we provide Refined Cisco 200 125 ccna pdf latest exam which are the best for clearing 200 125 ccna test, and to get certified by Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0). The ccna routing and switching 200 125 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real ccna 200 125 syllabus exam. Crack your Cisco ccna routing and switching 200 125 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q21.  - (Topic 8)

Which two circumstances can cause collision domain issues on VLAN domain? (Choose two.)

A. duplex mismatches on Ethernet segments in the same VLAN

B. multiple errors on switchport interfaces

C. congestion on the switch inband path

D. a failing NIC in an end device

E. an overloaded shared segment

Answer: A,C 

Explanation: Collision Domains

A collision domain is an area of a single LAN where end stations contend for access to the network because all end stations are connected to a shared physical medium. If two connected devices transmit onto the media at the same time, a collision occurs. When a collision occurs, a JAM signal is sent on the network, indicating that a collision has occurred and that devices should ignore any fragmented data associated with the collision. Both sending devices back off sending their data for a random amount and then try again if the medium is free for transmission. Therefore, collisions effectively delay transmission of

data, lowering the effective throughput available to a device. The more devices that are attached to a collision domain, the greater the chances of collisions; this results in lower bandwidth and performance for each device attached to the collision domain. Bridges and switches terminate the physical signal path of a collision domain, allowing you to segment separate collision domains, breaking them up into multiple smaller pieces to provide more bandwidth per user within the new collision domains formed.


Q22.  - (Topic 8)

Which two security appliances will you use in a network? (Choose two.)

A. ATM

B. IDS

C. IOS

D. IOX

E. IPS

F. SDM

Answer: B,E


Q23. DRAG DROP - (Topic 7)

Drag each category on the left to its corresponding router output line on the right. Each router output line is the result of a show ip interface command. Not all categories are used.

Answer:

Explanation:

A simple way to find out which layer is having problem is to remember this rule: “the first statement is for Layer 1, the last statement is for Layer 2 and if Layer 1 is down then surely Layer 2 will be down too”, so you have to check Layer 1 before checking Layer 2. For example, from the output “Serial0/1 is up, line protocol is down” we know that it is a layer 2 problem because the first statement (Serial0/1 is up) is good while the last statement (line protocol is down) is bad. For the statement “Serial0/1 is down, line protocol is down”, both layers are down so the problem belongs to Layer 1.

There is only one special case with the statement “…. is administrator down, line protocol is down”. In this case, we know that the port is currently disabled and shut down by the administrators.


Q24.  - (Topic 8)

Which component of the routing table ranks routing protocols according to their preferences?

A. administrative distance

B. next hop

C. metric

D. routing protocol code

Answer: A

Explanation:

Administrative distance - This is the measure of trustworthiness of the source of the route. If a router learns about a destination from more than one routing protocol, administrative distance is compared and the preference is given to the routes with lower administrative distance. In other words, it is the believability of the source of the route.


Q25.  - (Topic 8)

Which method does a connected trunk port use to tag VLAN traffic?

A. IEEE 802 1w

B. IEEE 802 1D

C. IEEE 802 1Q

D. IEEE 802 1p

Answer: C

Explanation:

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/lan-switching/8021q/17056-741-4.html


Q26.  - (Topic 5)

Which two are features of IPv6? (Choose two.)

A. anycast

B. broadcast

C. multicast

D. podcast

E. allcast

Answer: A,C

Explanation:

IPv6 addresses are classified by the primary addressing and routing methodologies common in networking: unicast addressing, anycast addressing, and multicast addressing.

✑ A unicast address identifies a single network interface. The Internet Protocol

delivers packets sent to a unicast address to that specific interface.

✑ An anycast address is assigned to a group of interfaces, usually belonging to different nodes. A packet sent to an anycast address is delivered to just one of the member interfaces, typically the nearest host, according to the routing protocol’s definition of distance. Anycast addresses cannot be identified easily, they have the same format as unicast addresses, and differ only by their presence in the network at multiple points. Almost any unicast address can be employed as an anycast address.

✑ A multicast address is also used by multiple hosts, which acquire the multicast address destination by participating in the multicast distribution protocol among the network routers. A packet that is sent to a multicast address is delivered to all interfaces that have joined the corresponding multicast group.


Q27.  - (Topic 5)

Which two statements describe characteristics of IPv6 unicast addressing? (Choose two.)

A. Global addresses start with 2000::/3.

B. Link-local addresses start with FE00:/12.

C. Link-local addresses start with FF00::/10.

D. There is only one loopback address and it is ::1.

E. If a global address is assigned to an interface, then that is the only allowable address for the interface.

Answer: A,D

Explanation:

Below is the list of common kinds of IPv6 addresses:


Q28.  - (Topic 5)

What SNMP message alerts the manager to a condition on the network?

A. response

B. get

C. trap

D. capture

Answer: C

Explanation:

An agent can send unsolicited traps to the manager. Traps are messages alerting the SNMP manager to a condition on the network. Traps can mean improper user authentication, restarts, link status (up or down), MAC address tracking, closing of a TCP

connection, loss of connection to a neighbor, or other significant events.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst2950/software/release/12-1_9_ea1/configuration/guide/scg/swsnmp.html


Q29.  - (Topic 4)

What is the result of issuing the frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast command?

A. defines the destination IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202

B. defines the source IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202

C. defines the DLCI on which packets from the 192.168.1.2 IP address are received

D. defines the DLCI that is used for all packets that are sent to the 192.168.1.2 IP address

Answer: D

Explanation:

This command identifies the DLCI that should be used for all packets destined to the 192.168.1.2 address. In this case, DLCI 202 should be used.


Q30.  - (Topic 5)

Syslog was configured with a level 3 trap. Which 3 types of logs would be generated (choose four)

A. Emergencies

B. Alerts

C. Critical

D. Errors

E. Warnings

Answer: A,B,C,D

Explanation:

The Message Logging is divided into 8 levels as listed below: Level Keyword Description

0 emergencies System is unusable 1 alerts Immediate action is needed 2 critical Critical conditions exist

3 errors Error conditions exist

4 warnings Warning conditions exist

5 notification Normal, but significant, conditions exist 6 informational Informational messages

7 debugging Debugging messages

The highest level is level 0 (emergencies). The lowest level is level 7. If you specify a level with the “logging console level” command, that level and all the higher levels will be

displayed. For example, by using the “logging console warnings” command, all the logging of emergencies, alerts, critical, errors, warnings will be displayed.