It is impossible to pass VMware 2V0-620 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed VMware 2V0-620 practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth vSphere 6 Foundations Beta Exam practice guides.

2016 Sep 2v0-620 pdf:

Q101. Which three steps must be taken to use vSphere Update Manager 6.x to upgrade an ESXi 

5.5 host to vSphere 6.x? (Choose three.) 

A. Download an ESXi Image. 

B. Configure the vSphere Update Manager Download Service. 

C. Create a baseline and attach it to the ESXi Host. 

D. Scan the vCenter Content Library for the ESXi Image. 

E. Remediate the ESXi Host. 

Answer: A,C,E 


Q102. Refer to the Exhibit. 


An administrator is migrating a powered-on virtual machine, as shown in the exhibit. 

Which option should be selected to perform a Storage vMotion of the VM? 

A. Change storage only 

B. Change VM compute resource only 

C. Change both compute resource and storage, changing the compute resource first. 

D. Change both compute resource and storage, changing the storage resource first. 

Answer: A 


Q103. Which two actions are required when enabling vFlash Read Cache for a virtual machine's virtual disk? (Choose two.) 

A. A value in the Virtual Flash Read Cache text box must be entered. 

B. A Flash Resource Pool for Cache size reservation must be entered. 

C. The Device backing and the block size must be configured. 

D. The Enable virtual flash host swap cache check box must be selected. 

Answer: A,D 


Q104. Which two statements are true regarding VMware vSphere Flash Read Cache (vFRC)? (Choose two.) 

A. Cache fills and cache evictions happen in the granularity of a cache block size. 

B. vFRC caches data from both read and write I/Os, but write I/Os are always serviced by the underlying storage. 

C. vFRC caches data from both read and write I/Os, but write I/Os are always serviced by the underlying cache data. 

D. Cache fills and cache evictions happen in the granularity of the disk block size. 

Answer: A,B 


Q105. What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.) 

A. Networks 

B. Applications 

C. Storage 

D. Management 

Answer: A,C 

Explanation: http://www.vmware.com/files/pdf/VMware-vSphere-4-Essentials-Editions-DS-EN.pdf 


2V0-620  practice test

Update 2v0-620 exam:

Q106. An administrator is troubleshooting basic network connectivity issues. 

Which two scenarios are potential issues that this administrator might face? (Choose two.) 

A. The vSwitch is not attached to the correct physical network. 

B. The portgroup is not configured to use correct VLAN. 

C. Traffic shaping is configured incorrectly. 

D. Jumbo frames is configured incorrectly. 

Answer: A,B 


Q107. An administrator has unsuccessfully attempted several times to install an Operating System inside a virtual machine. The administrator finds that the installation fails at random intervals. 

Which two actions can be taken to resolve this issue? (Choose two.) 

A. Verify the md5sum and if invalid, download the installation files again. 

B. Attempt the installation an additional time. 

C. Attempt to use a different installation media or installation method. 

D. Create a new virtual machine and attempt the installation with the existing media. 

Answer: A,C 


Q108. An administrator is deploying multiple Windows 2003 Virtual Machines from the same template. 

What two steps should be taken to avoid network conflicts? (Choose two.) 

A. Customize the guest operating system. 

B. Install VMware Tools into the new virtual machines. 

C. Copy the Microsoft Sysprep tools onto the vCenter Server system. 

D. Ensure the e1000 vmnic is selected for each new virtual machine. 

Answer: A,C 


Q109. Which two statements are correct when turning off a Distributed Resource Scheduler (DRS) Cluster? (Choose two.) 

A. The resource pool hierarchy of the DRS cluster is maintained. 

B. The resource pool hierarchy of the DRS cluster is removed. 

C. The affinity settings of the DRS cluster are removed and not maintained when DRS is re-enabled. 

D. The affinity settings of the DRS cluster are maintained when DRS is re-enabled. 

Answer: B,C 


Q110. Why are some virtual machines orphaned after rebooting a High Availability (HA) enabled host? 

A. The Orphaned virtual machines have HA restart disabled. 

B. The Orphaned virtual machines moved recently and the change did not persist. 

C. The host is attached to failed storage. 

D. The host just came out of maintenance mode. 

Answer: A