Realistic of 2V0-620 real exam materials and testing material for VMware certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2016 Sep 2v0-620 free:

Q21. An attempt to enable vSphere Fault Tolerance for a powered-on virtual machine fails. 

Which two scenarios would result in this failure? (Choose two.) 

A. The virtual machine has three vCPUs configured. 

B. The host on which the virtual machine is running has insufficient memory resources. 

C. The virtual machine has insufficient resources to accommodate full reservation plus the overhead memory. 

D. VMware High Availability is enabled on the cluster of which this host is a member. 

Answer: B,C 


Q22. An administrator has been tasked with enabling High Availability (HA) on a cluster in a vSphere 6.x environment with default settings. The cluster configures properly and there are no errors. The next day when powering on a virtual machine, an error is presented: 

Not Enough Failover Resources 

Which three scenarios are likely causes of this error message? (Choose three.) 

A. The default VM Monitoring Sensitivity is set too high. 

B. There are not enough datastore heartbeat datastores configured by default. 

C. The default slot size in the cluster is set too high. 

D. There are virtual machines with large CPU reservations. 

E. A host is in maintenance mode for a replacement of a failed Hard Drive. 

Answer: C,D,E 


Q23. Refer to the Exhibit. 


A vSphere 6.x Standard Switch is configured with 4 virtual machine portgroups, as shown in the exhibit. 

Which portgroup would be utilized by default when creating a new virtual machine? 

A. Access Network 

B. DMZ Network 

C. VM Network 

D. Virtual Machine Network 

Answer: A 


Q24. When modifying a vApp, which two vSphere entities can be added? (Choose two.) 

A. A resource pool 

B. A network pool 

C. A vApp 

D. A folder 

Answer: A,C 


Q25. An administrator is unable to remove an ESXi 6.x host from a vSphere Distributed Switch. 

What are two likely reasons for this issue? (Choose two.) 

A. Vmkernel interfaces on the switch are still in use. 

B. VM Network port group adapters are connected to different switch. 

C. Physical NICs are migrated to different switch. 

D. VM Network adapters are connected to this switch. 

Answer: A,D 


2V0-620  real exam

Abreast of the times 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q26. The vSphere administrator attempts to connect to an ESXi host via an SSH client and receives the following security alert: 

-- Exhibit --


-- Exhibit --The vSphere administrator needs to determine whether the RSA key fingerprint shown in the security alert is the fingerprint of the intended ESXi host. 

Which tool should the vSphere administrator use? 

A. Direct Console User Interface 

B. vSphere Client 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Management Assistant 

Answer: A 


Q27. Which two Virtual SAN related actions might start resynchronization of virtual machine objects? (Choose two.) 

A. Editing a virtual machine storage policy to increase the number of replicas. 

B. Editing a virtual machine storage policy to reduce the number of replicas. 

C. Editing a virtual machine storage policy to increase the number of disk stripes. 

D. Editing a virtual machine storage policy to reduce the number of disk stripes. 

Answer: A,C 


Q28. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --


An administrator has been given requirements to configure vMotion for a new virtual machine. The configuration should: 

Provide Network Redundancy 

Use VLAN 550 

Be secured against anyone trying to spoof communication 

The vSwitch1 configuration is shown in the Exhibit. 

Which three changes should be made to meet the stated requirements? (Choose three.) 

A. The VLAN ID must be set appropriately. 

B. The default values for MAC Address Changes and Forged Transmits must be altered. 

C. The teaming and failover adapters must be set appropriately. 

D. The Traffic Shaping configuration must be altered. 

E. The Load Balancing Policy must be set appropriately. 

Answer: A,B,C 


Q29. An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines. 

Which database would meet the minimal requirements needed for this task? 

A. vFabric Postgres 

B. Microsoft SQL Express 2008 

C. Microsoft SQL Server 2014 

D. Oracle 11g 

Answer: A 


Q30. Which two events happen when Distributed Resource Scheduler (DRS) is disabled? (Choose two.) 

A. The cluster's resource pool heirarchy and affinity rules are re-established when DRS is turned back on. 

B. The cluster's resource pool hierarchy and affinity rules are not re-established when DRS is turned back on. 

C. The cluster's resource pools are removed from the cluster. 

D. The cluster's resource pools are removed from the cluster and assigned to the hosts. 

Answer: B,C