VMware VMware 2V0-621D online dumps contain prime quality exam questions and also answers. We ensure that consumer will pass the particular real VMware exam within first try. We offer free updated practice questions, so you had greater visit our web site frequently for you to check out in case we have virtually any updated materials. Our experts are usually absorbed in the creation of all kinds of VMware 2V0-621D training tests. We be sure that each and every coin of money you invest is worthy. Our chief objective is to cause you to be pass the VMware exam. Your own can claim complete money back again if you fail for you to pass the 2V0-621D exam in your first try. We have a guarantee policy for you to clear the doubt.

2017 Mar 2v0 621d dumps:

Q111. When attempting to place a datastore in Maintenance Mode, the task remains at 1%. What are two potential causes for this? (Choose two.)

A. Storage DRS is disabled on one or more virtual machine(s) disk(s).

B. Storage DRS rules prevent migration recommendations for the disk.

C. Storage DRS datastores have insufficient space to accommodate failover.

D. Storage DRS provisioning network has been limited with I/O control policies.

Answer: A,B


Q112. Refer to the Exhibit.

An administrator receives the error message shown in the Exhibit. Which two actions can be taken to clear the warning? (Choose two.)

A. Add a Virtual SAN datastore and configure it for High Availability heartbeating.

B. Set the advanced High Availability parameter Das.heartbeatdsperhost to 1.

C. Set the advanced High Availability parameter Das.ignoreInsufficientHbDatastore to true.

D. Add a shared datastore and reconfigure High Availability.

Answer: C,D


Q113. Which two capabilities does the vSphere Replication Client Plug-in provide? (Choose two.)

A. Configure connections between vSphere Replication Sites.

B. Deploy and register additional vSphere Replication Servers.

C. Reconfigure the vSphere Replication Server.

D. Configure an external database for a vSphere Replication Site.

Answer: A,B


Q114. An administrator is writing a kickstart script to upgrade an ESXi 6.x host. In which three locations can the script reside? (Choose three.)

A. NFS

B. USB

C. HTTP

D. TFTP

E. PXE

Answer: A,B,C


Q115. An administrator is assigning a user the Content Library administrator role. The user will only be creating the library for a single vCenter Server.

What is the lowest level of the permission heirarchy that this role can be granted to the user and still allow them to create a Content Library?

A. Global

B. Datacenter Folder

C. Virtual Center

D. Datacenter

Answer: A


Far out vcp6 delta exam:

Q116. A common root user account has been configured for a group of ESXi 6.x hosts.

Which two steps should be taken to mitigate security risks associated with this configuration? (Choose two.)

A. Remove the root user account from the ESXi host.

A. B. Set a complex password for the root account and limit its use.

C. Use ESXi Active Directory capabilities to assign users the administrator role.

D. Use Lockdown mode to restrict root account access.

Answer: B,C


Q117. VMware vSphere Replication protects virtual machines from partial or complete site failures by replicating the virtual machines between which three sites? (Choose three.)

A. From a source site to a target site.

B. From within a single site from one cluster to another.

C. From multiple source sites to a shared remote target site.

D. From a single source site to multiple remote target sites.

E. From multiple source sites to multiple remote target sites.

Answer: A,B,C


Q118. Which condition would cause a vCenter Server installation to fail when installing on a Windows virtual machine?

A. The virtual machine does not have at least four vCPUs.

B. The virtual machine is running Windows Server 2008.

C. The virtual machine has an E1000 network device.

D. The virtual machine does not have 16GB of RAM.

Answer: B


Q119. Which Platform Service Controller Password Policy determines the number of days a password can exist before the user must change it?

A. Maximum Lifetime

B. Password Age

C. Maximum Days

D. Password Lifetime

Answer:: A


Q120. An administrator created a six node Virtual SAN cluster, created a fault domain, and moved three of the six nodes into that domain.

A node that is a member of the fault domain fails.

What is the expected result?

A. The remaining two fault domain members are treated as failed.

B. The remaining two fault domain members stay protected by the domain.

C. One of the non-member nodes will be automatically added to the fault domain.

D. VMware High Availability will restart virtual machines on remaining nodes in the domain.

Answer: A