If you are by now our VMware 2V0-620 exam client, you can discover everything obtainable in Pdf files. They may be also printable along with downloadable for totally free. The VMware 2V0-620 check engine software is additionally downloadable. It can create almost genuine test surrounding. Youll be able to learn by way of our VMware 2V0-620 practice questions along with answers.

2016 Sep vmware 2v0-620:

Q11. An organization has a number of virtual machines that would benefit from Fault Tolerance. These include: 

A single vCPU Apache Server 

A dual vCPU vCenter Server 

A quad vCPU SQL Server 

An eight vCPU Hadoop Server 

Which two virtual machines can be configured to use VMware Fault Tolerance? (Choose two.) 

A. Apache Server 

B. vCenter Server 

C. SQL Server 

D. Hadoop Server 

Answer: A,C 


Q12. Which three items should be validated prior to installing ESXi 6.x? (Choose three.) 

A. Remote Storage has been disconnected. 

B. Installation media is available. 

C. Server hardware clock is set to UTC. 

D. Storage has been partitioned with a VMFS volume. 

E. Network cards have been setup to use Jumbo Frames. 

Answer: A,B,C 


Q13. Which two statements are true about deploying and using vSphere Replication? (Choose two.) 

A. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

B. Sites managed by different vCenter Server instances require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

C. Sites managed by different vCenter Server instances require the use of Site Recovery Manager and a connection between the two vSphere Replication appliances. 

D. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a single vSphere Replication appliance. 

Answer: B,D 


Q14. An administrator deploys vCenter Server using the embedded Platform Services Controller. After testing the deployment for a couple of months, it is determined that the environment would be better served with an external Platform Services Controller. 

What should the administrator do to meet this new requirement? 

A. Deploy a fresh instance of vCenter Server with an external Platform Services Controller. 

B. Perform a fresh install of an external Platform Services Controller. 

C. Migrate the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. 

D. Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. 

Answer: A 


Q15. An organization has an ESXi 6.x host that contains two resource pools. The host is being relocated to a DRS cluster. 

What two actions can be taken to integrate the host into the cluster, and what would happen to the existing ESXi resource pool hierarchy as a result? (Choose two.) 

A. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be deleted. 

B. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host will be deleted. 

C. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be preserved. 

D. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host will be preserved. 

Answer: A,D 


2passeasy.com

Latest 2v0-620 free:

Q16. Which three conditions would prevent Storage I/O Control from being enabled on a group of datastores? (Choose three.) 

A. The datastores planned for the solution are used by different vSphere clusters. 

B. A datastore planned for the solution is configured as a Raw Device Mapping file. 

C. A datastore planned for the solution has three extents. 

D. A datastore planned for the solution is configured as NFS. 

E. The organization has an Enterprise license. 

Answer: B,C,E 


Q17. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --


-- Exhibit --An administrator has configured network connectivity for a new virtual machine, as shown in the Exhibit. 

What will occur with the network traffic of this virtual machine when communicating externally from vSwitch1? 

A. The virtual machine will communicate on both uplinks 

B. The virtual machine will only communicate on vmnic1 

C. The virtual machine will only communicate on vmnic2 

D. The virtual machine will fail to communicate externally 

Answer: D 


Q18. What may be a cause for failure to unmount an NFS datastore? 

A. It has active snapshot files. 

B. It is being used for High Availability (HA) heartbeat. 

C. It is part of a Cluster. 

D. It is managed by Distributed Resource Scheduler (DRS). 

Answer: A 


Q19. A developer needs to create a multi-tier development stack for a home lab. 

Which vSphere product will support the architecture required for the least software cost? 

A. vSphere Hypervisor 

B. vSphere Essentials 

C. VMware Player 

D. VMware Workstation 

Answer: A 


Q20. What is a benefit of using VMware Data Protection (VDP)? 

A. Provides support for guest-level backups and restores of Microsoft SQL Servers, Exchange Servers, and Share Point Servers. 

B. Provides support for advanced storage services including replication, encryption, deduplication, and compression. 

C. Provides direct access to VDP configuration integrated into the vSphere Client. 

D. Reduces disk space consumed by virtual machine data using deduplication. 

Answer: D