The particular examinees which study the Ucertify Oracle 1z0-808 dumps are achievement associated with highly certified instructors, living a great existence. Ucertify continues to be dedicated to build your future protected and begin your Oracle 1z0-808 Java SE 8 Programmer I exam formulations from the newest updated Ucertify tests 1z0-808 test powerplant. The dreams will come true by begin your 1z0-808 vce with regard to Java SE 8 Programmer I exam by means of Ucertify Oracle research guides only. You will not able to stand out your abilities within the very first attempt associated with 1z0-808 test if you utilize any other pathway as compared to Oracle. Oracle Oracle 1z0-808 pdf file provides you with beauty and make you sufficient positive about your entire existence.

2016 Jul 1z0-808 free practice test

Q91. Given: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

try { 

String[] arr =new String[4]; 

arr[1] = "Unix"; 

arr[2] = "Linux"; 

arr[3] = "Solarios"; 

for (String var : arr) { 

System.out.print(var + " "); 

} catch(Exception e) { 

System.out.print (e.getClass()); 

What is the result? 

A. Unix Linux Solaris 

B. Null Unix Linux Solaris 

C. Class java.lang.Exception 

D. Class java.lang.NullPointerException 

Answer: B 

Explanation: null Unix Linux Solarios 

The first element, arr[0], has not been defined. 


Q92. Given the code fragments: 


Which code fragment, when inserted at line ni, enables the code to print Hank? 

A. checkAge (iList, ( ) -> p. get Age ( ) > 40); 

B. checkAge(iList, Person p -> p.getAge( ) > 40); 

C. checkAge (iList, p -> p.getAge ( ) > 40); 

D. checkAge(iList, (Person p) -> { p.getAge() > 40; }); 

Answer: C 


Q93. Given the code fragment: 


Which two modifications, made independently, enable the code to compile? 

A. Make the method at line n1 public. 

B. Make the method at line n2 public. 

C. Make the method at line n3 public. 

D. Make the method at line n3 protected. 

E. Make the method at line n4 public. 

Answer: C,D 


Q94. Given: 

public class MainMethod { 

void main() { 

System.out.println("one"); 

static void main(String args) { 

System.out.println("two"); 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("three"); 

void mina(Object[] args) { 

System.out.println("four"); 

What is printed out when the program is excuted? 

A. one 

B. two 

C. three 

D. four 

Answer: C 


Q95. Given: 


What is the result? 

A. 6 7 8 

B. 7 8 9 

C. 0 1 2 

D. 6 8 10 

E. Compilation fails 

Answer: A 


1z0-808  exam question

Most recent 1z0-808 actual test:

Q96. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 1:2:3:4:5: 

B. 1:2:3: 

C. Compilation fails. 

D. An ArrayoutofBoundsException is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q97. Which two items can legally be contained within a java class declaration? 

A. An import statement 

B. A field declaration 

C. A package declaration 

D. A method declaration 

Answer: B,D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/javaOO/methods.html 


Q98. Given the content of three files: 


Which statement is true? Which statement is true? 

A. Only the A.Java file compiles successfully. 

B. Only the B.java file compiles successfully. 

C. Only the C.java file compiles successfully. 

D. The A.Java and B.java files compile successfully. 

E. The B.java and C.java files compile successfully. 

F. The A.Java and C.java files compile successfully. 

Answer: A 

Explanation: In class B.Java doStuff() has access modifier with variable name which is not allowed. C.Java class name is different than file name. Only private classes can have different names than file names 


Q99. Given: 


What is the result? 

A. true true 

B. true false 

C. false true 

D. false false 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q100. A method is declared to take three arguments. A program calls this method and passes only two arguments. What is the results? 

A. Compilation fails. 

B. The third argument is given the value null. 

C. The third argument is given the value void. 

D. The third argument is given the value zero. 

E. The third argument is given the appropriate falsy value for its declared type. F) An 

exception occurs when the method attempts to access the third argument. 

Answer: A