VMware may be the prime international providers to supply a worthwhile 2V0-620 certification courses, This experts, one particular. Within the VMware certification, it is possible to get to information technology experts towards high regarding her employment. So that you can apply any VMware 2V0-620 checks, experts recommend to obtain from the well-known 2V0-620 exercising centre to get exercising regarding pro workers.

2016 Oct vmware 2v0-620:

Q31. A vCenter Operations Manager 5.7 environment is upgraded to vRealize Operations. After the upgrade, the analytics services fail to start. 

Which three steps must be taken to resolve the problem? (Choose three.) 

A. Take the vRealize Operations cluster offline. 

B. Delete the activity persistence files. 

C. Bring the cluster back online. 

D. Remove any unresponsive nodes. 

E. Stop the CaSA service. 

Answer: A,B,C 


Q32. Which three statements are true regarding Fault Tolerance? (Choose three.) 

A. Applications need to be continuously available to users. 

B. Applications without native clustering capabilities can be protected. 

C. Custom clustering solutions are complicated to configure and maintain. 

D. Applications that have 16 vCPUs are supported. 

E. Prevents application crashes by analyzing the workload and correcting problems. 

Answer: A,B,C 


Q33. During an upgrade, the ESXi 6.x installer finds an existing version of ESXi and a VMFS3 volume. No virtual machines exist on the host or VMFS3 volume. The requirement is to upgrade to VMFS5. 

Which option should be chosen to meet this requirement? 

A. Upgrade ESXi and preserve the VMFS datastore 

B. Install ESXi and preserve the VMFS datastore 

C. Install ESXi and overwrite the VMFS datastore 

D. Upgrade ESXi and overwrite the VMFS datastore 

Answer: C 


Q34. Which two components can be used when configuring Enhanced Linked Mode? (Choose two.) 

A. vCenter Server Appliance 

B. vRealize Operations Manager 

C. vSphere Management Appliance 

D. vCenter Server for Windows 

Answer: A,D 


Q35. An administrator has recently installed a new ESXi 6.x Host, and during the configuration notices sporadic network problems. To check whether the issue occurred sometime during the configuration, the administrator would like to reset the system. 

How can this be accomplished in the shortest amount of time? 

A. Run the ESXi installer again and reinstall the host. 

B. Select the Reset System Configuration option from the vSphere Client when connected directly to the host. 

C. From the Direct Console User Interface, select Reset System Configuration. 

D. Use a host profile to reset the configuration to a default state. 

Answer: C 


2V0-620  free practice questions

Up to the minute vmware 2v0-620:

Q36. When attempting to power on a Virtual Machine you observe the following error: 

Cannot open the disk '/vmfs/volumes/volume/vm/vm-000002.vmdk' or one of the snapshot disks it depends on. 

Which three actions will be the best solutions to address this problem? (Choose three.) 

A. Verify that the virtual machine's disk files are present. 

B. Investigate the host and virtual machine log files. 

C. Verify the vmdk descriptor files and if required, recreate them. 

D. Delete the disk file preventing the power on operation. 

E. Migrate or register the virtual machine to a different host. 

Answer: A,B,C 


Q37. Which three VLAN Tagging modes are available in vSphere 6.x? (Choose three.) 

A. External Switch Tagging 

B. Private VLAN Tagging 

C. Virtual Switch Tagging 

D. VXLAN Tagging 

E. Virtual Guest Tagging 

Answer: A,C,E 


Q38. A small company wants to use VMware products for its production systems. The system administrator needs to recommend a solution that will deliver High Availability to the company's production applications. 

What is minimum vSphere offering that will support this requirement? 

A. vSphere Essentials 

B. vSphere Essentials Plus 

C. vSphere Hypervisor 

D. vSphere Standard 

Answer: B 


Q39. What is a requirement when enabling a Virtual SAN cluster in an existing High Availability (HA) and Distributed Resource Scheduler (DRS) Cluster? 

A. Disable DRS and HA before enabling Virtual SAN 

B. Enable DRS before enabling Virtual SAN 

C. Disable HA before enabling Virtual SAN 

D. Enable Storage DRS before enabling Virtual SAN 

Answer: C 


Q40. An administrator deploys vRealize Operations into a vSphere 6.x environment. After the deployment, the administrator notices that badges are not appearing. 

What is a likely cause of this behavior? 

A. Badges do not appear until you register vRealize Operations with vCenter Server. 

B. Badges do not appear until you register a vCenter Server in vRealize Operations. 

C. The vRealize Operations appliance needs to be redeployed. 

D. The vCenter Server appliance needs to be redeployed. 

Answer: A