memory usage and set a trigger to email the notification.

B. A vCenter Server alarm that will monitor virtual machine memory usage and set an action to email the notification.

C. A host alarm that will monitor virtual machine memory usage and set an action to email the notification.

A. D. A vCenter Server alarm that will monitor virtual machine memory usage and set a trigger to email the notification.

Answer: B


Q59. An administrator is creating a new Content Library. It will subscribe to another remote Content Library without authentication enabled.

What information from the published library will they need in order to complete the

subscription?

A. Subscription URL

B. A security password from the publishing Content Library

C. Publisher's Items.json file

D. Username from the publishing Content Library

Answer: A


Q60. An administrator is troubleshooting a performance problem with a virtual machine (VM). The VM and ESXi host configuration is as follows:

✑ The application which runs within the virtual machine is highly sensitive to memory latency, but has low processor utilization.

✑ The virtual machine has 6 vCPUs.

✑ The ESXi host CPU topology has 2 Physical CPU Sockets, each with 8 Logical CPUs.

✑ The ESXi host CPU has Hyper Threading enabled.

The administrator would like to improve CPU performance for this VM. Other VMs on the host have no performance issues. Which action should the administrator take to resolve the issue?

A. Set the Advanced Parameter numa.vcpu.preferHT = TRUE in the virtual machine configuration file.

B. Set the Advanced Parameter numa.vcpu.preferHT = FALSE in the virtual machine configuration file.

C. Set the Advanced Parameter numa.PreferHT = 1 in the ESXi host configuration file.

D. Set the Advanced Parameter numa.PreferHT = 0 in the ESXi host configuration file.

Answer: A