we provide Actual CompTIA 220 901 practice test free practice exam which are the best for clearing 220 901 practice test test, and to get certified by CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901). The 220 901 pdf Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 220 901 dumps exam. Crack your CompTIA 220 901 pdf Exam with latest dumps, guaranteed!

Q41. An employee wants to work more efficiently from home. The IT manager suggests the employee consider purchasing a device that will allow use of monitor and input devices with the work laptop. Which of the following devices is MOST suitable for this purpose?

A. Docking station

B. Set-top box

C. KVM switch

D. USB hub

Answer: A


Q42. Which of the following adapters causes the LEAST amount of signal loss?

A. VGA to DVI

B. HDMI to VGA

C. DVI to HDMI

D. S-video to RCA

Answer: C


Q43. Which of the following ports is used when accessing a website with SSL encryption?

A. 22

B. 80

C. 110

D. 443

Answer: D


Q44. Which of the following Internet connection types is a digital form that runs over standard telephone wiring?

A. Fiber

B. Dial-up

C. Cable

D. DSL

Answer: D


Q45. A user is attempting to print a color document but it will not print in color. Which of the following should the technician do FIRST to fix the problem?

A. Reset printer IP address.

B. Change color toner cartridge.

C. Check grayscale setting.

D. Reinstall printer driver.

Answer: C


Q46. A user wants to reduce the amount of paper consumed on a multi-function printer. Which of the following settings should be configured to achieve this outcome?

A. Orientation

B. Duplex

C. Collate

D. Economy ink

Answer: B


Q47. DRAG DROP

Drag and drop the following speeds to the appropriate wireless standard. Tokens may be used more than once.

Answer:


Q48. A technician is connecting a PoE enabled phone and needs to run the drop from the switch that is 55 meters (180.4 feet) away. Which of the following cable types would be the MOST suitable for this purpose?

A. Fiber

B. Coaxial

C. CAT3

D. CAT6

Answer: D


Q49. A laptop logon screen can barely be seen, despite adjusting the display’s brightness setting. Which of the following display components is defective?

A. Backlight

B. Digitizer

C. Inverter

D. Polarizer

Answer: A


Q50. A user is reporting toner smudging on paper after printing. Which of the following should the technician inspect?

A. Print spooler

B. Fuser

C. Rollers

D. Maintenance kit

Answer: B