Our own Oracle engineers will almost always be looking for a method to decipher the most recent [productsort] on the web questions. It is possible to obtain the most recent [productsort] dumps about our Examcollection internet site. We all not only offer [productsort] pdf tests but the software program version. Examcollection [productsort] check powerplant results in a simulator with the atmosphere if the [productsort] arises, supplies a excellent opportunity to practice the actual Oracle check communicative atmosphere. In accordance with your own test planning, you can select any [productsort] version to examine versatility. Transferring [productsort] test will become more standard more quickly simply by researching Oracle [productsort] practice tests.

2016 Aug 1z0-808 exam prep

Q111. Given: 


Which code fragment, when inserted at line 14, enables the code to print Mike Found? 

A. int f = ps.indexOf {new patient (“Mike”)}; 

B. int f = ps.indexOf (patient(“Mike”)); 

C. patient p = new Patient (“Mike”); int f = pas.indexOf(P) 

D. int f = ps.indexOf(p2); 

Answer: C 


Q112. Given the code fragment: 

public static void main(String[] args) { 

int iArray[] = {65, 68, 69}; 

iArray[2] = iArray[0]; 

iArray[0] = iArray[1]; 

iArray[1] = iArray[2]; 

for (int element : iArray) { 

System.out.print(element + " "); 

A. 68, 65, 69 

B. 68, 65, 65 

C. 65, 68, 65 

D. 65, 68, 69 

E. Compilation fails 

Answer: B 


Q113. Given: 


What is the result? 

A. 10 20 30 40 

B. 0 0 30 40 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: A 


Q114. Given: 


What is the result? 

A. 200.0 : 100.0 

B. 400.0 : 200.0 

C. 400.0 : 100.0 

D. Compilation fails. 

Answer: C 


Q115. Given: 

public class MyClass { 

public static void main(String[] args) { 

while (int ii = 0; ii < 2) { 

ii++; 

System.out.println("ii = " + ii); 

What is the result? 

A. ii = 1 ii = 2 

B. Compilation fails 

C. The program prints nothing 

D. The program goes into an infinite loop with no output 

E. The program goes to an infinite loop outputting: ii = 1 ii = 1 

Answer: B 

Explanation: The while statement is incorrect. It has the syntax of a for statement. 

The while statement continually executes a block of statements while a particular condition is true. Its syntax can be expressed as: 

while (expression) { statement(s) } The while statement evaluates expression, which must return a boolean value. If the expression evaluates to true, the while statement executes the statement(s) in the while block. The while statement continues testing the expression and executing its block until the expression evaluates to false. 

Reference: The while and do-while Statements 


1z0-808  test engine

Renovate 1z0-808 test:

Q116. Given the code fragment: 


What is the result if the integer aVar is 9? 

A. 10 Hello World! 

B. Hello Universe! 

C. Hello World! 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


Q117. Given the code fragment


Which code fragments, inserted independently, enable the code compile? 

A. t.fvar = 200; 

B. cvar = 400; 

C. fvar = 200; cvar = 400; 

D. this.fvar = 200; this.cvar = 400; 

E. t.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

F. this.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

Answer: B 


Q118. Given: 


What is the result? 

A. 2 4 6 8 10 12 

B. 2 4 6 8 10 12 14 

C. Compilation fails 

D. The program prints multiple of 2 infinite times 

E. The program prints nothing 

Answer: B 


Q119. Given the code fragment? 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

Test t = new Test(); 

int[] arr = new int[10]; 

arr = t.subArray(arr,0,2); 

// insert code here 

Which method can be inserted at line // insert code here to enable the code to compile? 

A. public int[] subArray(int[] src, int start, int end) { 

return src; 

B. public int subArray(int src, int start, int end) { 

return src; 

C. public int[] subArray(int src, int start, int end) { 

return src; 

D. public int subArray(int[] src, int start, int end) { 

return src; 

Answer: A 


Q120. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. true true 

B. true false 

C. false false 

D. false true 

Answer: C