You can help to make notes around the Pdf files. Download the test engine in your PC and commit one or perhaps two hours practicing the VMware simulated test every single day. You can also visit our Expertise Exchange Forum in Testking home page. And then communicate with just about all our clients who are the VMware VMware certification candidates. You will be better prepared for the 2V0-620 exam.

2016 Sep 2v0-620 exam:

Q61. An administrator configures vSphere Replication for a virtual machine and enables multiple point in time (PIT) instances under the recovery settings in the Configure Replication wizard. 

Which two statements are correct for vSphere Replication with multiple point in time instances enabled? (Choose two.) 

A. vSphere Replication retains a number of snapshot instances of the virtual machine on the target site based on the retention policy that you specify. 

B. vSphere Replication uses the virtual machine's snapshot instances to define the target site Point in Time instance based on the retention policy that you specify. 

C. vSphere Replication does not support virtual machines with snapshots. 

D. vSphere Replication supports virtual machines with snapshots. 

Answer: A,C 


Q62. vMotion can be performed between which three physical boundaries? (Choose three.) 

A. Between two vCenter Server Systems 

B. Between two vSphere Distributed Virtual Switches 

C. Between two vCenter Server Datacenter objects 

D. Between two VMware NSX Layer 4 segments 

E. Between two NFS datastores 

Answer: A,B,C 


Q63. An administrator needs to verify that vMotion operations can be performed in a vSphere data center. 

What round trip time (RTT) latency is the maximum value that will allow vMotion operations to succeed? 

A. 50ms RTT 

B. 100ms RTT 

C. 150ms RTT 

D. 200ms RTT 

Answer: B 


Q64. By default, each ESXi 6.x host is provisioned with a certificate from which root certificate authority? 

A. RedHat Certificate Authority 

B. VMware Certificate Authority 

C. DigiCert Certificate Authority 

D. Verisign Certificate Authority 

Answer: B 


Q65. An application running in a virtual machine is experiencing performance issues. When utilizing performance monitoring utilities, it is noted that the CPU Utilization of the application is at 100%. 

Which two scenarios are probable causes of the CPU contention for the application? (Choose two.) 

A. There is a network I/O constraint. 

B. There is a storage I/O constraint. 

C. There is insufficient disk space assigned to the virtual machine. 

D. The application is not virtualization aware. 

Answer: A,B 


2passeasy.com

Far out vmware 2v0-620:

Q66. Which load balancing policy, previously limited to vSphere Distributed Switches, is now available on vSphere Standard Switches with vSphere 6.x? 

A. Route based on physical NIC workload 

B. Route based on IP Hash 

C. Route based on the originating virtual port 

D. Route based on Source MAC Hash 

Answer: A 


Q67. Which three features can be enabled for a new host cluster? (Choose three.) 

A. Storage Distributed Resource Scheduling 

B. High Availability 

C. Fault Tolerance 

D. Distributed Resource Scheduling 

E. Virtual SAN 

Answer: B,D,E 


Q68. Immediately after installing ESXi, an administrator observes that the Configure Lockdown Mode option is grayed out in the Direct Console User Interface (DCUI). 

What is the most likely explanation? 

A. The host has not yet been added to a vCenter Server. 

B. The BIOS on the host does not have NX/XD enabled. 

C. The ESXi host is running in evaluation mode. 

D. The host requires a reboot before this feature is available. 

Answer: A 


Q69. In order for a company to meet regulatory requirements, all ESXi 6.x Hosts must be configured to direct logs to a syslog server. 

What are two ways ESXi hosts can configured for this action? (Choose two) 

A. Use the esxcli system syslog command. 

B. Edit them in the ESXi host Advanced System Settings. 

C. From the Syslog collector user interface of the Web Client. 

D. Syslog logging is not available for ESXi Hosts. 

Answer: A,B 


Q70. The vSphere administrator is configuring directory services for an ESXi host: -- Exhibit --

-- Exhibit --


What should the vSphere administrator do to configure the host to use CAM services? 

A. Check the Use vSphere Authentication Proxy checkbox. 

B. Set Select Directory Service Type to CAM services. 

C. Specify CAM$ for the Domain. 

D. Set Trusted Domains to cam\name.tld where name.tld is the domain that the host is joining. 

Answer: A