Breathing of 210-255 answers materials and ebook for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 210-255 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Cybersecurity Operations exam Today!

2017 Mar 210-255 practice test

Q21. Which element can be used by a threat actor to discover a possible opening into a target network and can also be used by an analyst to determine the protocol of the malicious traffic?

A. TTLs

B. ports

C. SMTP replies

D. IP addresses

Answer: A


Q22. Which identifies both the source and destination location?

A. IP address

B. URL

C. ports

D. MAC address

Answer: C


Q23. Which process is being utilized when IPS events are removed to improve data integrity?

A. data normalization

B. data availability

C. data protection

D. data signature

Answer: B


Q24. In VERIS, an incident is viewed as a series of events that adversely affects the information assets of an organization. Which option contains the elements that every event is comprised of according to VERIS incident model'?

A. victim demographics, incident description, incident details, discovery & response

B. victim demographics, incident details, indicators of compromise, impact assessment

C. actors, attributes, impact, remediation

D. actors, actions, assets, attributes

Answer: D


Q25. Which statement about threat actors is true?

A. They are any company assets that are threatened.

B. They are any assets that are threatened.

C. They are perpetrators of attacks.

D. They are victims of attacks.

Answer: B


Updated 210-255 test question:

Q26. Which option is a misuse variety per VERIS enumerations?

A. snooping

B. hacking

C. theft

D. assault

Answer: B


Q27. Which feature is used to find possible vulnerable services running on a server?

A. CPU utilization

B. security policy

C. temporary internet files

D. listening ports

Answer: D


Q28. Which stakeholder group is responsible for containment, eradication, and recovery in incident handling?

A. facilitators

B. practitioners

C. leaders and managers

D. decision makers

Answer: A


Q29. Which regular expression matches "color" and "colour"?

A. col[0-9]+our

B. colo?ur

C. colou?r

D. ]a-z]{7}

Answer: C


Q30. Which element is included in an incident response plan?

A. organization mission

B. junior analyst approval

C. day-to-day firefighting

D. siloed approach to communications

Answer: A