Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our comptia 220 901 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the CompTIA 220 901 practice test free exam in just one try? I am currently studying for the CompTIA 220 901 practice test free exam. Latest CompTIA 220 901 exam Test exam practice questions and answers, Try CompTIA 220 901 practice test free Brain Dumps First.

Q11. Which of the following are factors when designing a home theater PC?

A. Wireless NIC

B. Audio frequency

C. Video refresh rate

D. Video output

Answer: D


Q12. When installing multiple SCSI drives in a system, which of the following is correct?

A. All drives must have the same SCSI ID.

B. Drives will be automatically assigned an ID by the controller.

C. Drives in the same RAID array must have the same SCSI ID.

D. Each drive must have a different SCSI ID.

Answer: D


Q13. Which of the following are the BEST features to include in a Home Theater PC? (Select TWO).

A. Liquid Cooling

B. VGA Output

C. Dual Monitors

D. Digital Audio

E. HDMI Output

F. NFC Capability

Answer: D,E


Q14. A technician is notified of an inkjet printer not printing properly. The user’s computer has the printer software loaded and is not displaying any errors. A test print was performed, with one of the colors not printing properly. Which of the following would the technician typically perform FIRST to resolve the issue?

A. Replace cartridges

B. Run a cleaning page

C. Clean heads

D. Clean fuser assembly

Answer: C


Q15. When a technician is planning to replace a laptop hard drive, the technician will need to:

A. select a drive that is the correct form factor.

B. choose the correct drive cache size for the laptop.

C. also upgrade the memory.

D. verify voltage requirements.

Answer: A


Q16. A technician is installing Hyper-V and is getting an error that the software is not able to be installed. Which of the following processor characteristics should be checked?

A. Cache size

B. Virtualization support

C. Number of cores

D. Hyperthreading

Answer: B


Q17. Which of the following Internet connection types is known to have a significantly higher latency than the others?

A. Cable

B. Satellite

C. DSL

D. Fiber

Answer: B


Q18. A user creates a file in presentation software to be shown on a widescreen display. The user would like to adjust the aspect ratio of the slides in the presentation software so they display without extra black areas on the top, bottom, left, or right of the slides. Which of the following aspect ratios would BEST meet this requirement?

A. 4:3

B. 5:4

C. 16:9

D. 256:135

Answer: C


Q19. Under normal circumstances, which of the following wireless standards provides the slowest transfer speed at 2.4GHz?

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n

Answer: B


Q20. Which of the following expansion ports would be used to enable transfer of power, data, and video to peripheral devices on an Apple computer?

A. HDMI Video

B. Lightning

C. USB 2.0

D. Thunderbolt

Answer:: D