Best Quality of 2V0-620 exam topics materials and torrent for VMware certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2016 Sep 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q41. An administrator is creating a new Virtual SAN cluster on a Layer 2 network. There is an existing Virtual SAN cluster on the same Layer 2 network. 

Which two actions would allow the new Virtual SAN cluster to coexist with the older cluster? (Choose two.) 

A. Change the default Multicast Address on the new Virtual SAN cluster. 

B. Change the default Unicast Address on the new Virtual SAN Cluster. 

C. Create a separate VLAN for each cluster. 

D. Create an ARP Alias for the Virtual SAN VMkernel Network Adapter. 

Answer: A,C 


Q42. Which two parameters are required when adding an iSCSI target to an iSCSI Software Adapter using Dynamic Discovery? (Choose two.) 

A. The iSCSI device's IP Address or Fully Qualified Domain Name 

B. The Port Number 

C. The iSCSI device's iSCSI Qualified Name (IQN) 

D. The Default Gateway IP Address 

Answer: A,B 


Q43. An administrator has just completed installing an ESXi 6.x host, but doesn't know what address has been configured. 

Where is the ESXi host IP address configured? 

A. RVC console 

B. Direct Console User Interface 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Client 

Answer: B 


Q44. An administrator receives a report that no real time statistics are available for a virtual machine in the vCenter Server inventory. 

Which two statements indicate likely causes of the problem? (Choose two.) 

A. The virtual machine is powered off. 

B. The host containing the virtual machine is disconnected from vCenter Server. 

C. There is insufficient real time data to display the information. 

D. The vCenter Server service is not running. 

Answer: A,B 


Q45. An administrator has an application that requires connection directly to PCI devices through a virtual machine. 

What is a limitation of this configuration? 

A. Devices must be reserved for PCI passthrough on at least one host on which the virtual machine will run. 

B. Snapshots are not supported with DirectPath I/O passthrough devices. 

C. A maximum of 18 PCI vSphere DirectPath devices can be added to a virtual machine. 

D. Only one PCI controller can be presented to the virtual machine. 

Answer: B 


2V0-620  exam topics

Up to date 2v0-620 free:

Q46. Refer to the Exhibit. 


A storage administrator has reported that full utilization of all bandwidth from an ESXi 6.x host is not being seen. In troubleshooting the issue, the Adapter details are shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, what is cause of the issue? 

A. The array is not setup to use the correct multipathing policy. 

B. There are no virtual machines on the ESXi host. 

C. Not all links are used because a path is disabled. 

D. Another path needs to be configured. 

Answer: C 


Q47. Which three actions can be taken as a result of executing the vSphere Update Manager 6.x scan and remediation wizards? (Choose three.) 

A. Install and upgrade software in virtual machines. 

B. Upgrade the firmware on ESXi host devices. 

C. Upgrade and Patch ESXi hosts. 

D. Install and update third-party software on hosts. 

E. Upgrade virtual machine hardware. 

Answer: C,D,E 


Q48. From which two locations in the inventory hierarchy can you deploy a virtual machine using a template? (Choose two.) 

A. Directly from the template. 

B. From a compute resource. 

C. From an existing virtual machine. 

D. From a Datastore. 

Answer: A,B 


Q49. An administrator enables vSphere High Availability (HA) on an existing cluster with a large number of hosts and virtual machines. The administrator notices that the setup of vSphere HA on some of the hosts is failing. 

What step, if taken, might resolve this issue? 

A. Increase the value of the config.vpxd.das.electionWaitTimeSec setting. 

B. Set the value of vpxd.das.aamMemoryLimit to 256. 

C. Set the value of the das.useDefaultIsolationAddress setting to False. 

D. Increase the value of the das.iostatsinterval setting. 

Answer: A 


Q50. An administrator has just completed performing an interactive installation of ESXi 6.x and is booting the host. 

How is the network initially configured? 

A. The network is configured by Automatic Private IP Addressing (APIPA). 

B. The network is configured based on the settings detected in DNS. 

C. The network is configured with the address as specified in the installer. 

D. The network is automatically configured by DHCP. 

Answer: D