Exam Code: 220 901 pdf (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (901)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220 901 practice test free Exam.

Q1. Which of the following are the BEST features to include in a Home Theater PC? (Select TWO).

A. Liquid Cooling

B. VGA Output

C. Dual Monitors

D. Digital Audio

E. HDMI Output

F. NFC Capability

Answer: D,E


Q2. Joe, a technician, is tasked to install a new client machine. He notices the machine is not getting any network connectivity. He tests the network cable between the PC and the network jack and confirms it is good. Joe goes to the network closet and finds several network cables not connected to the switch. Which of the following tools would Joe use to

determine which cable goes back to the correct network jack?

A. Loopback plug

B. Toner probe

C. WiFi analyzer

D. Punchdown tool

Answer: B


Q3. A user is attempting to print a color document but it will not print in color. Which of the following should the technician do FIRST to fix the problem?

A. Reset printer IP address.

B. Change color toner cartridge.

C. Check grayscale setting.

D. Reinstall printer driver.

Answer: C


Q4. A user wants to store a personal video to view at a later time. Which of the following types of media is the LEAST expensive with a maximum capacity of 750MB?

A. USB drive

B. DVD-R

C. Blu-Ray

D. CD-R

Answer: D


Q5. The technician would like to upgrade a workstation by adding a USB 3.0 card, and updgarding the video card, sound card, and NIC. The technician is concerned about power consumption by the expansion cards. Which of the following upgrades would MOST likely require also upgrading the power supply?

A. Video card

B. USB 3.0 card

C. Sound card

D. Network card

Answer: A


Q6. A technician is installing a wireless router to be used as an access point. The company firewall will assign IP addresses to devices on the wireless network. Which of the following settings does the technician need to disable on the wireless router to accomplish this?

A. NAT

B. DMZ

C. PAT

D. DHCP

Answer: D


Q7. Which of the following technologies is responsible for communication with the CPU?

A. eSATA

B. PCI express

C. Southbridge

D. Northbridge

Answer: D


Q8. A user is trying to use an external hard drive with an incompatible file system. Which of the following tools will allow the user to change the file system on the hard drive?

A. format

B. defrag

C. bootrec

D. chkdsk

Answer: A


Q9. A laptop is setup at a podium for a presentation but is set to extended desktop. The presenter would like it to show exactly what the laptop screen is showing. Which of the following would be the QUICKEST way to accomplish this?

A. Look for the setting in control panel

B. Toggle the dual display function key

C. Change the screen orientation

D. Reboot the laptop

Answer: B


Q10. Which of the following is the form factor of a standard Parallel connector?

A. DB-9

B. DB-15

C. DB-25

D. DIN-6

Answer: C