If you are organizing to obtain VMware 2V0-620 certification, youll want to spare no efforts on your component. The candidates with regard to VMware VMware 2V0-620 test are generally required to have full command involving all the essential aspects of the certification. Testking VMware VMware online training course can be quite a great assist for you to prepare for the VMware 2V0-620 exam. Most of your VMware study resources are offered as Pdf Questions and Answers which can be printable and downloadable with regard to free.

2016 Sep 2v0-620 pdf:

Q81. A new vApp was built and tested in the corporate headquarters datacenter running vSphere 6.x. 

What condition would explain why the virtual machine is failing to boot in an offsite datacenter running on vSphere 5.5? 

A. The virtual machine was built with the default hardware version. 

B. The VMFS 5 datastore is not compatible with virtual machines configured with vSphere 6.x. 

C. A DRS 5.5 cluster cannot run virtual machines configured with vSphere 6.x. 

D. The VMDK file is locked. 

Answer: A 


Q82. What is a benefit of using Enhanced vMotion Compatibility for an environment? 

A. EVC masks CPU features to allow compatibility between hosts that are dissimilar. 

B. EVC allows for cross platform vMotion to occur. 

C. EVC enables Long Distance vMotion. 

D. EVC enables Storage vMotion functionality. 

Answer: A 


Q83. Refer to the Exhibit. 


An administrator is configuring an ESXi 6.x host to use multiple NICs to resolve a management network redundancy error. After configuring a second NIC, the server is not able to communicate when the primary connection is taken down. The administrator analyzes the Exhibit shown here. 

Based on the exhibit, what is the likely cause of the issue? 

A. vmnic4 is not attached to a vSwitch. 

B. vmnic2 is not connected to a physical switch. 

C. E1000 is the incorrect NIC Driver for this card. 

D. There is a MAC address conflict on the network. 

Answer: B 


Q84. Which three are architecture components of vRealize Operations? (Choose three.) 

A. Identity Server 

B. Administrative Server 

C. Analytics Server 

D. Database Server 

E. Connection Broker 

Answer: B,C,D 


Q85. Which two allow for the disabling of Network Rollback operations? (Choose two.) 

A. Modifying the vpxd advanded configuration options and adding the config.vpxd.network.rollback key 

B. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the<rollback> xml tag 

C. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the <networkrollback> xml tag 

D. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\firstboot\vpxd-service-spec.prop file and adjusting the <rollback> xml tag 

Answer: A,B 


2V0-620  test questions

Down to date 2v0-620 free:

Q86. What is required when changing a virtual machine name using the vSphere Web Client? 

A. Verify connectivity to the ESXi host where the virtual machine is running and its inventory list is accessible. 

B. Verify in which datastore the virtual machine resides and that you have access and its inventory list is accessible. 

C. Verify that virtual machine files are stored in the same datastore and can be accessed in the datastore browser list. 

D. Verify the virtual machine is not running in Fault Tolerant mode and that it is not in a Distributed Resource Scheduler cluster. 

Answer: A 


Q87. Which three traffic types are available services options when configuring a vmkernel port? (Choose three.) 

A. Provisioning Traffic 

B. Virtual Volumes Traffic 

C. vSphere Replication NFC Traffic 

D. Virtual SAN Traffic 

E. FCoE Traffic 

Answer: A,C,D 


Q88. An administrator is unable to login to vCenter Server when using the vSphere web client. The administrator successfully accessed vCenter Server using the client earlier the same day. 

What is the most appropriate first step the administrator should take to resolve this issue? 

A. Verify the web browser being used has Adobe Flash plugin version 11.5 or later 

B. Verify the vCenter Single Sign-On service is running on the vCenter Server 

C. Verify the vSphere Web Server service is running on the vCenter Server 

D. Verify the administrator has permissions configured in vCenter Server 

Answer: B 


Q89. vSphere Update Manager allows which two virtual machine attributes to be upgraded? (Choose two.) 

A. Virtual machine firewall policies for NSX. 

B. Software Packages in the virtual machine. 

C. Virtual machine Hardware Version. 

D. VMware Tools Upgrade. 

Answer: C,D 


Q90. What are two benefits of using NFS 4.1 with vSphere 6.x as compared to NFS 3? (Choose two.) 

A. NFS 4.1 supports Kerberos Authentication 

B. NFS 4.1 supports multipathing 

C. NFS 4.1 supports IPv6 

D. NFS 4.1 supports hardware acceleration 

Answer: A,B