Exam Code: 210-255 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Cybersecurity Operations
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 210-255 Exam.

Q21. Which regular expression matches "color" and "colour"?

A. col[0-9]+our

B. colo?ur

C. colou?r

D. ]a-z]{7}

Answer: C


Q22. Refer to the exhibit. You notice that the email volume history has been abnormally high. Which potential result is true?

 

A. Email sent from your domain might be filtered by the recipient.

B. Messages sent to your domain may be queued up until traffic dies down.

C. Several hosts in your network may be compromised.

D. Packets may be dropped due to network congestion.

Answer: C


Q23. Which stakeholder group is responsible for containment, eradication, and recovery in incident handling?

A. facilitators

B. practitioners

C. leaders and managers

D. decision makers

Answer: A


Q24. In the context of incident handling phases, which two activities fall under scoping? (Choose two.)

A. determining the number of attackers that are associated with a security incident

B. ascertaining the number and types of vulnerabilities on your network

C. identifying the extent that a security incident is impacting protected resources on the network

D. determining what and how much data may have been affected

E. identifying the attackers that are associated with a security incident

Answer: D,E


Q25. DRAG DROP

 

Refer to the exhibit. Drag and drop the element name from the left onto the correct piece of the NetFlow v5 record from a security event on the right.

 

Answer: 

 


Q26. Which description of a retrospective maKvare detection is true?

A. You use Wireshark to identify the malware source.

B. You use historical information from one or more sources to identify the affected host or file.

C. You use information from a network analyzer to identify the malware source.

D. You use Wireshark to identify the affected host or file.

Answer: B


Q27. A user on your network receives an email in their mailbox that contains a malicious attachment. There is no indication that the file was run. Which category as defined in the Diamond Model of Intrusion does this activity fall under?

A. reconnaissance

B. weaponization

C. delivery

D. installation

Answer: A


Q28. DRAG DROP

 

Refer to the exhibit. Drag and drop the element name from the left onto the correct piece of the PCAP file on the right.

 

Answer:

 


Q29. Which option is generated when a file is run through an algorithm and generates a string specific to the contents of that file?

A. URL

B. hash

C. IP address

D. destination port

Answer: C


Q30. Which statement about threat actors is true?

A. They are any company assets that are threatened.

B. They are any assets that are threatened.

C. They are perpetrators of attacks.

D. They are victims of attacks.

Answer: B