Act now and download your Cisco 210-255 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 210-255 tutorials. Download Improve Cisco Implementing Cisco Cybersecurity Operations exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 210-255 with a classic professional.

Q11. During which phase of the forensic process is data that is related to a specific event labeled and recorded to preserve its integrity?

A. collection

B. examination

C. reporting

D. investigation

Answer: A


Q12. Which CVSSv3 metric value increases when the attacker is able to modify all files protected by the vulnerable component?

A. confidentiality

B. integrity

C. availability

D. complexity

Answer: A


Q13. Which option has a drastic impact on network traffic because it can cause legitimate traffic to be blocked?

A. true positive

B. true negative

C. false positive

D. false negative

Answer: A


Q14. In Microsoft Windows, as files are deleted the space they were allocated eventually is considered available for use by other files. This creates alternating used and unused areas of various sizes. What is this called?

A. network file storing

B. free space fragmentation

C. alternate data streaming

D. defragmentation

Answer: A


Q15. In VERIS, an incident is viewed as a series of events that adversely affects the information assets of an organization. Which option contains the elements that every event is comprised of according to VERIS incident model'?

A. victim demographics, incident description, incident details, discovery & response

B. victim demographics, incident details, indicators of compromise, impact assessment

C. actors, attributes, impact, remediation

D. actors, actions, assets, attributes

Answer: D


Q16. Which identifies both the source and destination location?

A. IP address

B. URL

C. ports

D. MAC address

Answer: C


Q17. Which string matches the regular expression r(ege)+x?

A. rx

B. regeegex

C. r(ege)x

D. rege+x

Answer: A


Q18. Which option is a misuse variety per VERIS enumerations?

A. snooping

B. hacking

C. theft

D. assault

Answer: B


Q19. Refer to the Exhibit. A customer reports that they cannot access your organization's website. Which option is a possible reason that the customer cannot access the website?

 

A. The server at 10.33.1.5 is using up too much bandwidth causing a denial- of-service.

B. The server at 10.67.10.5 has a virus.

C. A vulnerability scanner has shown that 10.67.10.5 has been compromised.

D. Web traffic sent from 10.67.10.5 has been identified as malicious by Internet sensors.

Answer: C


Q20. You see 100 HTTP GET and POST requests for various pages on one of your webservers. The user agent in the requests contain php code that, if executed, creates and writes to a new php file on the webserver. Which category does this event fall under as defined in the Diamond Model of Intrusion?

A. delivery

B. reconnaissance

C. action on objectives

D. installation

E. exploitation

Answer: D