Cause all that matters here is passing the Cisco 200 125 ccna book exam. Cause all that you need is a high score of ccna 200 120 vs 200 125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 200 125 ccna pdf exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q151.  - (Topic 4)

Which two options are valid WAN connectivity methods? (Choose two.)

A. PPP

B. WAP

C. DSL

D. L2TPv3

E. Ethernet

Answer: A,C

Explanation:

The Point-to-Point Protocol (PPP) provides a standard method for transporting multi- protocol datagrams over point-to-point links. PPP was originally emerged as an encapsulation protocol for transporting IP traffic between two peers. It is a data link layer protocol used for WAN connections.

DSL is also considered a WAN connection, as it can be used to connect networks, typically when used with VPN technology.


Q152.  - (Topic 4)

Which two statistics appear in show frame-relay map output? (Choose two.)

A. the number of BECN packets that are received by the router

B. the value of the local DLCI

C. the number of FECN packets that are received by the router

D. the status of the PVC that is configured on the router

E. the IP address of the local router

Answer: B,D

Explanation:

Sample “show frame-relay map” output: R1#sh frame map

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.1 dlci 401(0x191,0x6410), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.3 dlci 403(0x193,0x6430), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.4 dlci 401(0x191,0x6410), static, CISCO, status defined, active


Q153.  - (Topic 8)

Which statement about the IP SLAs ICMP Echo operation is true?

A. The frequency of the operation .s specified in milliseconds.

B. It is used to identify the best source interface from which to send traffic.

C. It is configured in enable mode.

D. It is used to determine the frequency of ICMP packets.

Answer: D

Explanation:

This module describes how to configure an IP Service Level Agreements (SLAs) Internet Control Message Protocol (ICMP) Echo operation to monitor end-to-end response time between a Cisco router and devices using IPv4 or IPv6. ICMP Echo is useful for

troubleshooting network connectivity issues. This module also demonstrates how the results of the ICMP Echo operation can be displayed and analyzed to determine how the network IP connections are performing.

ICMP Echo Operation

The ICMP Echo operation measures end-to-end response time between a Cisco router and any devices using IP. Response time is computed by measuring the time taken between sending an ICMP Echo request message to the destination and receiving an ICMP Echo reply.

In the figure below ping is used by the ICMP Echo operation to measure the response time between the source IP SLAs device and the destination IP device. Many customers use IP SLAs ICMP-based operations, in-house ping testing, or ping-based dedicated probes for response time measurements.

Figure 1. ICMP Echo Operation

http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/i/100001-200000/120001-130000/121001- 122000/121419.ps/_jcr_content/renditions/121419.jpg

The IP SLAs ICMP Echo operation conforms to the same IETF specifications for ICMP ping testing and the two methods result in the same response times.

Configuring a Basic ICMP Echo Operation on the Source Device SUMMARY STEPS


Q154.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the results that are shown. What is the problem?

A. The link between Host1 and Switch1 is down.

B. TCP/IP is not functioning on Host1

C. The link between Router1 and Router2 is down.

D. The default gateway on Host1 is incorrect.

E. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown.

F. The link between Switch1 and Router1 is down.

Answer: C

Explanation:

Host1 tries to communicate with Host2. The message destination host unreachable from Router1 indicates that the problem occurs when the data is forwarded from Host1 to Host2. According to the topology, we can infer that the link between Router1 and Router2 is down.


Q155.  - (Topic 5)

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.)

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast.

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type.

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address.

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID.

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory.

Answer: B,C

Explanation:

✑ A single interface may be assigned multiple addresses of any type (unicast, anycast, multicast).

✑ Every IPv6-enabled interface must contain at least one loopback and one link-local

address.

✑ Optionally, every interface can have multiple unique local and global addresses.

Reference: IPv6 Addressing at a Glance – Cisco PDF


Q156.  - (Topic 8)

Which command can you enter to determine whether a switch is operating in trunking mode?

A. show ip interface brief

B. show vlan

C. show interfaces

D. show interface switchport

Answer: D


Q157.  - (Topic 3)

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.)

A. It requires the use of ARP.

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link.

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link.

D. It routes over links rather than over networks.

Answer: B,D

Explanation:

Here is a list of the differences between OSPFv2 and OSPFv3:

✑ They use different address families (OSPFv2 is for IPv4-only, OSPFv3 can be used for IPv6-only or both protocols

✑ OSPFv3 introduces new LSA types

✑ OSPFv3 has different packet format

✑ OSPFv3 uses different flooding scope bits (U/S2/S1)

✑ OSPFv3 adjacencies are formed over link-local IPv6 communications

✑ OSPFv3 runs per-link rather than per-subnet

✑ OSPFv3 supports multiple instances on a single link, Interfaces can have multiple IPv6 addresses

✑ OSPFv3 uses multicast addresses FF02::5 (all OSPF routers), FF02::6 (all OSPF DRs)

✑ OSPFv3 Neighbor Authentication done with IPsec (AH)

✑ OSPFv2 Router ID (RID) must be manually configured, still a 32-bit number

Reference: http://www.networkworld.com/article/2225270/cisco-subnet/ospfv3-for-ipv4-and- ipv6.html


Q158.  - (Topic 8)

Which command can you enter to route all traffic that is destined for 192.168.0.0/20 to a specific interface?

A. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.240.0 GigabitEthernet0/1

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1

C. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1

D. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1

Answer: A


Q159.  - (Topic 7)

Scenario:

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three

other remote branch offices using point-to-point serial links.

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices.

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R4 in the Branch1 office. What is causing the problem?

A. There is an area ID mismatch.

B. There is a Layer 2 issue; an encapsulation mismatch on serial links.

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch.

D. The R3 router ID is configured on R4.

Answer: A

Explanation:

A show running-config command on R3 and R4 shows that R4 is incorrectly configured for area 2:


Q160.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router?

A. 10.1.1.2

B. 10.154.154.1

C. 172.16.5.1

D. 192.168.5.3

Answer: C

Explanation:

The highest IP address of all loopback interfaces will be chosen -> Loopback 0 will be chosen as the router ID.