It is more faster and easier to pass the Cisco 105 200 exam by using Realistic Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Most recent ccna routing and switching icnd2 200 105 official cert guide Exam and find the same core area icnd2 200 105 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q51. - (Topic 2) 

Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer:

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/iproute_ospf/command/reference/iro_osp3.html#wp1 01217 Examples The following is sample output from the show ip ospf database command when no arguments or keywords are used: Router# show ip ospf database OSPF Router with id(192.168.239.66) (Process ID 300) 


Q52. - (Topic 2) 

What information does a router running a link-state protocol use to build and maintain its topological database? (Choose two.) 

A. hello packets 

B. SAP messages sent by other routers 

C. LSAs from other routers 

D. beacons received on point-to-point links 

E. routing tables received from other link-state routers 

F. TTL packets from designated routers 

Answer: A,C 

Explanation: 

Link State Routing Protocols http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=24090&seqNum=4 

Link state protocols, sometimes called shortest path first or distributed database protocols, are built around a well-known algorithm from graph theory, E. W. Dijkstra'a shortest path algorithm. Examples of link state routing protocols are: Open Shortest Path First (OSPF) for IP The ISO's Intermediate System to Intermediate System (IS-IS) for CLNS and IP DEC's DNA Phase V Novell's NetWare Link Services Protocol (NLSP) Although link state protocols are rightly considered more complex than distance vector protocols, the basic functionality is not complex at all: 

1. Each router establishes a relationship—an adjacency—with each of its neighbors. 

2. Each router sends link state advertisements (LSAs), some 

3. Each router stores a copy of all the LSAs it has seen in a database. If all works well, the databases in all routers should be identical. 

4. The completed topological database, also called the link state database, describes a graph of the internetwork. Using the Dijkstra algorithm, each router calculates the shortest path to each network and enters this information into the route table. 


Q53. DRAG DROP - (Topic 2) 

Answer: 

Explanation: 

+ holddown timer: prevents a router from improperly reinstating a route from a regular routing update 

+ split horizon: prevents information about a route from being sent in the direction from which the route was learned 

+ defining a maximum: prevents invalid updates from looping the internetwork indefinitely 

+ route poisoning: causes a routing protocol to advertise an infinite metric for a failed route 

+ triggered update: decreases convergence time by immediately sending route information in response to a topology change 


Q54. - (Topic 3) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer:

Explanation: 

A protocol that establishes, configures, and tests data link connections used by the PPP Link Control Protocol offers PPP encapsulation different options, including the following: Authentication - options includes PAP and CHAP Compression - Data compression increases the throughput on a network link, by reducing the amount of data that must be transmitted. Error Detection -Quality and Magic numbers are used by PPP to ensure a reliable, loop-free data link. Multilink - Supported in IOS 11.1 and later, multilink is supported on PPP links between Cisco routers. This splits the load for PPP over two or more parallel circuits and is called a bundle. 


Q55. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Host A pings interface S0/0 on router 3, what is the TTL value for that ping? 

A. 253 

B. 252 

C. 255 

D. 254 

Answer:

Explanation: 

From the CCNA ICND2 Exam book: “Routers decrement the TTL by 1 every time they forward a packet; if a router decrements the TTL to 0, it throws away the packet. This prevents packets from rotating forever.” I want to make it clear that before the router forwards a packet, the TTL is still remain the same. For example in the topology above, pings to S0/1 and S0/0 of Router 2 have the same TTL. 

The picture below shows TTL values for each interface of each router and for Host B. 

Notice that Host A initializes ICMP packet with a TTL of 255: 


Q56. - (Topic 3) 

Which command is used to enable CHAP authentication, with PAP as the fallback method, on a serial interface? 

A. Router(config-if)# ppp authentication chap fallback ppp 

B. Router(config-if)# ppp authentication chap pap 

C. Router(config-if)# authentication ppp chap fallback ppp 

D. Router(config-if)# authentication ppp chap pap 

Answer:

Explanation: 

The command “ppp authentication chap pap” command indicates the CHAP authentication is used first. If it fails or is rejected by other side then uses PAP instead. If you want to use PAP first (then CHAP) you can use the “ppp authentication pap chap” command 

Reference: http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/12_2/security/configuration/guide/scfathen.html 


Q57. - (Topic 2) 

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) 

A. It requires the use of ARP. 

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. 

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. 

D. It routes over links rather than over networks. 

Answer: B,D Explanation: 

Here is a list of the differences between OSPFv2 and OSPFv3: 

They use different address families (OSPFv2 is for IPv4-only, OSPFv3 can be used for IPv6-only or both protocols OSPFv3 introduces new LSA types OSPFv3 has different packet format OSPFv3 uses different flooding scope bits (U/S2/S1) OSPFv3 adjacencies are formed over link-local IPv6 communications OSPFv3 runs per-link rather than per-subnet OSPFv3 supports multiple instances on a single link, Interfaces can have multiple IPv6 addresses OSPFv3 uses multicast addresses FF02::5 (all OSPF routers), FF02::6 (all OSPF DRs) OSPFv3 Neighbor Authentication done with IPsec (AH) OSPFv2 Router ID (RID) must be manually configured, still a 32-bit number 

Reference: http://www.networkworld.com/article/2225270/cisco-subnet/ospfv3-for-ipv4-and-ipv6.html 


Q58. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

C-router is to be used as a "router-on-a-stick" to route between the VLANs. All the interfaces have been properly configured and IP routing is operational. The hosts in the VLANs have been configured with the appropriate default gateway. What is true about this configuration? 

A. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router eigrp 123 C-router(config-router)# network 172.19.0.0 

B. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router ospf 1 C-router(config-router)# network 172.19.0.0 0.0.3.255 area 0 

C. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router rip C-router(config-router)# network 172.19.0.0 

D. No further routing configuration is required. 

Answer:

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk815/technologies_configuration_example09186a 00800949fd.shtml https://learningnetwork.cisco.com/servlet/JiveServlet/download/5669-2461/Router%20on%20a%20Stick.pdf. 


Q59. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? 

A. It has more than one interface that is connected to the root network segment. 

B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. 

C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. 

D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. 

Answer:

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk621/technologies_tech_note09186a008009482f.s html When a switch receives a BPDU, it first compares priority, the lower number wins. If a tie, compare MAC, the smaller one wins. Here Switch has 32769 priority which is greater than 20481 so switch will not elect for root bridge. It says the bridge priority for Switch is 32769, and the root priority is 20481. Which means that some other switch has the lower priority and won the election for VLAN 1. 


Q60. - (Topic 2) 

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0? 

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0 

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0 

D. network all-interfaces area 0 

Answer:

Explanation: 

Example 3-1 displays OSPF with a process ID of 1 and places all interfaces configured with 

an IP address in area 0. The network command.network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0.dictates that you do not care (255.255.255.255) what the IP address is, but if an IP 

address is enabled on any interface, place it in area 0. 

Example 3-1.Configuring OSPF in a Single Area 

router ospf 1 network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 Reference: http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=26919&seqNum=3