we provide Verified Cisco ccna 200 125 syllabus test which are the best for clearing ccna 200 125 dumps test, and to get certified by Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0). The 200 125 cisco Questions & Answers covers all the knowledge points of the real ccna 200 125 ebook exam. Crack your Cisco cisco ccna 200 125 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q61.  - (Topic 3)

If IP routing is enabled, which two commands set the gateway of last resort to the default gateway? (Choose two.)

A. ip default-gateway 0.0.0.0

B. ip route 172.16.2.1 0.0.0.0 0.0.0.0

C. ip default-network 0.0.0.0

D. ip default-route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.2.1

E. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.2.1

Answer: C,E

Explanation:

Both the “ip default-network” and “ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 (next hop)” commands can be used to set the default gateway in a Cisco router.


Q62.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router?

A. 10.1.1.2

B. 10.154.154.1

C. 172.16.5.1

D. 192.168.5.3

Answer: C

Explanation:

The highest IP address of all loopback interfaces will be chosen -> Loopback 0 will be chosen as the router ID.


Q63. - (Topic 5)

What is a valid HSRP virtual MAC address?

A. 0000.5E00.01A3 

B. 0007.B400.AE01 

C. 0000.0C07.AC15 

D. 0007.5E00.B301

Answer: C

Explanation:

With HSRP, two or more devices support a virtual router with a fictitious MAC address and unique IP address. There are two version of HSRP.

+ With HSRP version 1, the virtual router’s MAC address is 0000.0c07.ACxx , in which xx is the HSRP group.

+ With HSRP version 2, the virtual MAC address if 0000.0C9F.Fxxx, in which xxx is the HSRP group.

Note: Another case is HSRP for IPv6, in which the MAC address range from 0005.73A0.0000 through 0005.73A0.0FFF.


Q64.  - (Topic 5)

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP?

A. Addresses in a private range will not be routed on the Internet backbone.

B. Only the ISP router will have the capability to access the public network.

C. The NAT process will be used to translate this address to a valid IP address.

D. A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range.

Answer: A

Explanation:

Private RFC 1918 IP addresses are meant to be used by organizations locally within their own network only, and cannot be used globally for Internet use.


Q65.  - (Topic 7)

What Netflow component can be applied to an interface to track IPv4 traffic?

A. flow monitor

B. flow record

C. flow sampler

D. flow exporter

Answer: A

Explanation:

Flow monitors are the Flexible NetFlow component that is applied to interfaces to perform network traffic monitoring. Flow monitors consist of a record and a cache. You add the record to the flow monitor after you create the flow monitor. The flow monitor cache is automatically created at the time the flow monitor is applied to the first interface. Flow data

is collected from the network traffic during the monitoring process based on the key and nonkey fields in the record, which is configured for the flow monitor and stored in the flow monitor cache.

For example, the following example creates a flow monitor named FLOW-MONITOR-1 and enters Flexible NetFlow flow monitor configuration mode:

Router(config)# flow monitor FLOW-MONITOR-1 Router(config-flow-monitor)#


Q66.  - (Topic 8)

Which IPv6 header field is equivalent to the TTL?

A. Hop Limit

B. Flow Label

C. TTD

D. Hop Count

E. Scan Timer

Answer: A


Q67.  - (Topic 5)

Which three statements about HSRP operation are true? (Choose three.)

A. The virtual IP address and virtual MA+K44C address are active on the HSRP Master router.

B. The HSRP default timers are a 3 second hello interval and a 10 second dead interval.

C. HSRP supports only clear-text authentication.

D. The HSRP virtual IP address must be on a different subnet than the routers' interfaces on the same LAN.

E. The HSRP virtual IP address must be the same as one of the router's interface addresses on the LAN.

F. HSRP supports up to 255 groups per interface, enabling an administrative form of load balancing.

Answer: A,B,F

Explanation:

The virtual MAC address of HSRP version 1 is 0000.0C07.ACxx, where xx is the HSRP group number in hexadecimal based on the respective interface. For example, HSRP group 10 uses the HSRP virtual MAC address of 0000.0C07.AC0A. HSRP version 2 uses a virtual MAC address of 0000.0C9F.FXXX (XXX: HSRP group in hexadecimal).


Q68.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

If the devices produced the given output, what is the cause of the EtherChannel problem?

A. SW1's Fa0/1 interface is administratively shut down.

B. There is an encapsulation mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces.

C. There is an MTU mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces.

D. There is a speed mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces.

Answer: D

Explanation:

You must configure all interfaces in an EtherChannel to operate at the same speeds and duplex modes. Based on the output shown, SW1 is configured to run at 10Mb while SW2 is operating at 100 Mb.


Q69.  - (Topic 8)

Which route source code represents the routing protocol with a default administrative distance of 90 in the routing table?

A. S

B. E

C. D

D. R

E. O

Answer: C

Explanation:

SStatic EEGP DEIGRP RRIP OOSPF

Default Administrative distance of EIGRP protocol is 90 then answer is C

Default Distance Value TableThis table lists the administrative distance default values of the protocols that Cisco supports:

Route Source

Default Distance Values

Connected interface 0

Static route 1

Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) summary route 5

External Border Gateway Protocol (BGP) 20

Internal EIGRP 90

IGRP 100 OSPF 110

Intermediate System-to-Intermediate System (IS-IS) 115

Routing Information Protocol (RIP) 120

Exterior Gateway Protocol (EGP) 140

On Demand Routing (ODR) 160

External EIGRP 170

Internal BGP 200

Unknown* 255


Q70.  - (Topic 5)

Which three statements about Syslog utilization are true? (Choose three.)

A. Utilizing Syslog improves network performance.

B. The Syslog server automatically notifies the network administrator of network problems.

C. A Syslog server provides the storage space necessary to store log files without using router disk space.

D. There are more Syslog messages available within Cisco IOS than there are comparable SNMP trap messages.

E. Enabling Syslog on a router automatically enables NTP for accurate time stamping.

F. A Syslog server helps in aggregation of logs and alerts.

Answer: C,D,F

Explanation:

The Syslog sender sends a small (less than 1KB) text message to the Syslog receiver. The Syslog receiver is commonly called "syslogd," "Syslog daemon," or "Syslog server." Syslog messages can be sent via UDP (port 514) and/or TCP (typically, port 5000). While there are some exceptions, such as SSL wrappers, this data is typically sent in clear text over the network. A Syslog server provides the storage space necessary to store log files without using router disk space.

In general, there are significantly more Syslog messages available within IOS as compared to SNMP Trap messages. For example, a Cisco Catalyst 6500 switch running Cisco IOS Software Release 12.2(18)SXF contains about 90 SNMP trap notification messages, but has more than 6000 Syslog event messages.

System logging is a method of collecting messages from devices to a server running a syslog daemon. Logging to a central syslog server helps in aggregation of logs and alerts. Cisco devices can send their log messages to a UNIX-style syslog service. A syslog service accepts messages and stores them in files, or prints them according to a simple configuration file.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/services/high-availability/white_paper_c11-557812.html