Examcollection offers free demo for comptia 220 901 exam. "CompTIA A+ Certification Exam (901)", also known as 220 901 dumps exam, is a CompTIA Certification. This set of posts, Passing the CompTIA 220 901 practice test free exam, will help you answer those questions. The 220 901 pdf Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real CompTIA 220 901 practice test exams and revised by experts!

Q31. A technician is tasked with improving the speed at which a system boots and loads applications as well as improving data availability. Which of the following should the technician implement?

A. Upgrade external storage to USB 3.0

B. Upgrade non RAID hard drives to SSD

C. Configure software RAID 5

D. Install additional eSATA drives

Answer: C


Q32. A user is searching for a piano keyboard to connect to a PC. The user would like the keyboard to communicate with the PC. Which of the following features should the user look for on a piano keyboard to BEST facilitate this?

A. MIDI

B. USB

C. TCP

D. HDMI

Answer: A


Q33. A user reports that the cursor jumps to random screen locations when typing on a laptop computer. Which of the following devices is MOST likely causing this?

A. The touchpad

B. The mouse wheel

C. The multimedia keys

D. The digitizer

Answer: A


Q34. For which of the following types of printers should a technician obtain a maintenance kit containing a fuser, transfer roller, and pickup rollers?

A. Thermal

B. Impact

C. Inkjet

D. Laser

Answer: D


Q35. Recently a company updated their network infrastructure. A user reports that a laptop is experiencing slower network speeds since the update. Which of the following would the technician replace, rather than purchase a new device?

A. Wireless NIC

B. CPU

C. RAM

D. Hard drive

Answer: A


Q36. CORRECT TEXT

Laura, a customer, has instructed you to configure her home office wireless access point. Laura plans to use the wireless network for finances and has requested that the network be setup with the highest encryption possible. Additionally, Laura knows that her neighbors have wireless networks and wants to ensure that her network is not being interfered with by the other networks. Laura requests that the default settings be changed to the following.

Wireless Name: HomeWiFi Shared Key: CompTIA Router Password: Secure$1 Finally, Laura wants to ensure that only her laptop and SmartPhone can connect to the network.

Laptop: IP Address 192.168.1.100 

Hardware Address: 00:0A:BF:03:C4:54 

SmartPhone: IP Address 192.168.1.101 

Hardware Address: 09:2C:D0:22:3F:11

Instructions: Select Laura's house in the diagram to configure her wireless network. Once the wireless network tabs are configured, select the save button and then the done button to submit.

Answer: 


Q37. A technician is building a new PC and notices that it has 8 DIMM sockets labeled 0 through 7. Four are white and four are blue. Which of the following should the technician do FIRST?

A. Install the memory in the four white slots

B. Install the memory in the four blue slots

C. Consult the motherboard documentation

D. Install the memory in slots 0 through 3

E. Fill all slots with memory

Answer: C


Q38. A technician has just installed a new SOHO router. There are four people sharing the Internet connection, and whenever one specific user comes online and begins streaming media, browsing slows down for the other users. Which of the following settings can the technician adjust so the experience is universal for all users?

A. DSL

B. QoS

C. VNC

D. WAN

Answer:: B


Q39. Ann, a user, reports her docked mobile workstation will periodically lose her network share drive and lose video to the second monitor. Which of the following is MOST likely the cause of this anomaly?

A. The workstation battery needs to be replaced.

B. The NIC is functioning intermittently.

C. Failed driver updates for the workstation’s devices.

D. The surge protector lost AC power.

Answer: D


Q40. An IT Director wants to increase security on the company website to prevent man-in-the- middle attacks. Which of the following Internet protocols should be implemented to meet the requirement?

A. HTTPS

B. IMAP

C. TELNET

D. SMTP

Answer: A