Act now and download your Cisco 210-255 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 210-255 tutorials. Download Most up-to-date Cisco Implementing Cisco Cybersecurity Operations exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 210-255 with a classic professional.

2017 Mar 210-255 download

Q1. Which option can be addressed when using retrospective security techniques?

A. if the affected host needs a software update

B. how the malware entered our network

C. why the malware is still in our network

D. if the affected system needs replacement

Answer: A


Q2. Which kind of evidence can be considered most reliable to arrive at an analytical assertion?

A. direct

B. corroborative

C. indirect

D. circumstantial

E. textual

Answer: A


Q3. A user on your network receives an email in their mailbox that contains a malicious attachment. There is no indication that the file was run. Which category as defined in the Diamond Model of Intrusion does this activity fall under?

A. reconnaissance

B. weaponization

C. delivery

D. installation

Answer: A


Q4. Which option can be addressed when using retrospective security techniques?

A. if the affected host needs a software update

B. how the malware entered our network

C. why the malware is still in our network

D. if the affected system needs replacement

Answer: A


Q5. Which element is included in an incident response plan?

A. organization mission

B. junior analyst approval

C. day-to-day firefighting

D. siloed approach to communications

Answer: A


Up to the immediate present 210-255 question:

Q6. Which data element must be protected with regards to PCI?

A. past health condition

B. geographic location

C. full name

D. recent payment amount

Answer: D


Q7. Which identifies both the source and destination location?

A. IP address

B. URL

C. ports

D. MAC address

Answer: C


Q8. Refer to the exhibit. Which type of log is this an example of?

 

A. syslog

B. NetFlow log

C. proxy log

D. IDS log

Answer: A


Q9. Which description of a retrospective maKvare detection is true?

A. You use Wireshark to identify the malware source.

B. You use historical information from one or more sources to identify the affected host or file.

C. You use information from a network analyzer to identify the malware source.

D. You use Wireshark to identify the affected host or file.

Answer: B


Q10. Which goal of data normalization is true?

A. Reduce data redundancy.

B. Increase data redundancy.

C. Reduce data availability.

D. Increase data availability

Answer: C