Want to know Actualtests 1z0-808 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java SE 8 Programmer I certification experience? Study High quality Oracle 1z0-808 answers to Up to the minute 1z0-808 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1z0-808 (Java SE 8 Programmer I) test on your first attempt.

2016 Sep 1z0-808 brain dumps

Q141. Given the fragment: 


What is the result? 

A. 13480.0 

B. 13480.02 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: A 


Q142. Which statement is true about Java byte code? 

A. It can run on any platform. 

B. It can run on any platform only if it was compiled for that platform. 

C. It can run on any platform that has the Java Runtime Environment. 

D. It can run on any platform that has a Java compiler. 

E. It can run on any platform only if that platform has both the Java Runtime Environment and a Java compiler. 

Answer: C 


Q143. Given the code fragments: 


What is the result? 

A. Super Sub Sub 

B. Contract Contract Super 

C. Compilation fails at line n1 

D. Compilation fails at line n2 

Answer: D 


Q144. Given the code fragment: 


Which option represents the state of the num array after successful completion of the outer loop? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q145. Given: 

class Overloading { 

int x(double d) { 

System.out.println("one"); 

return 0; 

String x(double d) { 

System.out.println("two"); 

return null; 

double x(double d) { 

System.out.println("three"); 

return 0.0; 

public static void main(String[] args) { 

new Overloading().x(4.0); 

What is the result? 

A. One 

B. Two 

C. Three 

D. Compilation fails. 

Answer: D 


1z0-808  exam question

Improved 1z0-808 exam cost:

Q146. Given the code fragment: 

// insert code here 

arr[0] = new int[3]; 

arr[0][0] = 1; 

arr[0][1] = 2; 

arr[0][2] = 3; 

arr[1] = new int[4]; 

arr[1][0] = 10; 

arr[1][1] = 20; 

arr[1][2] = 30; 

arr[1][3] = 40; 

Which two statements, when inserted independently at line // insert code here, enable the code to compile? 

A. int [] [] arr = null; 

B. int [] [] arr = new int [2]; 

C. int [] [] arr = new int [2] [ ]; 

D. int [] [] arr = new int [] [4]; 

E. int [] [] arr = new int [2] [0]; 

F. int [] [] arr = new int [0] [4]; 

Answer: C,E 


Q147. Given: 

import java.util.*; 

public class Ref { 

public static void main(String[] args) { 

StringBuilder s1 = new StringBuilder("Hello Java!"); 

String s2 = s1.toString(); 

List<String> lst = new ArrayList<String>(); 

lst.add(s2); 

System.out.println(s1.getClass()); 

System.out.println(s2.getClass()); 

System.out.println(lst.getClass()); 

What is the result? 

A. class java.lang.String class java.lang.String class java.util.ArrayList 

B. class java.lang.Object class java.lang. Object class java.util.Collection 

C. class java.lang.StringBuilder class java.lang.String class java.util.ArrayList 

D. class java.lang.StringBuilder class java.lang.String class java.util.List 

Answer: C 

Explanation: class java.lang.StringBuilder class java.lang.String class java.util.ArrayList 


Q148. Give: 


What is the result? 

A. 1525 

B. 13 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

E. The program fails to execute due to runtime error 

Answer: D 


Q149. Given the code fragment: 


Which code fragment prints blue, cyan, ? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q150. Given: 


What is the result? 

A. 2 4 6 8 

B. 2 4 6 8 9 

C. 1 3 5 7 

D. 1 3 5 7 9 

Answer: D